Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Bună, uneori îmi vin niște stari aiurea îmi vine sa plâng parca nimic nu ma mai face fericita... Am și niște probleme în familie ai mei nu se mai inteleg tata când bea îmi vorbește urat pentru...? (mai mult)
Ce sau cum sa fac sa imi creasca sanii?
Am o problema.Mor de nervi efectiv. Ma inteleg foarte bine cu o fata.Numai ca se tot baga alta.N- are alta treaba.Mereu cand sunt cu ea si poate cu inca altcineva trebuie sa strice ea tot momentul sa o...? (mai mult)
Băieți! AJUTOR! Ce cadou v-ar plăcea sa primiți de Valenties Day? Nu știu ce ii iau la iubit :))
Bună seara, sunt nouă aici și sper să nu se facă mișto de mine. Am 16 ani, luna aceasta când am fost la menstruatie mi- am atins sânul mai tare și am simțit un fel de denivelare la nivelul sânului,...? (mai mult)
Bună ziua, sunt un elev din clasa a VII-A și vreau să devin avocat/notar ce liceu trebuie să fac? Și facultatea este obligatorie?
Buna ziua, am dismenoree si dna doctor ginecolog mi- a recomandat sa fac niste analize si sa ma merg si la un dr.endocrinolog.Trebuie sa fac mai intai analizele si dupa sa merg la doctor, nu? Si dna ...? (mai mult)
Salut, daca vreau sa dau la medicina dar atunci când văd sânge sau ceva scârbos mi se înmoaie picioarele, e grav?
Salut. Ce înseamnă "acest anunț nu mai este disponibil" pe olx? Menționez că am linkul de la anunț salvat și când am dat azi click pe el mi- a apărut fraza de mai sus! Înseamnă ca s- a dat...? (mai mult)
Am o intrebare.Stiti locuri unde se fac cursuri de inot Timisoara? Ca am 16 ani si nu stiu daca mai pot face inot, ca nu gasesc pe net
Bună,cum să fac ca când mă cert cu cineva să nu-mi pierd controlul și să mă bâlbâi? Ca niciodată nu pot să o fac cum trebuie și cad proasta tot timpul.
Bună ziua/seara. As vrea sa imi explice cineva ce inseamna bypass pe un ipad. Nu inteleg si as vrea sa imi iau una la mana a doua si vânzătorul a spus ca merge cu bypass. Mulțumesc
Daca am 18 ani si sunt clasa a 10 a dar 10 clase sunt obligatorii, dar eu vreau sa ma las de scoala pentru ca sunt asigurat ca o sa am o munca stabila in familie. Ma pot lasa de scoala daca am 18 ani?
Saluut, am Sambata olimpiada la Limba Engleza, ma puteti ajuta cu niste sfaturi cu ce sa fac, ce sa mai exersez, sunt clasa a X a
Ce motor îmi recomandați pentru 16 ani?
Ce ai înseamnă A. C. A. B?
Salut TPU, Am avut o relatie acum 2 saptamani, faza i ca pe acea persoana am pus foarte mult suflet si sufar din cauza asta, ea m- a parasit pentru altul cu mai multe dezavantaje decat mine sa zic asa,...? (mai mult)
De ce nu-mi merge reteaua la animekage in romana substritata
Bună seara! Ce părere aveți de a locui cu părinții într- o relație de cuplu? Și o altă întrebare, cam ce costuri lunare implică o mutare cu chirie (să zicem ca această costa undeva la 1.500...? (mai mult)
Buna ziua TPU Azi am fost la un interviu și m- am cam blbit misa mai întâmplat ăsta când vorbesc în public plus cad vorbesc cu persoane necunoscute nu prea îmi găsesc cuvintele potrivite Este normal?...? (mai mult)
Am pierdut multe in viata din cauza anxietatii si depresiei mele. In special ma refer la viata sociala si nu numai plus din cauza asta dau o impresie proasta oamenilor deoarece, cumva cred ca ma face ...? (mai mult)
Buna seara! Am 13 ani jumate si in timp de mam scar pinat la testiculul drept am simtit o biluta si nu exagerez este cat o boaba de orez! Ar trebui sa ma ingrijorez? Va rog raspundeti!?
Buna seara! Deci, mă confrunt cu o situație nasoală ..Am 22 de ani, am cunoscut un tip cu care am vorbit câteva luni și îmi plăcea foarte mult de el. Vorbeam in fiecare zi, ieșeam la plimbări,...? (mai mult)
Help, deci mor, eu sunt a 7a și nu am invatat matematica din clasa a 6 a, mai precis geometria, și acum mi- e fff frică la anul în a 8 a cu examenu mie fff frică, nu înțeleg matematica asta,...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi ca te săruți cu un coleg de clasa. Eu am visat ca eram in pauza de la liceu pe o banca cu el și ma uitam în alta parte, iar acesta mi- a întors capul cu mana ca să ma uit...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, dacă o fata se uita la tine de câteva ori inseamna ca te place? De exemplu în cazul meu acum câteva zile am mers cu trenul spre Iasi impreuna cu mama mea, iar în fata mea ...? (mai mult)
E ok daca saluti cu "la revedere" chiar si pe o persoana care e de o seama cu tine? Adica care e si ea de o varsta cu tine sau poate putin mai mica sau mai mare decat tine la varsta? Ca de exemplu si eu...? (mai mult)
De ce dimensiune trebuie sa fie penisul la 14 ani? eu îl am de 15 cm
Ca sa reziste cat mai mult timp un imprimeu de pe o haina cum trebuie sa speli acea haina? Trebuie sa pui rotatii mai putine sau? 400- 800 rotatii? Sau e ok si 1000 sau cum se procedeaza? Sau daca e haina...? (mai mult)
Buna ziua cunoaște cineva un loc de munca part time online cu plata la zi sau săptămânală? Mulțumesc anticipat!
Cata bursa primesc dacă am media sub 9.50
Buna ziua daca am scris la un exercitu de proasta ce is(nu judecati) la simularea nationala "nu stiu imi pare rau" se considera ca semn si poate fi anulata lucrarea
Salut, sunt baiat si am 16 ani, m- am epilat la penis(o fac de mult timp) si m- am taiat putin pe penis(nu pe langa, pe pielea penisului) din greseala, n am observat pentru ca nu am vazut sa curga sange,...? (mai mult)
Cineva să mă ajute vă rog! Vreau să merg la liceul de arte Victor Giuleanu pe profil de desen dar nu știu cu ce medie se intra..va rog sa ma ajutați cu un răspuns! ????
Am 18 ani, vreau sa devin matur deoarece sunt copilăros
Ce înseamnă contactul vizual cu o persoana daca acea persona te priveste fix in ochii timp de cateva secunde de fiecare data când va întâlniti?
Bună TPU! azi am luat prima mea notă la tic, adică 4:(( sunt a9a, Am note foarte bune la celelalte materii, da na, așa s- a întâmplat. aici, am vb cu ai mei și a zis că n- are nimic, ca o...? (mai mult)
Vreau sa imi gasesc jumatatea ajutati-ma cu vreun sfat.Am și un defect la ochi.
Ați întâmpinat momente în care v- ați simțit dezinformați în anumite subiecte? Sau v- ați pierdut purtând o conversație în public? Cum gestionați astfel de momente și cum va simțiți imediat...? (mai mult)
Am 20 de ani și nu știu de ce când mă termin îmi curge sânge dar nu doare și nu urinez sânge este grav poate să îmi spună cineva
Salut TPU, in seara aceasta m- am batut cu un prost, am iesit linistit de la liceu si am plecat acasa pe o straduta mai intunecata pe unde o iau de obicei, dar din nefericire s- a gasit un prost sa ...? (mai mult)
Nu reușesc sa găsesc un cont de tik tok și este vorba de un cont viral dar nu ii mai știu numele. Este vorba despre o fata care in mare parte se filmează cântând, dansând sau vorbind. Are probleme...? (mai mult)
URGENT! Hei TPU, am 13 ani si sunt prietena cu un baiat care ma place, iar eu nu stiu daca il plac! Mie mi se pare ca e simpatic si de treaba! Tatal lui e profesorul meu de mate :( doamne ce akward :(...? (mai mult)
Salut! Știe cineva cat timp persista mirosul de glo într-o încăpere nearisita? Va mulțumesc anticipat
Buna seara. Am o întrebare și as prefera sa mi se raspunda, fără comentarii pentru ceea ce am făcut. Dacă am luat portofelul unui coleg in școala și după l- am returnat cu tot ce era înăuntru,...? (mai mult)
Ajutooor :(( in 5 luni am examenul de evaluare nationala si nu stiu absolut DELOC la geometrie (aproape), am incercat si mi- am dat silinta sa invat dar nu stiu cum sa ma organizez si mai ales ca maine...? (mai mult)
Bună.Am 20 ani, am fost înscris la o facultate la cu taxa. Teoretic as fi în anul al doilea, dar eu nu am mai mers la facultate din semestrul 1 anul 1.Parintii mei nu știu asta.Si recent am avut un...? (mai mult)
Salut…Vreau un sfat. Am un coleg in clasa care are 1, 90 si eu 1.67 si de fiecare data cauta atentie, imi zice ‘Vrei sa te iau pe sus’ adica sa ma ridice sa ma faca de rusine si cateodata il ...? (mai mult)
Ce inseamna poligoane regulate ca rad aia si ceva gluma care se leaga de cuvantul f@cked hai ca dau coroana si fundita
Astazi am avut o zi proasta, vreau un sfat… Astazi un coleg m- a facut prost ca cica nu stiu nimic si ca de ce m- o ales sef, dupa m- o impins ca na cand eu incerc sa fie totul bine dupa inca o colega...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.