Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
De ce sunt obosită mereu? Mă culc pe la 23 sau 12 noaptea și ma trezesc la 7 (când am scoală) dar când nu am mă trezesc între 10- 11 sau chiar și 11:30. Dar tot mi- e somn indiferent la ce ora...? (mai mult)
Am o problema, mă enervez foarte repede din anumite motive care mă enervează super mult și mă deranjează. Nu am probleme cu glanda, nici nu sunt depresiva, nu urăsc oamenii. Problema...? (mai mult)
URGENT salut, vreau sa stiu si eu cum se spune cand vrei sa imparti o tigara cu cineva, ca ma jur ca am auzit la tara si nu gasesc pe net.
Salut, am 18 ani. Daca beau 1, 2 beri la ora 11 seara și la 4 dimineața trebuie sa conduc mașina, ce credeți pot? în caz de ma oprește politia și ma pune sa suflu în etilotest etc. mai iese ...? (mai mult)
Salut am 14 ani și fumez 2 3 țigări pe zi, Într- o zi ma văzut varul meu cu tigara și ms zis la mama și acum după 1 luna mama se uite foarte suspect la mine și îmi da impresia că mă lasă ...? (mai mult)
Buna spal capul fetitei dar parul iei tot miroase urat
Ce înseamnă cand un barbat se uita fix in ochii tai și nu clipeste deloc, si se uita de fiecare data când te vede?
Buna ziua, in legatura cu facultatiile private ele sunt mai "usoare" sau cu un volum de studiu mai mic?
Vi se pare normal tu ca și casier la un fast foods sa nu îți poți lua tips? Mi se pare aiurea sa ia managerul de fiecare data tipsul!
Ce inseamna lahormos?
Buna seara, TPU! Ce face acest termometru de are WI- FI si chiar si bluetooth? Pentru ca daca il bag in priza sare siguranta in tot orasul (traiesc in Braila). Imi face ouale si imi m- ai si curata praful. ...? (mai mult)
Dacă media iese 5 sau 6 la En, asta înseamnă că nu intru la liceu și merg pe profesionala? Dar dacă iese 5, 50 sau 6, 50?
Folosesc pouchuri cu nicotina de ceva timp aproximativ 3 luni, iar saptamana viitoare ma duc la analize, poate sa iasa pozitiv la nicotina sau la substantele din pouch?
Unde te poți angaja la 16 ani? ☹️
Am și eu o ultimă întrebare, poti ajunge Trapper dacă ai puțin flow și să compui versuri sau nu e de ajunge, am un prieten el se ocupă cu muzică și mi- a spus ca la studio mix mastering e CV...? (mai mult)
Bună. Am nevoie de ajutor. Eu sunt de 1 săptămână jumătate într- o relație cu un băiat. Părinții lui nu știu despre noi fiindcă el an ales că este mai bine să nu le spună. Sâmbătă am...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a12a pe profil economic. Am câteva întrebări despre atestat. Dacă lipsesc din acea zi, ce se întâmplă? Mi s- a spus că este obligatoriu acest proiect/atestat. Nu vreau să îl...? (mai mult)
URGENT! Toata lumea ma uraste, nu inteleg de ce, eu sunt o fata buna si imi doresc o prietena dar in clasa mea nu gasesc niciuna, toate sunt rele! Mereu m- au tradat! :(( In fiecare seara plang din ...? (mai mult)
Băi frate, îo nu înțeleg o chestie, îi dai cerere de urmărire unei fete, ți- o acceptă și fetele nu dau follow back, adică înapoi, follow bine hai ca înțeleg ca nu dai dar să dau un ...? (mai mult)
Pot sa merg la beach please 2024 daca implinesc 14 ani pe 15 martie?
Deci... Mâine e 14 feb. E un rocker timid cu care am vorbit o lună și practic îmi dădea ghost și doar eu prima mesaj mereu. Era foarte rezervat, răspundea sec și puteam să îl întreb orice...? (mai mult)
Buna seara! Se intampla sa mergi pe strada sa se ia cineva de tine. Daca ai sub 18 ani ai voie sa detii un spray paralizant pentru a te autoapara?
Buna! Vreau și eu niște porecle drăguțe din desene animate pentru iubitul meu, țin sa menționez ca este o persoana darnica asa sa zic, prietenoasa, :>
Buna TPU! Imi puteti spune de aici cine are Control Parental(family link)? Este foarte importanttt
Parintii mei sunt foarte stricti si nu ma lasa cu tiktok si Instagram, am 13 ani o data mi- am instalat pe ascuns tiktok si m- au batut cu cureaua mar! Am doar 13 ani, ce pot sa fac? Voi astia care aveti...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat. Eu ca sef trebuia sa adun banii pentru salon sa avem sa ne luam produse si am luat si o mai ramas 49 de lei si doua colege mi- au spus sa- mi las mie, mi i- am lasat si gata. A...? (mai mult)
Bună! Am achiziționat un bilet la beach please la început când era 249 lei dar nu îmi mai doresc să merg. Aș putea vinde biletul? Are ceva dacă este numele meu pe bilet?
Buna ziua, de ce pe când ating roșu pe urmărire după ce ies și întru pe acel profil tot roșu este adică nu îmi ia că l- am urmărit, tot cu roșu este acolo la urmărire și încă o întrebare...? (mai mult)
Ce parere aveti, liceul Grigore Moisil sau Elena Cuza?
Mereu când dau scroll pe Facebook se aude un sunet enervant și nu știu de unde să-l opresc.Sti cineva?
Efectiv am o voce de copil, la 17 e subtire si e ca la un copil din ala de 12 ani si am momente cand ma doare in gat cand vorbesc si mi se poate face mai groasa ca un bas dar nu pe mult timp si mai pot...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt in clasa a 9 a si inca de la inceputul anului nu am chef de scoala, sa invat si sa imi fac temele. In unele cazuri invat dar, de cele mai multe ori imi propun chestia asta si tot nu...? (mai mult)
Pareri pentru vuse go? Nu ma cicaliti la cap ca nu-s sanatoase si ca am ce face cu banii, vreau doar pareri deschise din partea voastra. Multumesc
Bună seara TPU, înainte să vă spun cu ce problema vin de data asta sper să primesc cât mai multe răspunsuŕi și dau fundă! Deci, problema mea îi următoarea: Am în clasa o colega la care...? (mai mult)
Am un coleg care ma tot tachinează în fata celorlați colegi, iar ei spun ca ma place, e posibil de fapt doar să- și bata joc... Voi cum credeți? Un băiat care face glume pe seama ta, te simpatizează...? (mai mult)
Bună ziua, sunt băiat 43 ani am 63 kg, cum așa putea pune un pic de grăsime pe fund și coapse
Până la ce vârstă ies adolescenții de la cămin?
Salut, am dat recent simulare și cred că la mate voi lua nota mica, îmi e rușine de chestia asta și dacă tot se dau notele doar pe cod, nu as putea minți pur și simplu cu nota mea? Ar afla...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac dacă vreau sa primesc atenție și vreau sa fiu întrebat chestii de grupul meu nou de prieteni de la școala?
Cum pot să mă împrietenesc cu colegii mei? Ei îmi dau bullying. Ma fac în toate felurile"proastă" "npc" etc. Și dacă fac ceva greșit sau îi dezavantajez vorbesc între ei și zic ca sunt proastă....? (mai mult)
Am și eu o întrebare, poți ajunge Trapper dacă nu ai voce, adică nu așa de multă voce? Visul meu este să devin Trapper, știu să compun versuri și sa dau cat de cat bine pe un flow, întrebarea...? (mai mult)
Bună TPU, am o intrebare colegiul național Dragoș Vodă Sighetul Marmației are cumva clase de științe sociale bilingv engleza? Sau doar filologie și mate info bilingv?
Am văzut că ați spus mai mulții că există sez 1 și 2 din Wolf blood, dar eu găsesc doar sezonul 1 și nici acela nu e complet pe yt, unde pot găsi sez 2?
Salut, am bacul la romana si ma iau rugaciunile cand trebuie sa fac temele sau sa invat, la mate sincer imi place mult si la bio ii ok da la romana ma iau toti dracii, ceva sfaturi?
Vreau si eu sa stiu daca in Ferentari indiferent de zona sunt multe grupuri de adolescenti care umbla mereu pe strazi si sunt destul de periculosi.
Buna TPU! Am 16 ani si acum 2 ani m- am vazut cu un om super dubios in afi cotroceni Bucuresti. Tipul a venit la mine si m- a intrebat daca imi plac nebuniile si normal ca am plecat imediat, dar a continuat...? (mai mult)
Bună, o plac pe o fata din clasa mea, nu știu dacă ea ma place mereu ii spun ca este frumoasa și ii iau chestii și ea îmi spune ca sunt dragut, nu pot sa deduc dacă ma place Ce as putea sa ...? (mai mult)
Bună..eu ar trebui să provoc o ceartă cu iubitul meu, deoarece mâine nu pot ajunge unde vreau el. chiar nu pot și să îi zic ca nu pot nu merge.vă rog frumos niște motive de ceartă.vă rog ..nu...? (mai mult)
Salutare, acum o lună și ceva mi- am luat un scuter de la un băiat(al doilea proprietar de la scuter ca sa fac curierat in Iași, scuterul e înmatriculat pe Miroslava(7 km de Iasi ), și nu are fiscal...? (mai mult)
Buna, mă simt foarte singura și aș vrea să găsesc și eu un băiat macar sa vorbească cu mine și să mă simpatizeze, nu mai pot trai așa, p.s am 15 ani.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!