Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Bună, TPU! Credeți că o relație la distanță, poate rezista? Dacă da, cam cât timp credeți că ar putea rezista până la prima întâlnire? Adică să nu vă vedeți deloc pentru prima dată...? (mai mult)
De ce credeți că pentru majoritatea oamenilor le este așa greu să se iubească pe sine? Îs efectiv cu stima de sine sub nivelul scăzut și se consideră inferiori tuturor. Cum considerați a fi ...? (mai mult)
De ce ma simt invizibilă? De abia s- a început facultatea și mulți sunt în grupuri și vorbesc de parcă se cunosc de mult și eu stau singură și îmi vine să plâng în orice moment, măcar de...? (mai mult)
Buna! Imi poate trimite si mie cineva va rog o poza sau document cu adeverinta de student de la facultatea de inginerie in limbo straine anul 24/25?
Bună! Voi ce ați făcut la majoratul vostru? Eu voiam sa fac o petrecere, dar parintii mei au venit cu propunerea sa mergem în Londra sa vizitam si sa mergem si la un concert Billie Eilish care îmi...? (mai mult)
Salut! La facultate trebuie notate toate cursurile pe foi?
Bună! Am văzut o foarte mare vâlvă în legătură cu faptul ca, dacă ești respinsă, nu te ascultă nimeni și lumea se comportă urat cu tine înseamnă ca ești o femeie urâta.(Eu aici o sa ...? (mai mult)
Bună.Vreau să îmi spun ce mă doare aici.Toata vara maică- mea m- a bătut la cap vezi că o să ajungi la Turism și alimentație! Tu vei sta aici.Nu vei pleca.Si m- am certat cu maică- mea foarte...? (mai mult)
Bună ziua. Sunt amenințată de anumiți bărbați ca dacă nu mă culc cu ei publica cu mine poze intime... Problema este ca are poze indecente cu mine și tot ma șantajează cu ele. Stiu ca o sa...? (mai mult)
Hello! Voi cum învățați mai ușor pentru cursuri? Scrieți toate cursurile pe foi/caiete? Sunt la început și nu știu cum să invat, mulțumesc.
Bună TPU, am și eu o întrebare, cum îmi dau seama că sunt la facultatea nepotrivită?
Bună lumeee! Ce mai faceți? Am și eu o întrebare. La liceul sportiv știu că se dă bacul din istorie, română și mai o materie. Dacă vr să dau bacul din geografie îmi trebuie toată geografia...? (mai mult)
Voi ce parere aveti, chiar existra intr- adevar si oameni de astia care "spun ei" nu sunt oameni si alte chestii de astea? Sau doar fac misto? Ma refer pe net acum, ca sunt unii de spun ca ei nu sunt...? (mai mult)
BUNA. Sunt Stefan, am 15 ani si de ceva vreme am palpitatii, dureri in piept, sa incepem cu inceputul... Numele meu este Ștefan, am 15 ani și până de curând nu am avut niciodată probleme...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si vara viitoare vreau să mă duc în Germania să muncesc alături de niste neamuri, se poate să muncesc daca am 16 ani si să-mi fac si acte?
Bună! Sunt la lecțiile cu iluminismul,profil uman, clasa a 10a Nu înțeleg ce regim politic incuraja Voltaire și Jean Jaques Rousseau in secolele 17-18..Ma poate ajuta cineva?
Salut, e o intrebare ciudata. Sunt din Iasi si m- am incris la cex la istorie, nu am dat examen sau ceva, in schimb nu stiu NIMIC la istorie. M- am inscris ca sa invat mai multa istorie pentru ca sunt...? (mai mult)
Un film bun de văzut?
Hey TPU! Ieri dirigintele meu mi-a spus că este obligatoriu bacul la engleză, este adevărat? (Sunt pe profil de științe sociale)
Salut, am 15 ani. Deci, de pe la 13- 14 ani a început să mi se pronunțe mustața puțin cate puțin iar acum se apropie la nuanța sprâncenelor. Iar astăzi am observat că mi apar fire aproape de...? (mai mult)
Este cineva de la UNITBV care stie cum sa fac daca mi- am deteriorat legitimatia de student, avand in vedere ca anul trecut secretarele au zis ca in caz ca le pierdem/deterioram nu mai primim altele?...? (mai mult)
Hei, am și eu o întrebare sau mai multe de fapt, vă rog din tot sufletul să nu râdeți de mine. Deci am 17 ani și două probleme de sănătate destul de mari..am astm- cardiac și scolioza Mă...? (mai mult)
Bună, ați da o șansă unui băiat de 19- 20 ani care are copil, dar el și- a luat liber de la muncă doar că sa vorbească cu mine pe apel video, si după si săptămână trecută la fel, ca sa...? (mai mult)
Bună! Pentru cei din Botoșani Sunt clasa a IX- a și vreau sa ma transfer de la profilul mate- info Laurian la mate- info Eminescu din cauza profesorului de matematica de la clasă, credeți ca este...? (mai mult)
Buna TPU,am si eu o întrebare maine eu incep postliceala de obicei ce se face in prima zi? Incepem direct cu ore, incepem direct cursurile?
Ce firma de prezervative recomandati? (Dar s-a fie marime mica de 49mm, durex vad ca au doar de 52mm si chiar nu gasesc o firma care sa aiba marimi mai mici.) :)))
Astăzi am dezamăgit extrem de tare pe ambii părinți ai mei, când am plecat de acasă i- am spus mamei mele ca s- ar putea să plec cu un băiat Darius la city și când am plecat eu vorbisem deja...? (mai mult)
Bună! Am un vape reincarcabil de vreo 4 luni și vreo 2 săptămâni tot ma arde pe gat indiferent ce aroma i- as pune, am 2 capete de se pun, se schimba când nu mai e buna rezistenta din câte știu,...? (mai mult)
Buna! De o săptămâna jumate, am scurgeri transparente/albe și înainte aveam dar acum sunt foarte abundente și deranjante, dacă ma duc la baie văd cum curge o gramada, bănuiesc am racit sau ceva...? (mai mult)
Cum se spune eu sunt nevasta ta în țigănească?
Va rog educati- va fetele si baietii, am 19 ani, nu sunt expert in viata dar asa ceva lasa de dorit, eram azi prin Constanta si vad 4 baieti(16- 19 ani) cum ii pun toti mana pe fund unei fete(maxim 16...? (mai mult)
Hello TPU. De un an de zile am continui depersonalizare și nu mai pot scăpa de ea. Cumva nu mă simt reală, îmi afectează memoria, înainte când învățăm puteam să mă concentrez și eram cu...? (mai mult)
Bună vreau sa ma înscriu și eu la exslaton
Cat costa sa imi lipeasca displayul la telefon daca mai sta intr-un cm lungime de adeziv si cade? la un gsm
Hey TPU! Cam cate ore auto ati facut pe saptamana in afara localitatii? Cei care ati trecut prin experienta va rog mai multe informatii
Buna! nu stiu daca asta are loc aici dar sunt a 12 a si sunt disperata, de un an fac pregatiri la bio si chimie pentru medicina si nu ajung nicaieri, nu mi- a placut deloc informatica in liceu ptc nu...? (mai mult)
Cum recuperez un cont Google am autificator 2 pași la email și la număr trimite sms număr și email da nu am Yahoo la mine și îmi pară rău de tot
Salut nu mă pot conecta la contul Google pun îmi dă un număr să confirm trimite sms după mă bagă pe autificator 2 pași email și să trimită eu nu am yahoo pun vreau să recuperez contul fac ...? (mai mult)
Salut, daca dau follow din greseala si unfollow imediat mai primeste notificare persoana respectiva?
Am vorbit cu el ma făcut sa-i dau nuduri și după câteva zile mi-a spus ca are gagica de doi ani
Salut TPU, am o perche de air force 1, au avut talpa alba, si dupa am facut o neagra, dupa am incercat sa o fac din nou alba si nu pot, acum e alba cu negru, menționez ca talpa e din cauciuc, ...? (mai mult)
Se pot face transfer școlar în vacanța dintre module?
Am o intrebare?! Sunt acum la facultate. La anul II. Noii anul I. am inceput cu 33 de persoane, și dintre care eu am fost la taxa, si acum in anul II am rămas 17 total, si acum oare tot la taxa ...? (mai mult)
Bună fetelor. Știți cumva dacă tinctura de mărar ajuta la creșterea sânilor? Cum ati procedat? In cat timp se vad rezultate? Va rog sa răspundă doar cele care au încercat, sau cele care au cunoștință...? (mai mult)
Vreau un sfat…sunt baiat O prietena din clasa a profitat dupa mine in ultimul hal ma facea in ultimul hal si o tot stateam cu ea ca nu o bagam in seama dar cu timpul a inceput sa fie mai rau si am ales...? (mai mult)
Salut, am 2 invitatii anime Nexus(vechiul animekage), primii veniti primii serviti!
Am facut o si s-a intamplat un mic accident, daca iau pastila de a doua zi am spalat zona si am mers la toaleta exista toate sansele sa scap de o sarcina nedorita?
Am și eu nevoie de un sfat. m- am despărțit de iubitu meu acum vreo 8 luni din cauza parintilor și el acum ma cam urăște. m- a blocat gen peste tot da în câteva zile e ziua lui și ma gândeam ...? (mai mult)
Pot sa am iubita la 13 ani? Sunt băiat
Dacă am piercing în buză mai exact vertical labret și îl am abia de 2 luni, aproximativ în cât timp mă voi putea face cu gloss/ruj pe buze)) Mulțumesc:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?