Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Buna. Stiu ca e tarziu si poate va deranjez la ora asta, dar am o problema. A venit sora mea de la facultate pe la mine, iar acum cateva minute vorbeam cu un prieten pe Snapchat. Ea se juca in momentul...? (mai mult)
Bună! Ca fata la liceul militar la proba medicala sunt dezbracata complet și sunt consultata de un doctor sau o doctorița este separat? Adică la băieți bărbat și la fete femeie. Va rog sa îmi ...? (mai mult)
Bună seara! Am o problema. Am încercat sa vorbesc cu mama mea despre subiectul acesta "sa dormi la alte prietene sa faceți sleepover" si niciodată nu ma lasă sa dorm la alte prietene, deja m- am...? (mai mult)
Salut… vreau un sfat De ceva timp mi- am dat seama ca sunt bi si obs ca sunt atras si de fete si de baietii si nu stiu cum sa fac fata la aceasta problema mama nu va fi de acord ca sa fiu cu un baiat...? (mai mult)
Merita sa merg la banchetul de clasa a 8a? Ma duceam doar ca sa nu par nesimtita oricum. Mi se pare si o irosire de bani deoarece nici profesorii nu vin si nu as vrea sa stau cu persoane neplacute. Voi...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a 9a si fac ore cu cei de a 12 a dimineata, cand ei vor da simularile la bac, noi cei de a 9a o sa mergem la liceu?
Salut! Mai sunt 4 luni si dau examenul de admitere in clasa a 5- a... la LICEU Aș vrea să imi dati idei (cat mai multe) si cum sa fac ca sa pot lua examenul si sa pot invata esentialul in astea 4 luni,...? (mai mult)
Mulți dintre voi românii nu suferiți țigăni, dar câți dintre voi v-ați uitat la "Inimă de țigan" cu medalion și care spune că nu s-a uitat măcar o dată, ăla minte.
Bună, am o întrebare ce sa fac sa îmi treacă mai repede, am fost în oraș și am ieșit din mașină și pe când se închid ușa de la mașină mi- a prins degetul cel Mare mi sa făcut gri și...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani și de ceva timp încoace, chiar aș spune 2- 3 ani mă confrunt cu o situație destul de grava. Uneori cred ca sufăr de depresie, cam toată copilăria mea, în special în perioada...? (mai mult)
Hey TPU, care aveti grupuri interesante de telegram?
Stie cineva numele dansatoarei in alb? https://youtu.be/JfxIxiMTfUs?si=bkEkMsvOMrVxVYmA
Daca partenerul meu a luat pastila de a doua zi azi, iar diseara fac sex, nu imi dau drumul dar presupun ca *lubrifiantul natural*, lichid seminal a iesit din prezervativ poate ramane insarcinata...? (mai mult)
Daca sunteti pe combinati cu o fata e normal sa vorbiti in fiecare zii?
Buna. Am bicepsul de 34 cm la 15 ani. Este bine sau rau?
Daca fac sex cu prezervativ, nu imi dau drumul dar ma ud, lichidu ala poate iesi pe langa daca prezervativul este pus bine, iar in caz ca poate iesi, partenera poate ramane insarcinata daca am...? (mai mult)
Cu ce e cel mai bine sa cureti si sa dezinfectezi masina de spalat ca sa fie buna cat mai mult timp?
Daca am masina de spalat cu uscator are sigur si program de autocuratare sau trebuie sa vad? Si daca are, cum sa procedez? Ce am de facut inainte de a pune pe programul ala de autocuratare? Ce solutii...? (mai mult)
Daca dețin cat a1, 16 ani și motor mă pot angaja la Bolt? Și ce salariu as incasa?
Mai e cineva pe aici care foloseste detergentul de la farmacia de detergent? Daca da, oare am inteles bine ca cu acest detergent se si curata masina de spalat si atunci nu mai trebuie sa pui nici o solutie...? (mai mult)
Buna sunt o fata și as vrea sa merg la liceul teologic Azs marantha și nu asi dori sa va întreb cei care poate știți; cat este taxa de cazare la acest liceu? Și care este media de admitere? Va...? (mai mult)
Buna TPU,am si eu o întrebare. daca eu sunt pe profil real la liceu, turism si alimentație, ce opere literare trebuie stiute pentru simulare si pentru bacul de la romana?
Bună! am dat o comandă pe shein și îmi scrie delivered to local curier dar nu mi- a mai apărut asta până acum. Am acest status la comandă aproape de 3 zile si nici pe fan curier nu ma pot uita ...? (mai mult)
Sunt clasa a 9 a si mi- e dor de crush- ul meu din clasa a 8 a care imi dadea multe semne ca ma placea inapoi. Mi- e atat de dor de el, la liceu nu mi se pare nimic interesant, nu- mi place de nimeni,...? (mai mult)
Cum as putea sa o conving pe mama sa ma lase din noi sa ies în urma unui mic incident în care eu am fost iesita seara si nu i- am raspuns la telefon si ea s- a îngrijorat ff tare? Ca idee de asta nu...? (mai mult)
Salut TPU! Am 13 ani si incep sa imi apara cosuri de cand am inceput sa iau testosteron natural, ar putea cineva sa imi spuna ce sa fac ca sa scap de ele, desi ma spal de 2- 3 ori pe fata cu mainile curate...? (mai mult)
Bună mă numesc Alex. Am 16 ani, iubita mea are 14 ani părinţi ei nu sunt de acord cu relaţia noastra eu o iubesc şi ea mă iubeşte mam gândit să o cer în casătorie şi să ne casătorim cand...? (mai mult)
Bună, am o problemă care mă depășește, sincer La doar 17 ani am foarte multe fire de par albe, cum as putea să scap de ele https://photos.app.goo.gl/6npqmtFc4LVkaqBp7 Aici e un link de ...? (mai mult)
Bună.vă rog eu frumos să mă ajutați ..deci eu mi am făcut un cont fals mai de mult.si am început să vorbesc cu el 8 luni de zile cu apeluri în care eu nu am deschis camera normal …și am ajuns...? (mai mult)
Am 16 ani, am un frate el e mai mare cu un an ca mine el are 17 ani eu şi fratele meu avem o relaţie bună dar de când a aparut iubitul meu în viaţa mea care are 19 ani fratele meu a devenit, protector...? (mai mult)
Bună, vreau sa stiu si eu cum sa ma ingras, am metabolismul rapid si orice mananc se digera in secunda 2, mananc de peste 5 ori pe zi si degeaba. Eu as vrea niste vitamine sau alte pastile care ingrasa,...? (mai mult)
Puteți să mi spuneți un nume de bufniță sau mai multe dar să nu fie foarte ciudat și buf este băiat
Cum pot creste în masa musculara? Am 14 ani, fac 15 în mai și încerc sa cresc, de la 60 de kilograme cât am eu, la mai mult! Cum o pot face? Am 1.73 și mi se pare ca sunt c- am slab pentru varsta...? (mai mult)
Salutare oamenii bunii am mancat acum 3 zile niște seminte si simt ceva in gat ca și cum îmi vine sa ragai și am nevoie de un sfat va rog sunt îngrijorat
Am luat 4 in simulare la mate si acum vreau sa ma omor sunt distrusa imi tai venele si ma sinucid dupa
Cum pot să aflu dacă cineva îmi urmărește telefonul? adică pot avea aplicație în el și după să fie ștearsă? sau cum știu de controlul parental și chestiile astea?
Salut, locuiesc langa pitesti si vreau sa dau la jandarmerie, la Dragasani dupa terminarea liceului, imi este oferit loc de cazare? daca nu, unde as putea sta? cam care ar fi costurile lunare
Buna, azi am aflat notele de la simulare la mate și am luat 2 70. sunt extrem de dezamăgită de mine, dar credeți că mă pot ridica pentru examen cu încă câteva puncte.ce sa fac, nu mai ies din...? (mai mult)
Ce inseamna clasa pilot (la liceu)
Bună ziua, sunt foarte stresat în legătură cu notele la mate, la care am 5, 5, 4, 3 și îmi este frică să nu rămân corigent.Fac și meditații din când în când, dar acolo mă descurc, dar...? (mai mult)
Salut Daca am dat hide la niste poze Pe Facebook cum le pot afisa din nou?
O intrebare, de ce adolescentii cu tulburari din spectru autist si cu handicap au probleme cu colegii mai ales ca sunt victimele ale bullyingului la liceu si se simt atat respinsi si marginalizati cat...? (mai mult)
Ce ar trebui sa stiu pentru a rezolva sub II si III la evaluarea nationala matematica? imi puteti spune ce lectii si ce ar cam trebui sa recapitulez in totalitate? pot retine formule, teorie etc doar ...? (mai mult)
Salut TPU M am transferat recent si urmeaza ca de luni sa ma duc la noul liceu. Am urmatoarea situatie, eu vin la un colegiu tehnic(de pe filiera teoretica) si chiar daca eram pe teoretic noi am avut...? (mai mult)
Cum sa incep o conversatie cu un prieten vechi si sa fim iar prieteni apropiati si cum imi pot face mai multi prieteni?
Salut TPU! Sunt clasa a 9 a la liceu si imi place de o fata. Am fost la aceeasi scoala in gimnaziu insa in clase diferite. Tin sa precizez ca la inceputul liceului a fost ziua mea si mi- a spus la multi...? (mai mult)
Saluttt TPU, sunt baiat si am 15 ani si nu prea am o perioada asa buna din mai multe motive, certuri cu iubita, lipsa banilor, etc, am doar cateva intrebari, daca ma descarc in fata iubtei sunt șanse...? (mai mult)
Ce sa fac daca parintii mei ma cearta incontinuu? Daca nu ma sustin emotional si atunci cand incerc sa vorbesc cu ei isi dau ochii peste cap, nu ma asculta, incep sa urle la mine si eu am 13 ani. Am ...? (mai mult)
Saluttt! Stie cineva cum sunt probele de aptitudini la modelaj liceu de arta? Sunt interesată si inca ma gandesc daca merita sa dau la modelaj sau la culoare. Care credeti ca este mai ok?
Salut, cand imi distribuie cineva profilul de Instagram ca si mesaj imi apare numele si niste poze vechi care nu le am postate acum(ele au fost arhivate de mult si acum le am sters dar vad ca tot nu se...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?