Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Îmi vine să îl jignesc pe Dumnezeu, deoarece am gânduri intruzive. Ce să fac, că eu nu vreau să-L jignesc.
Ce se întâmplă dacă nu iau examenul de clasa a 8 a?????
Dacă eu fac niște păcate, iar eu uit să mă pocăiesc, deși mă pocăiesc, Dumnezeu mă va mai ierta?
Cât pot ține niște gândurile intruzive? Azi s-au făcut 2 luni deja de când le am. Am 11 ani.
Știți cumva unde m-as putea duce pentru a cunoaște mai multe persoane și împrieteni?
Buna, îmi puteți spune mai multe despre liceul din Brasov Maria Baiulescu?
Cate tate are broasca.intreb deoarece astazi doamna de biologie ne- a pus intrebari pe rand la fiecare, a venit si randul meu, intrebarea era 5 lucruri despre broaste. dupa ce am terminat de spus am ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva care sunt cele mai bune licee din Galați pe profil real?
Câți ani se face învățând la utcb București fără bac la buget se plătește și cazarea și masa decât taxă de școlarizare este gratuită unde e mai bine la licențiat sau la colegiu
Bună! Ce profil a-și putea alege dacă-mi place matematica (mai ales geometria) și desenul, dar informatica nu?
Buna Voiam sa ma apuc sa lucrez pentru admiterea de la Facultatea de Matematică și Informatică (de la Bucuresti- ). Admiterea ar fi cam in doi ani, dar m- am gandit ca sa incep din timp.Singura chestie...? (mai mult)
Bună! Ce profil a și putea alege dacă mi place matematica, dar informatica nu?
Buna. Azi am iesit afara cu o prietena si ne- am intalnit si cu gasca ei de prieteni. Problema este ca iar nu am fost introdusa intr- un grup pentru ca nu este prima data cand se intampla ci mai tot timpul...? (mai mult)
Am cumparat niste oua care sunt albe si sunt toate la fel ca si marime, oare sa fie oua artificiale sau? Deci sunt ca si laptele de albe, si sunt toate la fel de mari. Sunt artificiale sau pot sa fie...? (mai mult)
In ultimul timp am probleme cu memoria si nu prea pot retine. Oare care ar fi cauza?
Salut! La liceu aș vrea să merg la științe sociale sau filo. Care e diferența dintre ele și care e mai "ușor" gen să fie mai lejer. Mie nu îmi place să citesc, am auzit ca la filo trebuie cu...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani si fac sala cam din octombrie 2023. Am realizat ca devin prost. Spre exemplu, de cateva ore incoace nu am reusit sa rezolv exercitiul de la tabla. Mai demult parca mai rezolvam. ...? (mai mult)
Prieteni vin si pleaca, asta chiar mi-s-a intamplat si mie, voua vi-s-a intamplat?, si dc?, astept raspunsuri
La permis pentru viitor ce anume ar trebui sa scriu in scrisoarea de motivare persoana? Imi puteti da un exemplu, scris de preferat. Si la declaratia de sustinere si mentorat la fel. Vreau sa aplic, ...? (mai mult)
Cât plătește o persoană in medie fiecare factura? Gaze, curent, etc.
Cât plătește la facturi pe o lună o persoană care locuiește singură? Salariu minim
Absentele motivate cu fisa completata de parinti sunt separat de absentele cu scutire medicala? De exemplu eu am 30 de absentele( jumătate din ele motivate cu scutire medicala) și am înțeles ca maximul...? (mai mult)
Salut TPU in 5 luni am examen de en si momentan sunt cam de nota 7, 50- 8, credeti că ar fi de ajuns sa fac 2 ore meditatie la mate, 2 la romana si 3- 4 teste pe saptamana sa ajung la nota 9 pana...? (mai mult)
Ce sa fac daca nu ma simt pregatit pentru varsta de 18 ani
Salut, am un prieten care acum cateva zile a început sa se drogheze se poate din cauza drogurilor sa delireze? Ma suna si imi zice ca sunt oameni in fața blocului care ii dau cu tamaie pe fereastră,...? (mai mult)
Bună, anul trecut mi-am dat piercing in nas iar acum l am scos si nu il mai pot baga inapo nu îmi intra pe partea cealaltă pe dedesubt e foarte mica gaura. Oare sa mi-o fac din noi și fi astupat?
Dacă mă vopsesc parul mai pot adăuga și ulei de ricin
Am un Radio CD de pe un Fiat Stilo la care imi trebuie codul de deblocare. Modelul: M034122 si codul lui este 2FCF-18C838-JA
Bună seara, vă rog frumos are cineva cărțile lui Nicolas Aestethics? Mulțumesc!
E cineva pe-aici care n-a mers la ultimul clopoțel în clasa a 12-a? N-aș vrea sa merg, da ne obligă și nu știu ce să fac.
Buna TPU. Sunt intr- o situatie extrem de groaznica si nu stiu ce ar trebui sa fac. Mi s- a pus pata pe o tipa care ma tot tine in rece cald(adica azi inimioare iubire *** maine vorbit sec). Imi tot repeta...? (mai mult)
Bună seara, Am achiziționat un cod Gift Google Play de 15€..pentru un joc și îmi spune că țara nu se potrivește cu codul. Ce este de făcut? Am încercat să sun la ei, dar nu răspunde nimeni. ...? (mai mult)
Salut TPU, sunt elev in clasa a 8-a si in cateva luni dau examenul, in acest moment sunt cam de nota 7-8, cam cate teste ar trebui sa fac pe saptamana sa ajung la nota 9-9, 50? mulțumesc
Am un mic proiect la fizica, trebuie sa fac "un mix cu cel putin 3 substante (COMESTIBILE) cu densitati diferite". Aveti niste idei cum ași putea face?
Ce profile sunt la liceul pedagogic?
Te- ai întrebat vreodată cum este să iubești pe cineva atât de mult încât ți- ai da viața pentru acea persoană dacă vrei să afli ascultă îți spun istorioara mea oh mă simt jenată să zic...? (mai mult)
Ce planuri v-ati propus pentru 2024, eu mi-am propus sa îmi începi studiile in uk, voi?
Nu mai e atat de alb scrisul de pe geaca mea, e scris de asta brodat si nu mai e asa alb acum, ca mi am cumparat geaca asa brodata cu alb si acum din cauza ca a plouat pe ea nu mai e atat de alb... Oare...? (mai mult)
Ce obiecte de auto apărare e legal sa am pe strada? Contează ce vârstă am? (18)
De ce tot timpul cand vorbesc cu baieti sau fetele vorbesc depre alti baieti, fac asta neintentionat, credeti ca e enervant? Ce parere aveti de o persoana de genu? Spuneti sincer va rog. P.s:prietenii...? (mai mult)
Salutare! Am 19 ani și de 2 luni simt o ură față de cea care m- a adus pe lume (nu ii pot spune "mama")nu o mai suport să o văd și să o aud. O urăsc pentru că încă de mică am fost expusă ...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva programa de Bacalaureat 2024?(profil uman)
Sfaturi ca atunci cand citesc ceva sau prezint ceva in clasa sa nu- mi mai bata asa tare inima si sa nu- mi tremure vocea? Unele dati cand citesc ceva imi tremura vocea, ori ma balbai si imi transpira...? (mai mult)
Am observat ca tinerii au obiceiul sa nu mai puna husa pe tel si nici folie etc... E vreun trend sau ceva la moda mai nou si nu am aflat? Ms
E adevarat ca antibioticele injectabile facute la spital au un risc mai mic de a ne face rezistanta la antibiotice?
Bună dimineața. Este adevărat ca toate fetele în ziua de astăzi își bat joc de băieții buni și profită de banatatea lor și îi iau de proști și de fraieri? Eu zic doar ce am auzi. ...? (mai mult)
Dupa ce te-ai spalat pe dinti si ai luat apa de gura cam dupa cat timp ai voie sa mananci si sa bei? Ca m-am spalat si eu acum pe la 7 si ceva si am luat si apa de gura si as bea o cafea acum. E ok?
Hei TPU, am si eu o intrebare, am avut niste probleme cu piciorul care m- au oprit din a mai face sportul fara de care eu nu puteam trai pe o perioada nedeterminata de timp, de atunci merg in carje si...? (mai mult)
Buna. Am nevoie de sfaturi. Am 20 de ani, sunt la facultatea de drept si am o apasare pe suflet si o neliniste. In primul rand, nu sunt prea incantata de ce ar putea sa imi ofere aceasta facultate,...? (mai mult)
Salut TPU, ma confrunt cu stima de sine scazuta din cauza ca nu ma descurc la facultate si prefer sa nu vorbesc cu nimeni de teama sa nu ma intrebe cineva ceva legat de materie si sa ma fac de ras. Semestrul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!