Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Am luat țeapă! Am căutat un bilet la florin salam la berăria h. Și respectiva mi- a spus că are bilet și am platit! Iar ulterior aflu că era de fapt o invitație gratuita data de ei! Pot face plângere?...? (mai mult)
Aveam carnetul de elev vizat pe anul trecut si nu am reusit sa- l vizez si pe anul asta. Am incercat sa modific datele si s- au prins, mi- au dat totusi bilet dar mi- au retinut carnetul si m- au pus ...? (mai mult)
Cum as putea creste în nr de followeri la insta? Faza e ca am contul de 3 ani și am 59 de followeri si nu înțeleg ce fac greșit.Am încercat și sa urmăresc alte conturi ale prietenilor mei da tot...? (mai mult)
Cum aș putea să-l atrag pe băiatul care îl plac? Ce aș putea face? Vreau muuulte răspunsuri va rog!;)
Voi cum va convingeti parintii sa lipsiti o zi de la scoala?
De cate ori pe zi poate fi scanat aplicația masa?
Observ cateodata cum ca e putin cu mov geaca, de ce? Pentru ca nu ma frec niciodata de nimic mov cu ea... Ce poate fi atunci? De culoare neagra e geaca, asta in cazul in care are importanta culoarea....? (mai mult)
Ce părere aveți de băieții care zic ca fata să facă primul pas?
Am o întrebare urgentă, am făcut operație de fimoza acum 7 zile și mai am bandajul. Dacă m-am uitat la un film de adulți și am prins un pic penisul și am ejaculat este vreo problemă?
Am achiziționat acest mini blender portabil https://m.shein.com/euqs/6- Blades- Portable- Juicer- Cup- 400ML- USB- Smoothie- Blender- Cup- Wireless- Mini- Charging- Fruit- Squeezer- Food- Mixer- Ice- ...? (mai mult)
De ce e toata lumea impotriva bataii? Ce altceva ai putea sa faci daca cineva vrea sa dea in tine?
Salut TPU! Sunt in clasa a VIII- a si am o intrebare despre simulare. Diriginta noastra ne- a transmis ca o sa trimita lista cu note ca toti colegii de clasa sa vada notele celorlalti. Eu nu cred ca e ...? (mai mult)
Astăzi am fost pentru pshiologic pentru școală de soferi la o femeie puțin bătrână cam 50 de ani și locuiește singură și m- am dus cu un prieten și îmi spune "de ce nu ai venit singur că ...? (mai mult)
Sunt minora, am examenul anul acesta si tot vad pe internet poze și videoclipuri cu relatii si imi doresc sa am si eu una, dar dau de baieti frumosi, cuminti, la locul lor, numai pe internet si ar...? (mai mult)
Am primit o scrisoare acum câteva zile, este semnată cu doua nume și unul dintre nume este numele băiatului care îl plac, dar el zice că- l cunosc de pe ig dar eu nu cunosc pe nimeni cu primul ...? (mai mult)
Este interzisa purtarea maieurilor sport in scoala?
Am 13 ani si primesc foarte mult bully pe motiv ca sunt plata de la baietii din clasa si unele fete, in noua clasa ( scoala )toate colegele se vorbesc pe la spate si in fata se prefac ca sunt prietene,...? (mai mult)
Buna ziua! Iau pilule contraceptive la 8 seara! De câteva zile beau un ceai verde care ma face sa ies la wc cu scaune moi! Pilula cum am zis o iau seara la 8 și scaunele sunt de obicei dimimimeata și...? (mai mult)
Ce îndeamnă "Ando mij"?
Deci... semnele de mai jos ar putea însemna că un băiat te- ar placea? - Se uită incontinuu la tine in ochi. - E puțin morocănos când trece pe lângă tine (ar vrea să ascundă sentimentele). ...? (mai mult)
Cred că am ajuns la concluzia că să- mi spun părerea când suntem mici, ne dorim să ajungem mari. Mulți spunem chestia asta, deci hai să recunoaștem dar mai târziu regretăm. Dar nu despre asta...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o mica problema, de acum vreo 2 luni, am avut o cearta cu un copil de clasa a 5 a, eu fiind a 7 a.El a dat un cap in gura(mie), iar eu l- am evitat sa nu- mi fac probleme la scoala. ...? (mai mult)
Salut! Voi cum stati cu organizarea timpului? Eu nu prea bine, simt ca nu am timp sa fac tot ce imi propun si lucrul asta ma frustreaza. Mai si procrastinez uneori, dar deseori oricat m- as chinui sa le...? (mai mult)
Salut, TPU! Am o mica problema cu niște băieți care rad de mine, adevărul este ca în trecut am avut un"esec"sa spun asa ca m- am luat de un copil de clasa a 5 a, ca vorbea urat de mine, eu fiind...? (mai mult)
Puteți să îmi răspundeți și mie la întrebări vă rog?
Cum o sa imi fac vreodata iubit daca sunt ciudata? Cred ca am probleme si cu capul si mai mereu ma simt nervoasa fara motiv si totusi mereu ma prefac ca n- am nimic si cand cineva ma intreaba ce am spus...? (mai mult)
Salut TPU, eu sunt o fata de 16 ani, care nu prea a experimentat dragostea asa de bine, am in vedere ca nu m- am întâlnit niciodată, nu am avut primul sărut etc. Cu toate acestea, l- am cunoscut...? (mai mult)
Am din nou o mica problema. Peste 2 saptamani vom avea o piesa de teatru(daca nu se anuleaza, cititi in continuare) si anume Soacra cu trei nurori, dar problema este ca unii colegi nu prea si- au invatat...? (mai mult)
Mai merita sa iubesti pe cineva in ziua de zi?
Dacă sunt adolescent și nu am gânduri obișnuite ca toți copiii de vârsta mea și spun ce îmi vine ar trebui sa îmi fac griji? Eu mai mult am întrebări care îmi vin în minte decât ganduri și...? (mai mult)
Bună! Eu nu sunt grasă, nu am burtă dar am partea de sus a picioarelor grasă și arăt groaznic în orice pantaloni pe care ia- și purta. Dar faptul că am 12 ani, am auzit că am picioarele în...? (mai mult)
Buna ziua, am si eu o intrebare…daca de exempu intr-o noapte dorm 7 ore, ma culc la 1 si ma trezesc la 7 si dupa nu mai pot adormi decat de la 8 la 10, se mai pun si alea 2 ore?
Dacă aveți un copil de 18- 19 ani (care e încă în liceu) și încă trăiește cu voi îi dați libertate completă sau trebuie să respecte niște reguli? (Părinții plătesc pentru chestiile de...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 12 a la un liceu economic si inca nu m- am hotarat la ce facultate sa merg. Ma gandisem sa ma orientez pe ceva inginerie. In liceul fac mate de m3 si ma descurc dar chimie si fizica ...? (mai mult)
Nu stiu ce sa fac..De ceva timp prietenul meu imi raspunde foarte sec la mesaje si pare ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine, s- a întâmplat ca intr- o seara sa devin cam insistenta si stresanta pe baza...? (mai mult)
Am nevoie doar de o parere. M- am gândit ca după ce dau simularea pentru bac si dupa ce se afișează si rezultatele merita sa ma apuc de scoala de condus. Adică dacă ii nota buna/foarte buna la ...? (mai mult)
Am nevoie de la adolescenți care au visul de a ajunge Trapper de sfaturi, ce pași trebuie să urmezi dacă ai voce și dacă nu ai voce, adică sfaturi cum poți ajunge Trapper cu și fără voce
Hei TPU! Parintii mei sunt foarte stricti si vreau sa schimb lucrul asta. Si nu caut un raspuns gen "o fac pentru binele tau, sunt parintii tai' Am fost intotdeauna un copil de 10 si numai 10, dar deja...? (mai mult)
Salut… vreau un sfat Sunt baiat si stau intre fete in pauza si nu inteleg de ce unii ma fac ‘fatalii’ ma inteleg foarte bine cu ele, unde ma vad ma saluta, ma ia in brate… Adica care e problema...? (mai mult)
Bună TPU, mâine am un test la mate iar eu ar fi trebuit sa învăț în seara aceasta și ma întrebam oare ar fi mai bine sa ma trezesc mâine la 5 si sa ma apuc de învățat pana la 7 pentru ca sunt...? (mai mult)
Daca ma inscriu la un liceu tehnologic (electrotehnica) si pic la bac, voi primi calificarea daca nu iau bacul? Si daca da, ce nivel 3, 4 sau 5?
Buna tuturori, vreau sa știu dacă ma place acel baiat sau nu știu, deci acel baiat sta lângă mine de casa nu chiar dar e in liceu cu mine, dar mereu il surprind ca se uita la mine dar și colegii...? (mai mult)
Salut tuturor! Ma confrunt cu niste stari foarte nasoale de ceva timp si sunt curioasa daca si unii din voi ati trecut prin asta cand aveati 17- 18 ani. Ma simt foarte anxioasa si stresata, imi fac prea...? (mai mult)
Unde bag codul de la olimpiada pentru a afla rezultatul?
Bună TPU! Stiți o metoda de a scăpa de stres, sunt clasa a9a, lucrez mult pentru olimpiada la matematica, am trecut la județeană, dar tot am gânduri negative că nu voi reuși și chestii de ...? (mai mult)
Ultima întrebarea și vă las 1. poti ajunge Trapper daca ai puțină voce și ureche muzicală? 2. Poți face canto ca sa îți îmbunătățești voce și ureche muzicală 3. Nu toți trapperi au...? (mai mult)
Vreau si eu codurile(in privat)din pachetele de kent, dunhill, neo, veo, pall mall, rothmans, daca nu va trebuie Multumesc! AS FI RECUNOSCATOR
Poți face canto dacă nu ai voce și ureche muzicală adică dacă faci canto pot să remediez problema adică după o să am voce și ureche muzicală sau nu ajută cu nimic
Doamna Violetta2022 am și eu o întrebare dumneavoastră ați făcut trap? Suntem în 2024 și trapul e altfel dacă știi să faci versuri și să cânți puțin poti ajunge lejer Trapper dumneavoastră...? (mai mult)
Îți trebuie ureche muzicală pentru a face trap adică este ok dacă poți cânta ca Petre Ștefan sau ai nevoie de ureche muzicală
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!