Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Am nevoie de un sfat.Am o prietena cu care ma inteleg super bine numai ca una se baga intr- una. Daca n- ar fi acea fata totul ar fi bine bine. Uitati eu pana acum cu prietena mea faceam anumite lucruri...? (mai mult)
Ce activități as putea face afara dacă as ieși?
Cum sa fiu eu și sa nu mai fac ce vad și aud la alții? Va rog eu răspundeți
Salut! Cum as putea sa fiu într- un fel original și sa nu mai fac ce fac colegii mei de la școala și sa spun ce zic ei? pentru ca mi se pare ca de fiecare data când aud un cuvânt urat îl folosesc...? (mai mult)
În taxa de înscriere la școala de șoferi intră și taxa examenului teoretic, inclusiv cel practic? Spre exemplu am văzut pe un site al unei anumite școli 2500 lei, 200 lei examen practic, 100...? (mai mult)
Salutare, spun asta aici pentru ca n- am la cine, in prezent vorbesc cu o fata de la mine din oras si ne înțelegem foarte bine, ne placem unul pe celălalt, dar ceva ma roade, faptul ca acum 6 luni...? (mai mult)
Salutaree lumee, îmi place de un tip dar nu știu dacă și el simte la fel. Odată a venit sa ma îmbrățișeze și de multe ori ma tachineaza dar eu sunt o fire timida și nu știu dacă doar își...? (mai mult)
Salut TPU, am 15 ani si nu stiu cum sa ma bag in seama cu o fata si ce sa vorbesc cu ea, dau funda cel cărui ma poate ajuta si sa imi deschidă ochiul mintii)))). Dau Funda!
Mi-a zis unu pe DISCORD că a visat că o face cu vară sa ce părere aveți?
Am 14 ani în martie 2024 fac 15ani, de unde aș putea face rost de 4.700 de lei, îmi doresc foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte mult un cros/enduro am găsit modelul:KXD ...? (mai mult)
Bună searaaa.Stie cineva daca bustul mai creşte după 14 ani daca ai avut prima menstruaţie acum 2 ani?
Bună o prietenă de a mea de 13 ani consuma câte 7 helluri pe zi cum să o comving să nu mai bea am încărcat toate variantele am vorbit cu ea i- am explicat ca nu e sănătos dar nu vrea Pa eu eu...? (mai mult)
Am 17 ani, de mic imi dadeam l$b@ si ma uitam la filme de adulti, acum imi e greu sa tin o erectie sau sa am o erectie am si o iubita si arata bestial. credeti ca poate fi de fapt mental? am doar bani...? (mai mult)
Salut! Mă confrunt cu o situație, am niste lucruri din fosta relație (album foto, plușuri, felicitări, diferite obiecte, etc ) și nu știu ce să fac cu ele. Mereu când le văd îmi cauzează...? (mai mult)
Am o prietena cu care nu am mai vorbit de 2 zile din cauza unei neintelegeri. Problema este ca nu stiu sigur daca vreau sa ma împac cu ea deoarece nu este o prietena de incredere. De exemplu, nu ma sustine...? (mai mult)
Ce inseamna epitet cromatic?
Salut am un scuter electric Harley 1500 w el merge 45 km din cate am auzit merge și mai tare dar trebuie scos limitarea cum se face? Va rog frumos
Are careva baremul pentru olimpiada de engleza din 2022 de pe data de 12 martie din constanta, faza locala? nu o gasesc pe net si as dori baremullll
Bună TPU am o intrebare, vreau sa îmi comand niște haine de pe shein dar nu știu ce mărime imi va fi mai buna. Vreau sa cumpăr o pereche de Baggy jeans si un hoddie, sunt băiat și am 1, 78 ...? (mai mult)
Salut, as avea nevoie de niste sfaturi, ce as putea face că sa am față mai suplă și să nu mai am gușuliță, anul trecut aveam 117kg și acum am 72 și am o mica gușă și fata puțin plinuță...? (mai mult)
Salut TPU, Sfat de viata, cand o fata, sa zicem ca te place desi nu sunt ferm convins, adica raspunde repede dar uneori sec, povesteste problemele ei dar mai subtire, si afli ca e masochista si ca-...? (mai mult)
Buna seara, m- am lasat de liceu in clasa a 12 a... as vrea sa fac cumva sa repar asta si sa- mi iau diploma de 12 clase, mai apoi sa dau bacul. cum ar trebui sa procedez? daca as vrea asta, ar trebui...? (mai mult)
Părinții pot vedea ce cumparam cu cardul george kids?
De ce unii oameni care sunt cu masina nu opresc ca sa treaca oamenii si continua sa mearga? E vorba de acei oameni care sunt langa tine deci nu sunt departe, si te vad dar nu opresc si continua sa mearga...? (mai mult)
Unde te poti angaja la 16 ani? Tin sa mentionez ca sunt baiat!
Ce să fac dacă mi-am pierdut gutiera
Unde te poti angaja la vârsta de 16 ani? Țin sa menționez ca vârsta de 16 ani!
Bună TPU am o intrebare pentru cei care sunt sau au fost la liceul tehnologic marmatia. La sfârșit de an se dau premii elevilor? Adică se vor premia pe medie sau nu?
De ce credeți că băieții vor fete tupeiste? Ce le place așa mult la ele?
Sunt complexa de cum arat... Am 27 ani și am 145 și 37 kg sunt foarte mica de înălțime și foarte slaba m- am săturat să îi aud pe toți cum îmi zic ca par de clasa a 5 a vad unele fete din liceu...? (mai mult)
Salut am o întrebare de la un coleg: el a tras o tigara si vrea sa stie ce i se poate întâmpla daca a fumat o tigara,eu nu am știut ce să-i zic ca nu fumez, voi stiti?
Buna, eu am relație si, aseara am visat ca m- a sarutat o alta fata de care m- am îndrăgostit in vis, iar ea ma ruga sa fie iubita mea, dar nu acceptam fiindcă aveam deja relație si nu voiam sa...? (mai mult)
Salut! Ce afaceri pot face la 17 ani sa am un venit în plus lunar? Pe lângă scoala și job-ul pe care deja îl am.
știe cineva vreun club din Galați unde bagă și manele?
Salut you am o intrebare daca eu ma comandat ceva de pe www.u7.ro ieri la ora 8:30 cand ar trebui sa imi ajunga comanda mentionez ca stau la muntele rece
As vrea sa imi cumpar o cafea care cica e cea mai tare cafea din lume dar imi este cam frica, sincer... sau nu ar trebui sa imi fie daca si cafelele pe care le beau eu sunt destul de tari si nu am absolut...? (mai mult)
Salut! In momentul actual sunt clasa a 9 a, anul asta cand intru a 10 a vreau sa ma mut la alta scoala, dar pe acelasi profil la care sunt acum, adica mate- info, nu prea inteleg pe edupedu scrie ca...? (mai mult)
Bună. Dacă sunt elev la un colegiu, având vârsta de 20 de ani și m- am angajat de curând, cum primesc salariul? Mă refer dacă statul îmi mai oprește la CASS sau nu fiind asigurat ca și...? (mai mult)
Ce parere aveti despre oamenii aia care iti sar in cap pentru orice? Ce le spuneti? Am o colega care e sefa clasei si care se crede cea mai slay si importanta din scoala. E genul ala de om pick me si...? (mai mult)
Hey TPU! Este fata asta de care- mi place mult, am dansat cu ea la festivale la liceu, si de multe ori ne mai vedeam pe holuri, eu am invitat- o la o cafea dar a spus ca are parintii scricti, si asta...? (mai mult)
Deci eu îl plac mult pe fostul, dar el nu ma place.Eu m-am mutat și nu ne mai vedem des. Dar am vorbit cu el ieri la telefon (ca gen suntem prieteni) și nu cred ca îl mai plac. Sunt confuza...
Ce face mai exact un manager adjunct la un supermarket? De exemplu Kaufland
Am voie să aduc boxa la școală să pun muzică?(doar în pauze). Pun cu colegii mei melodii din alea vechi și ne distrăm pe ele în pauza
Ce îmi recomandați sa folosesc când ma epilez cu epilatorul, sa îmi atenueze durerea, doare îngrozitor, astept răspunsuri
Cum poți să ajungi Trapper? Trebuie să ai voce. Sau e de ajuns dacă știi să scrii versuri și sa cânți bine pe un flow, chiar dacă nu ai voce poți ajunge Trapper nu, producători de la studio...? (mai mult)
Bună, mâine seară vreau să merg în club, am mai fost o singură dată, dar era vara. Și acum fiind anotimpul ăsta, aș vrea să întreb dacă ma pot îmbrăca cu sandale și o rochiță sau ...? (mai mult)
Salut, ce licee la care se intra cu 7-8 din Iași recomandați in sensul in care e foarte lejer cu învățatul, "ore puține", oameni mișto și așa mai departe?
Salut, vreau un sfat, stiu ca am gresit si na, vreau un sfat. Eu ca sef al clasei am adunat banii sa luam sampon si masca pentru salon si mi- au mai ramas 40 de lei si nu le- am mai zis si i- am...? (mai mult)
Ce risc daca bat un coleg in clasa?
Salut TPU, raspunde-mi la urmatoarea intrebare: "Ce fac daca ajung intr-un punct in care vreau sa mor, pur si simlu ca sa nu mai doara atat de tare unele momente din viata?"
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.