Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Pot sa fumez weed daca am anemie? Dau funda!
Trebuie sa invat la biologie cu scheme?
Salut Știe cineva dacă de exemplu mi- a fost sters contul de Facebook si eu m- am jucat Call of Duty Mobile și am fost cu el conectat pe joc și acum nu il m ai am si cum as putea face sa imi recuperez...? (mai mult)
Oare mesajele astea de pe net de pe unele site uri care zic asa ca ti a fost piratat telefonul si alte chestii de astea sunt mereu mincinoase si nu trebuie sa faci ce scrie in acele mesaje? Ca si eu am...? (mai mult)
Bună seara, dacă factura la apă a venit 500 de lei pe 31 de zile. 12 persoane au stat 31 de zile, iar 4 au stat 4 zile. Cat este de plată per persoană?
Ce parere aveti despre absorbantele axila, oare chiar fac ce spun sau e pacaleala? Ca as vrea si eu sa imi iau ca cu deodorantele vad ca nu prea merge la mine ca pateaza hainele... Dar absorbantele axila...? (mai mult)
Exista pastile pentru creșterea în înălțime? Am 17 ani și am abia 144 cm
Am găsit un loc de muncă si am fost la interviu, menționez ca am 19 ani si la acest loc de munca (fabrica de lapte gen laptarie) fac ture de noapte, merită? alții zic ca gen esti prea tanar, iti...? (mai mult)
Bună, am luat o nota de 4 la matematica si am încercat sa o repar cu un 6. Iar eu mi- am mințit părinți. Acum trebuie sa le spun asta. Știți cumva cum pot să le- o spun într- un mod in care ...? (mai mult)
Am 15 ani si am fost la doctor si mi-a zis ca am -1, 25 la ochiu drept si -1 la ochiu stang si mi-a zis sa ma duc peste 6 luni, daca port ochelari o sa scap de ei?(am miopie)
Salutare,ce credeți, un pat de 2 m lungime cu 1, 60 m lățime încape pe usă? gen rama de la pat
Daca sunt clasa a 12 si m-am lasat de scoala pot primi amenda?
Daca am luat la 7 dimineata un paracetamol e ok sa iau acum si un parasinus?
Daca am luat dimineata la 7 un paracetamol e ok daca iau acum si un parasinus? Ca na cica al 2 lea paracetamol trebuie peste 8 ore si totusi si parasinusul e tot paracetamol si el, e ok sa iau acum sau?...? (mai mult)
Bună! Ma confrunt cu o anxietate severa! Nu mai am încredere în mine și simt ca sunt incapabila! Ma simt ca sunt cea mai proasta din lume! Sunt așa stresata încât nu ma mai pot concentra pe...? (mai mult)
Buna TPU am o intrebare. Poate va suna stupid dar credeti ma nu stiu cum functioneaza second handul. Am niste haine care mi au ramas mici sau nu imi mai plac, pot sa le dau la un magazin second hand? ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare, dacă am o carie adâncă, dar nu a ajuns până la nerv, când o să mă duc să îmi o curețe o să mă doară sau nu o să simt nimic?( îmi e frică de dentist)
Bună, vreau sa dau admiterea la Dinu Lipatti din București (actorie) voiam sa știu dacă la admitere trebuie sa spun vreo poezie sau povestire din repertoriu?
Va rog parola cîmpeanu carmen tachecarmen@gmail.com
Cum e la științe sociale? Păreri? Ce carieră poți face cu științele sociale? Cu engleza cum e? Se face multă engleză la acest profil? E ușor?
Am o intrebare deplasata si perversa dubioasa. Se poate daca te masturbezi prea mult chiar daca ai o iubita si face placerile si e posibil sa nu mi se mai scoale daca mi o sug singur chit ca ea mi o suge...? (mai mult)
Bună! Salut! Recent mă simt într- o relație proasta cu tatăl meu… Nu mai vorbim zilnic sau facem contact doar când este ceva urgent. Recent el m- a întrebat: - Te simți mulțumit cu tine? ...? (mai mult)
Bună! Am o problemă în familie și nu știu ce să fac… Simt ca tatăl meu mă urăște și recent m- a întrebat - Tu ești mulțumit cu tine? Recent nu prea vorbesc cu el sau fac contact cu ...? (mai mult)
Dacă cineva este împreună cu o fată care are 14 ani dar face 15 în aprilie, și acea persoană are 17 ani(face in februarie), se pune ca pedofilie sau grooming? E doar o relație care nu se va lăsa...? (mai mult)
Bună. Am o întrebare pentru cei în aceeași situație cu mine. Am depus acte pentru indemnizatia de ieșire din sistemul social, pe cea lunara o primesc, în schimb indemnizatia în valoare de 3 salarii...? (mai mult)
Salut TPU! Acum 1 an, am slabit intr- o perioada de 3 luni 21 kg, de la 93 la 72. De atunci, din vara am slabit 8 kg, treptat, ajung undeva pe la 64 de kilograme. Am 17 ani si 1.72. Eu am slabit ...? (mai mult)
Bună, in 2021 am dat bacul si am picat la mate. M am inscris la sesiunea din toamna la mate si romana, dar nu m- am prezentat. In cazul acesta, daca ma inscriu din nou la bac, pot sa dau doar la mate?...? (mai mult)
La cate absente nemotivate se taie bursa de merit? Liceu
Buna. Nu mai pot suporta sa merg la scoala, nu ma pot integra. Nu sunt a9A sau la inceput ba chiar sunt spre terminate dar ma framanta cand vad unii colegi care se inteleg asa bine. Eu cam tot timpul...? (mai mult)
Chiar nu știu pe ce anume să mai caut jur o fata care să aibă 18+, curată, isteață, descurcăreață, independentă și pe treaba ei mai există? #caracterdebaiat (vreau msj, hsvbbbbb)
Buna dimineata! acum o sapt mi- a fost rau, mi s- a aplecat de la ciorba. am avut diaree, voma. pe tot parcursul saptamanii m- a durut capul foarte tare, m- a injunghiat, dar doar spre dupa amiaza, ma...? (mai mult)
Daca cineva trimite la alte persoane sau pune pe internet poze indecente cu tine și el nu e in Romania ce poți face?
Ce parere aveti despre Serbia Dancing lady femeia aia din Serbia care dansează?????????
Salut, am fost la profesionala si am primit dosarul pentru scoala de soferi timp de 1 an gratis, in care nu l- am luat. Luna asta imi expira, ca sa il reinoiesc ar trebui platit toata suma sau cum se...? (mai mult)
Hello,sunt stresat in legătura cu bacul,parca nu pot retine nimic,ceva sfaturi, pastile de memorie sau ceva(doar experiențe personale) ma tem sa nu îl pic :/
Bună …am făcut o compunere cu ajutorul aplicației Chat Gpt oare se va găsi pe internet?
Daca la o facultate din Bucuresti la care sunt, nota de la materia respectiva este 30% partial, 30% teme si 40% examenul final, si eu am maxim la primele 2 mai trebuie sa iau 5 in examenul din...? (mai mult)
Am de invatat pentru pregatiri insa nu am deloc motivatie, ma plictisesc super repede si parca n am rabdare, nu pot sta intr- un loc cand invat, insa in rest mereu stau locului si sunt linistitat. Idei...? (mai mult)
Salut! După ce termini liceul, te poți angaja doar la specialitatea pe care ai făcut- o? De exemplu termini un liceu cu specializare pe frizer dar tu vrei sa te faci ospătar. Asta a fost doar un exemplu,...? (mai mult)
Cate baxuri de hell îmi trebuie la 10 sticle de Wiski?
Daca am dat cu o petarda la scl cu colegii si a venit politia si ne-a scris fisa de copil problema mai pot intra la liceul militar(ps am fost prost rau atunci)?
Buna TPU! Era un episod in care Codrin Bradea a spus foarte random "Ma cheama Patricia" si incerc sa il gasesc pentru ca am uitat care e. Va rog eu e important dau funda pup
Buna! Știe cineva personaje din desene animate ce mănâncă mult? :) As vrea sa dezvolt o porecla pentru cineva unde n-am nici o idee, mănâncă mult btw.
O prietena de a mea a tras o data o pastila pe nas, mai exact acum 2 zile, se numesc censton. Creează dependenta sau se poate întâmpla ceva? Sunt îngrijorată pentru ea si doresc sa nu le mai ia!...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva cum este la liceul sanitar din Pitești?
Am ps5 si vreau sa ma joc Pubg Battlegrounds cu un prieten dar el are Pubg pe pc de pe steam se poate sa ne jucam?
Ce trebuie facut daca un adolescent(de la alt liceu, profil real)vrea sa se transfere la alt liceu(mai bun) pe profilul filologie, intensiv spaniola, la inceputul clasei a X- a, daca ultima medie a liceului...? (mai mult)
Atunci cand ne sarutam ma atinge pe corp si imi atinge si picioarele cand stau pe el, mai urca mainile aprp de zona intima sau o atinge, face sa para ca nu a facut asta dar nu stiu daca asta vrea, imi ...? (mai mult)
Îmi vine să îl jignesc pe Dumnezeu, deoarece am gânduri intruzive. Ce să fac, că eu nu vreau să-L jignesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Capitale
Cunosti capitalele lumii asa de bine precum crezi? Hai sa descoperim daca poti deveni noul campion al quiz-ului