Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Buna seara,am si eu o intrebare. Daca am lucrat la sala spate piept si acum merg la fotbal, mi se mai pune ca am lucrat la sala?
Bună TPU am o intrebare pentru cei din Sighet deci eu sunt la un liceu mai slăbuț (nu vreau sa ii dau numele) dar este destul de bunicel, e mai slăbuț ca dragosul dar nu e atât de prost si la anul...? (mai mult)
Pot sa ii pun porecla "Ada" unei fete cu numele Adnana?
Salut, as vrea sa știu și eu unde gasesc extrasul de cont la aplicația Revolut
Bunaa, de cativa ani nu mi mai creste parul mai mult de umeri... oare e pentru ca ma vopsesc? am incetat acum sa ma vopsesc, dar tot nu creste.ce sa fac? balsamuri, masti de par folosesc.l., ce pot sa...? (mai mult)
Despre hao asakura din shaman king flowers
Poți fi refuzat la academia de poliție dacă ai un lipom micuț pe ceafă?
Buna, pe mine nu ma lasa deloc sa-mi iau in telefon. Sunt clasa a5a si nu ma lasa sa imi iau, am bani am tot ce trebuie, ce sa fac?
Salut TPU, intrebare Este posibil ca profesorul Sa Imi dea nota mica daca nu sunt la scoala desi a zis sa fim la scoala deoarece ne va corecta caietele?
Eu m-am pierdut cartel și vreau să o recuperezi cum pot va rog ajutați-mă
Buna, am si eu o intrebare. Sunt clasa a VIII-a si habar-n-am la ce liceu sa merg. Nu ma pasioneaza si nu ma pricep la mai nimic. exisa vreo solutie pentru mine?
Buna.Daca știe cineva ce scrie pe plăcuța metalica a fake-urilor Nike? Pe cei originali știu ca scrie AF-1!
De ce atunci când ieși din zona de confort, faci sala, faci chestii care te obliga sa te autodepășești, apare și starea de spirit scăzută, nu ești la fel de fericit, ești mereu depresiv,...? (mai mult)
Buna, sunt in clasa 8a si nu ma descurc mai deloc la geometrie, trebuie sa recapitulez (sau chiar sa invat) tot pentru evaluarea nationala si habar nu am cum sa ma organizez, , imi puteti spune va rog...? (mai mult)
Am 3 prietene care am impresia ca ma bârfesc si fac anumite chestii din rautate.Adica, imi trimit câteodată poze cu ele impreuna si ele nu prea vor sa stea cu mine, ele sunt in clasa cu mine.Dar daca...? (mai mult)
Buna, sunt la liceu si cei din clasa imi dau bully din cauza unei fete. Ea nu ma suporta de 3 ani deoarece am fost impreuna cu baiatul de care ii placea, dar cand am fost impreuna cu el nici nu stiam...? (mai mult)
Buna, am 16 ani făcuți acum câteva zile. Am 176 îmi doresc foarte mult sa ajung la 180 tata are 178 mama 160. Tatăl meu a crescut de la 16 ani mai mult (160) pana la 18, practic fotbal, mai mult...? (mai mult)
Buna TPU! Este important comunicarea prin scrisori? Va rog sa imi raspundeti cu un raspuns clar si mai lung
Bună! În 2 luni îmi fac majoratul și nu vreau să fac vreo petrecere, mi se pare că nu e ceva special la asta. Am un grup de 10 persoane și mă gândeam să ieșim în oraș, să mâncăm undeva,...? (mai mult)
Este important locul in care scrii? Va rogggg
Salut,am 14 ani și am început să fumez dintr-un vape mă va afecta precizez că o să fie ultimul că părinți nu știu o să îmi iese in probele de sânge la spital?
Salut TPU. Stie cineva o coafeza din Bucuresti care stie sa faca tunsori in trend acum? Precum butterfly cut, jellyfish, curtain bangs etc.
E adevarat ca daca duci la curatatorie haine se poate intampla si sa ramai fara ele? Daca duci haine de nu stiu de care si din alea scumpe si asa? Ca mama mea asa a spus, ca se poate intampla sa ti le...? (mai mult)
Bună, TPU! Am și eu o problemă pe care vreau să o împărtășesc aici și, dacă se poate, să îmi dați niște sfaturi. Deci, eu am 15 ani (fac peste 5 zile) și am o problemă în familie. ...? (mai mult)
Salut TPU! Eu de mai multi ani am o pasiune, anume electronica, numai ca ma gandesc ca daca devin tehnician electronist, pe mine asta ma limiteaza prea mult. Eu am fost de mic un copil supradotat, ...? (mai mult)
Vi se pare ciudat cand vedeti persoane, chit ca le cunoasteti sau nu, ca merg cu casti, dar nu d- alea de telefon, mici. De alea nici mari, nici mici, niste Jbl uri, care sa asculte muzica la ele...? (mai mult)
Am fost lovită în partea stomacului și a ovarelor cu minge de basket puternic, acum când urinez e o culoare de sânge însă menstruatie nu am, știe cineva ce înseamnă asta?
Am si eu o mica intrebare,in primul rand salut, ce parere aveti daca ma destainui in fata iubitei, ce va crede despre mine, se va plictisi de mine?
Iarăși am o perioadă mai nașpa dar nu știu exact din ce cauză … Am atacuri de panică,sunt deprimat de obicei seara, dimineața nu am chef de nimic.
Buna, din ce cauze se intra la centrul de reeabilitare? Ma tot cert cu tatal meu ca daca ma cert cu cineva sau ma iau la bataie o sa intru acolo, cine imi poate spune din ce cauze.
Bună TPU! Am un coleg de clasa care tot face mișto de mine, de multe ori ma striga pe numele meu alintat si cand ma întorc la el devine foarte serios cu privirea. Mai demult la o activitate cu toti...? (mai mult)
De ce pentru aceasta generatie de adolescenti din ziua de azi, li se pare anormal sa mai fii înca virgin/a la 15- 16 ani? Nu mai zic daca cineva ar fi la 18- 19 ani, inseamnă, din punctu lor de vedere,...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 a si inca nu stiu unde vreau sa dau mai departe dupa bac. Notele de la scoala sunt bune, nu e ca si cum ma chinui sa trec clasa sau ceva de genu. Nu stiu ce ma pasionează, ce mi ...? (mai mult)
Cum sa ai mai multa vână în tine și ce inseamna sa ai vână, adică sa fii puternic?
E adevarat ca daca iti cumperi pantaloni cu o marime mai mari si mai largi nu o sa se rupa? Chiar daca ti se freaca picioarele cand mergi. Sau ce pantaloni ar trebui sa iau ca sa nu mi se mai rupa? Vreau...? (mai mult)
Bună TPU! La ce vârstă ați mers prima oara la mare cu prietenii? (Fără parinti)
Aveti idee daca eduboom contine video-uri cu toata materia de matematica 5-12?
Buna, am 24 ani, dupa ani de zile de plans zilnic si crize, pe 27 decembrie am plans ultima data, s- a facut o luna si eu n- am mai varsat o lacrima... nu pot sa- mi explic... cum brusc nu mai am atacuri...? (mai mult)
Am o problema ce nu imi da pace si de la care am ajuns la burnout. E vorba despre invatat, mai exact despre faptul ca imi ia foarte mult chiar si pentru cateva definitii, stau chiar si 5 minute pe una...? (mai mult)
Efectiv nu mai suport viata, vreau sa ma sinucid. Niciodata nu ma simt in siguranta si oricum cu oamenii nu pot conecta si mereu tin in mine totul si 7/24 ma abtin sa nu plang insa nu mai pot si chiar...? (mai mult)
Până la ce oră stați seară la TV, in zilele cu școală, gen clasa a XI- XII?
Dacă aveam o sticlă de vin în ghiozdan în incinta liceului, ce sancțiuni pot primi?
Prietenul meu s-a despartir de mine luni, din cauza ca o fata si un baiat din care fata se dadea prietena mea, i-au zis ca eu i-am dat gara si ca-l urasc ceea ce nu e deloc adevarat. Si azi in pauze cand...? (mai mult)
Buna! Ce materie este mai ușoară logica sau psihologia, vreau sa învăț pentru admitere. Multumesc anticipat!
Bună…eu sunt cu ochii pe un băiat din clasa la mine ..de la începutul școlii ..se uită la mine în pauze ..de câteva ori l- am prins ca se uita la mine iar când mă uitam la el își îndrepta...? (mai mult)
Buna TPU! Cine are de aici control parental sau FAMILY LINK va rog din tot sufletul, spuneti mi si mie CODUL DE ACCES. Daca aveti(control parental) si nu stiti unde este va spun eu dar spuneti mi va rog...? (mai mult)
Bună, deci o să încep prin a spune ca eu sunt genul de persoană care tinde să se gândească mereu la ce e mai rău și sunt un fel de overthinker. Am avut acum vreo 6 luni o întâmplare mai nașpa...? (mai mult)
Daca o fata se comporta frumos cu majoritatea persoanelor si cu mine este mai rea, inseamna ca ii place de mine?(nu i-am facut nimic sa fie rea cu mine)
De ce mereu lumea rade de mine cand ma vad pe strada, nu ma refer la necuoscuti, desi si la ei mi se mai intampla, ci la cunostinte, colegi etc? Ma cred ciudata? Sau ma considera prea blanda, sa...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 12 - a si as vrea sa dau la AMG in Pitesti.Stiu ca proba de admitere consta in 50%media din bac si 50% TESTUL GRILA.Intrebarea mea este in ce constau testele grila? Biologie, chimie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati