Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Decembrie 2024 sunt:
Buna seara, are cineva desene vechi filmate? Nu contează ce desen dar sa fie alea vechi frumoase.
Bună fetelooor? Mai țineți minte când unele dintre noi ne, , certam" pe aici pe băieții de la emisiunea aia Comanda la Mine?:)Tin minte ca era foarte in vogă emisiunea aia și la fiecare emisiune...? (mai mult)
Bună fetelooor! Mai țineți minte când ne certam toate pe aici pe băieții din comanda la mine (Ma rog, nu toate, unele dintre noi). Io cel putin la 16 ani ai mei cati aveam atunci, eram fiartă...? (mai mult)
Buna! Mi-am cumparat recent un mp3 si ma intrebam daca am voie cu el la scoala, avand in vedere ca telefoanele nu mai sunt permise.
Bună ce agenții sunt sigure pentru un loc de muncă în străinătate? mulțumesc
Am și eu o întrebare, am o profesoara comunista care mai are obiceiul sa tragă baieti de par dacă vorbim. Am dreptul la autoapărare? Adică sa o prind de mana și sa o împing?
Sunt în clasa a VIII- a iar anul trecut am dat cambridge- ul ca să nu mai dau examenul de engleza pentru clasa a IX- a dar cred ca am pierdut diploma adică pur și simplu nu o mai găsesc. Am rezultatele...? (mai mult)
Buna TPU, nu sunt costienta de ceea ce zic, ce inseamna asta, e boala sau ce?
Ce credeți, la care profil este mai ușor, estetică sau filologie?
Am 18 ani, am fost in străinătate la școala 2 ani, (1 la limbă, 1 clasa a9- a)si am renunțat in clasa a 10- a la școala..cum as putea obține o diploma de 12 clase, fără a repeta clasele 9, ...? (mai mult)
Salut tp.ro, 7 zile la rând am tresărit din somn, ieri nu a mai tresărit din somn de pe 27 Octombrie până pe 2 Octombrie. Am avut tresăriri până pe 2, m- am speriat, a fost o reacție mai...? (mai mult)
Bună ziua, sunt angajata începând cu data de 17 septembrie. Îmi pot lua o zi sau doua zile de concediu? Am acest drept?
Hello, am si eu nevoie de parerile voastre in legatura cu urmatoarea situatie. Eu sunt fata, am 27 de ani si am avut o relatie de 2 luni cu un barbat de 34 de ani. Totul a mers ok, au fost mai multe...? (mai mult)
Sunt clasa a 12 a și am multe absente și o sa mai fac ca nu îmi place scl și vreau sa o termin mai repede, dar am note, merg la teste dar nu prea vin la ore. Vin dar nu exista sapt în care sa nu...? (mai mult)
Ma simt nesigur este ok 18 cm la 17 ani?
Ce fel de orar ai la liceu dacă dai știinte sociale?
Buna ziua, cum pot posta Videos pe Youtube?
Bună fetelor. Am și eu o întrebare, voi la câți ani ați avut primul iubit? Gen iubit cu care să vă pupați, să ieșiți, nu neapărat chestiile celelalte. Eu am 15 ani și nu am avut niciunul...? (mai mult)
E adevarat ca poti strica telefonul daca pui magnet la el?
Vreau si eu niște înjurături pe tigănește.
Salut, pana la ce varsta creste penisul baieti? ms
Este păcat la Dumnezeu să cumpăr lucruri la un preț mic și să le vând mai scump? ( și pozele care le pun cu acel produs să fie oameni, adică nu dau țeapă ) este păcat?)
Exista posibilitatea să-mi fac iubită chiar dacă nu am pătrățele, nu am tatuaje și nu am 5 milioane de euro în cont?
Bună seara. Ce se intampla daca din greseala am inhalat putina pudra de par pe nas?
Salutare, știe cineva de ce caloriferu nu încălzește jos?
Am depus cererea pentru alocatie la 18 ani în septembrie, dar ideea e ca e deja luna noiembrie și încă nu am primit niciun ban sau vreo informație ceva. Sa aștept pana în decembrie? Ideea e ca ...? (mai mult)
De ce nu pot gasi pe cineva? Am 27 de ani si am fost singur aproape toata viata. Tot ce vreau e sa iubesc si sa fiu iubit, dar parca este tot mai greu cu fiecare zi care trece. Simt ca treaba mi- am facut-...? (mai mult)
Bună, TPU! În curând, o să am o întâlnire cu un băiat. Va fi prima mea întâlnire. Eu am 16 ani, dar până acum nu am avut o întâlnire, pentru că m- am axat foarte mult pe carte. Nu- mi...? (mai mult)
Am si eu o intrebare folosesc derma roller si niste ceaiuri atat fara minoxidil si mi-au aparut fire mici dupa ce imi creste parul oare mai trebuie sa folosesc derma roller s au pot sa renunt la el?
Ma doare maxilarul drept și urechea
Salut,ce sa fac sa o atrag mai mult de mine
Ma pot transfera dupa primul modul daca sunt clasa a 9 a? La media sau un liceu cu frecventa redusa as vrea, nu stiu daca se poate.
Daca sunt clasa a 9 a si vreau sa ma transfer dupa primul modul la un alt liceu sau la unul cu frecventa redusa, pot sa ma mut?
Deci am o colegă, care îmi este și prietenă, ieri a împlinit 18 ani și aș fi vrut să o învit la un film. Dar ieri la 10 noaptea i- am dat mesaj, am întrebat- o cum a fost ziua ei, cum a petrecut-...? (mai mult)
Buna, in prima zi din menstruatie am niste dureri ingrozitoare, la modul ca nu pot sa merg si imi vine sa tip de durere, nu stiu ce sa mai fac, iau pastile dar degeaba, dupa prima zi trec durerile...? (mai mult)
Am 22 ani, de 2 ani de zile m- am despartit de o fosta pentru ca m- a inselat, la modul ca ne- am dus la munca in vama amandoi si eu am gasit- o in brate la un coleg de munca fara sa vreau, nici nu ...? (mai mult)
Intr- un an si 4 luni am reusit sa slabesc de la 103kg la 76, insa surorii mele nu ii place ca acum sunt slab deoare ce sunt tot felul de prostii in carnea de la magazine si nu stii cum te poti inbolnavi,...? (mai mult)
Am auzit ca daca te dai cu mir pe fata iti trec cosurile? este adevarat? m-am dat fix acum si astept rezultatul, o sa fie asta un dar de la Dumnezeu?
E adevarat ca expresivitatea e ceva ce nu se poate dobandi? Adica daca nu esti o persoana expresiva nu poti face nimic ca sa fi asa?
Hey incerc să- mi schimb parola de cont pe tik tok și can incerc sa pun o parolă nouă îmi tot spune noua ta parola nu poate coincide cu cea veche am înțeles dar am pus o parolă că nu am pus- o...? (mai mult)
Salut,daca iubita mea are 18 ani eu 17, părinți mei sunt de acord sa stea cu mine împreună dar părinți iubitei mele nu, pot fi ceva probleme?
Buna! Am o intrebare mi- a intarziat ciclul de cam vreo 4 zile si singura chestie care curge din vagin este un lichid alb am dureri menstruale insa nu sunt la fel.Am un iubit dar acesta doar ma penetrat...? (mai mult)
Buna! Asistenta liceului ne a spus ca o sa vina un medic sa ne faca controlul de cls 12a pentru ceva fisa, in ce consta acest control?
Sunt permise provocarile cu petarde pe internet? (TikTok, Youtube, etc.), iar ca si exemplu eu stau la casa, iar la mine in casa introduc o petarda sub un aspirator si stau pe el. Nu ar trebui sa incalc...? (mai mult)
Hey vreau și eu un test Pentru impacare pentru iubitul meu
Buna seara Am avut probleme cu iubitul meu am adormit la doi seara si el a găsit ca vb cu barbati cum il împac
Am o colegă care îmi este și în același timp, prietenă. Și acum pe 31 este ziua ei de naștere și nu știu la ce oră să îi dau mesaj de urare, ori la 12 noaptea ori dis de dimineață. Ce...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani si am inceput de cativa ani sa ma simt foarte trist si singur. Desi sunt sociabil si glumet nu am reusit sa imi fac prieteni toata copilaria in afara de unu singur si in rest sa ies...? (mai mult)
Hei! Am nevoie de un sfat! Eu am 13 ani! În câteva luni urmează să fac 14 ani, unde urmează și un vaccin! Faza este ca eu am o fobie îngrozitoare de ace! Când le văd deja nu mai pot! Și când...? (mai mult)
Bună ziua! Din cauza că Facebook messenger nu mai funcționa corespunzător m- am gândit sa îl dezinstalez și sa îl instalez din nou. Problema este ca la instalare îmi cere acum un cod pin pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Bianca292006 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dr Who
Ai urmarit cu atentie fiecare episod si ai trait fiecare batalie ca si cand ai fi fost acolo? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Dr Who!