Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Daca la simulare la romana scriu ceva la misto la subiectul 3 imi anuleaza toata lucrarea sau doar la acel subiect nu puncteaza
Vreau sa stiu parerea voastra despre asta. Am adus martisoare unei colege, lasandu- l de dimineata in banca, fara bilet sau cv. Respectiva are iubit, iar ala a mintit ca el a adus martisorul. Pare ...? (mai mult)
Salutare! Imi poate recomanda cineva un site de pirotehnice care sa fie sigur. de unde pot comanda niste fumigene colorate pentru o sedinta foto? Am gasit www.e- artificii.ro si pare destul de sigur, ...? (mai mult)
Am învățat la buget un semestru și am primit bursa, dacă retrag actele ce trebuie sa reîntorc inapoi?
Salut TPU. Am 15 ani si nu stiu daca este normal sa- mi placa de o fata care are 19 ani. Credeti ca am vreo sansa cu ea? Daca da, ce ii pot spune ca sa o fac iubita mea, va rog fara mistouri. Dau...? (mai mult)
Buna, îmi place de ceva vreme de un băiat din școala, cam de anul trecut, nu știu exact de când fiind de mai mult timp in școală, nu știu cum m- a atras el și așa dar de când am început...? (mai mult)
De ce părinții ma pun sa fac aceleași treburi, adică sa dau cu aspiratorul și sa șterg praful? Ma cred handicapat sau ce? Lucrul asta ma enervează și am 14 ani adică sunt în stare sa fac și...? (mai mult)
Buna ziua! As dori sa stiu cum as putea sa îmi conving părinții sa fac anii de licei in alta tara.Sunt clasa a 8a si urmeaza sa dau evaloarea nationala dar ceva ma tot impiedica si anume gandurile de...? (mai mult)
Sfaturi glow up(infatisare)? Sunt fata si am 14 ani.
FUNDA! O carte care sa cuprinda informatii despre fiecare stat din lume (geografice, traditii, obiceiuri, monumente), stiu ca mai demult, la tv, nu mai stiu impreuna cu ce ziar se vindea asa ceva,...? (mai mult)
Bună ziua! Voi cum ați reuși să treceți peste o despărțire după o relație de aprox. 2 ani de zile? Mulțumesc anticipat!
Dacă o fată de 16 ani se mută într- o altă localitate (având unde să locuiască cu rude/conștiințe adulți) fără acordul părinților și dacă aceștia ar veni să o ia cu poliția iar aceasta...? (mai mult)
Buna, am un coleg de clasa care de la ceva vreme îmi ia apărarea și dacă cineva se ia de mine îmi sare în ajutor(înainte nu făcea asta), mi se pare că se comporta oleacă mai drăguț de la ...? (mai mult)
La o radiocrafie pentru ovule se alfa daca mai esti virgina sau nu sau ceva boli?
Dacă un coleg cu care am vorbit multicel și care m- a placut la inceputul liceului in clasa a 9 a, este posibil sa ma mai placă si dupa 2 ani (clasa a 11 a)? De obicei sentimentele dispar de tot sau...? (mai mult)
Cum fac sa ma inteleg cu multa lume si sa am multi prieteni? sa fiu considerata fata de treaba
Bună TPU! Am luat 6.80 la simulare la mate și profa de mate mi-a zis că se aștepta să iau peste 8. E o notă mică în condițiile în care în 5-8 am avut numai 8 9 si 10?
Salut…as vrea un sfat Astazi mi- am dat seama ce inseamna prietenii si multe chestii Am niste prietene si una dintre ele am vzt ca mi o dat block fara motiv ba chiar saptamana trecuta o vb cu mine ...? (mai mult)
Salut…as vrea un sfat Fostul prietenei mele cateodata ma suna si ma intreaba de ea unde i sau unde suntem cand mergem acasa desi stiu ca daca i zic se vor certa in public…dar chestia e ca nu il pot...? (mai mult)
Poți transforma temperatura de -200°C? Dar -300°C
Unde se face mai multa istorie, la filologie sau științe sociale?
Am o mare problema cu ungerea parului. Eu am și părul creț dar problema este că se unge foarte repede, nu știu dacă e din cauza șamponului sau este altceva
Salut! Am 18 ani Am fost profesionala si in clasa a 10 m au lasat corigent. si nu m-am mai dus sa mi termin profesionala complet. iar acum vreau sa merg sa dau bacul. cum pot face? Ce ma sfatuiti
Salut! In cateva zile vine majoratul si ma gandesc sa il fac la un bar (are biliard, ping pong xbox si muzica dar il consider bar ca sunt doua incaperi diferite bar si dupa sala de jocuri). Avem o miniterasa(la...? (mai mult)
Am 11 ani si mi am gasit un fir de par alb sunt sanse sa mor mai devreme?
Dupa ce ai recoltat urina si scaun, unde trebuie tinute acele recipiente pana ajungi cu ele la laborator? Unde le tii? Sau e ok si intr-un buzunar ceva?
Salut aseară am avut contact sexual cu partenera neprotejat pentru a 2 oara si a fost prima oară când mi- am dat drumul în ea și acum nu știu dacă poate rămâne gravidă vă rog frumos să mă ...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cei care au dat simulare la evaluarea națională, v-au trimis notele pe grupu cu părinții? Daca da, peste cat timp?
Salut, am 13 ani și de cam 1 an am amețeli, dureri de cap, greata și sunt sensibil la sunete, credeți ca am anemie ( nu am mai făcut analize de 2 ani și beau apa odată la 2- 3 luni, în rest...? (mai mult)
Salut TPU, Am visat o fata de care imi place de cand eram in generala. Acum sunt in liceu si inca ma gandesc la ea. Am visat ca eram intr- o clasa cu ea si cu niste colegi apoi a venit la mine si ne- ...? (mai mult)
Buna! Imi puteti da niste sfaturi pentru a slabi ca adolescenta avand in vedere ca nu am oportunitatea sa fac mult efort fizic deoarece majoritatea timpului sunt ocupata cu scoala si invatatul? Aveam 51kg...? (mai mult)
Bună.Am refuzat un băiat, foarte politicos.Si nu ma lasă împace l- am blocat peste tot și mă sună în fiecare zi.Ii am numărul blocat dar primesc sms de la VOX ca am apeluri pierdute in fiecare...? (mai mult)
Buna seara! Vreau sa îmi descarc gandurile si starile mele actuale, alaturi de voi. Eu sunt o persoana destul de introvertita, nu prea imi place să vorbesc cu oamenii, colegii, îmi este frică ...? (mai mult)
Voi ati patit vreodata sa va duceti la dermatovenerolog sau urolog si sa vi se scoale penisul? Ca si mie mi s- a intamplat azi si era femeie doctorul si faza e ca nu din cauza ei mi s- a sculat si nici...? (mai mult)
Am 14 ani si sunt fata. Tot mai vorbesc cu baieti, dar daca vreau sa ma bag pe combinatii cu un baiat, merge doar cateva zile sau maxim o luna, dupa ma lasa pe delivered sau imi iau block. Nu inteleg...? (mai mult)
Buna.Sunt cu moralul la pământ și nu mai îmi găsesc motivație in nimic, am luat nota foarte mică in simulare și toată lumea e dezamăgită de mine inclusiv eu, ce sa fac, am examen în câteva...? (mai mult)
Dupa cum probabil știți mulți elevi stau pe telefon! Eu încerc să nu mai stau pe telefon și să învăț pentru bac, dar tot îmi vine să stau pe telefon! Îmi puteți da niște sfaturi?
Sunt in clasa a 12-a si saptamana viitoare incep simularea! Voi da la Romana, Mate si Bio! Trebuie sa fac niste teste de antrenament?
Ce materie va plăcut in liceul vostru? Real : Romana,Matematica,Chimie,Biologie si Fizica! Uman : Romana,Istorie, Geografie, Psihologie,Logica, Sociologie si Filozofie!
Deci a venit un baietel la usa mea cand m- am trezit cu un sondaj si mi- a pus diferite intrebari precum: cate televizoare am in casa, cate telefoane, cate ore stau televizoarele deschise, initiala ...? (mai mult)
I s- a mai întâmplat cuiva ca atunci când se află în public si este privit de anumite persoane, sa aveți mâncărimi pe piele si la nivelul scalpului, ca niște înțepături si asta să se întâmple...? (mai mult)
Bună seara! Sunt clasa a IX- a, profil mate info, ma pot transfera din clasa a 10- a sau a 11- a la liceul militar? Dacă da, ce probe de diferența trebuie sa dau? Voiam inca din clasa a 9- a, doar...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare... De ce voi băieții, când îi dați follow unei fete, îi apreciați aproape toate postările, imediat după ce i-ați dat follow? :))) Pe insta, mă refer
Ce inseamna akana in tiganeasca?
Cum ar trebui sa se comporte o persoană, ca lumea să o considere neatrăgătoare, neinteresantă, ignorata sau să fie enervantă, atunci cand persoanele au de conversat cu ea? (Nu mă refer prin...? (mai mult)
Daca m-am băgat cu iubitul meu pe 30.01. 2024 și luna februarie se decalează cu o zi asta înseamnă că facem o lună pe 01.03. 2024?
De ce multe doamne spun ca sunt măritate când de fapt nu sunt și de ce își pun pe degetul stâng inel ca să zică ca sunt măritate când de fapt nu?
Ce site- uri sau profesori pe Youtube explică bine la matematică și română? (În afară de pauza de mate și Cristina tunegaru) Sunt ff grea de cap, deci trebuie sa fie explicat ca la proști ca ...? (mai mult)
Bună! Am vârstă de 17 ani, și sunt elev în clasa a- XI- a. Poate că v- ați dat seama deja, dar problema este bullyngul. Nu doar eu, ci suntem undeva la 3- 4 colegi care ne primim bullyng. Sunt...? (mai mult)
Dacă am pierdut abonamentul de la liceu trebuie sa platesc cât costă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!