Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Care ar putea fi cauzele/motivele pentru care oamenii nu fac contact vizual cu mine sau nu ma baga in seama cand zic ceva? Mi se intampa prea des si incep sa ma simt inizibila pana si acasa in familie ...? (mai mult)
Dacă am media 9, 77 și mai iau un 7 ce medie voi avea? Sau măcar va fi peste 9, 50?
Bună, vreau sa știu cât durează un transfer de la o scoala la alta în timpul școlii. Am depus cererea și urmează ca domnul director de la școala în care vreau sa ma înscriu sa o ducă la ISJ...? (mai mult)
Salut TPU, cine imi poate spune un site (daca exista) cu videoclipuri "creepy" gen cum e ala "I feel fantastic" de pe yt ca pe alea de pe Youtube le-am vazut deja pe toate.
Daca citesc o carte de 630 si ceva de pagini in 14 - 15 ore, este rau?
Azi la ora de sport jucam basket și 2 adversari colegi de ai mei mă împingeau și apoi i- am prins din greșeală lui unu mâna și apoi celălalt adversar m- a împins la 2 metri pe jos și după meci...? (mai mult)
Salut TPU, sunt elev in clasa a 8-a si am avut mediile in clasele 5-8 peste 9, 60 dar nu ma simt destul de pregatit pentru evaluare nationala, ce as putea face ca sa ma pregatesc pana in iunie
Nu stiu ce sa fac, am vorbit cu o fata timp de 7 zile, desi era diferenta de 2ani intre noi chiar ne intelegeam.Dar azi mi- a aratat cum "a vorbit" cu un baiat in care il critica că "n- are bani, e...? (mai mult)
Cum pot sa ma apropii de o fata daca imi place foarte mult de ea si sunt mai rusinos de fel?
Salut TPU,am nevoie de ajutor. Imi place de o fata numita Ada, ce porecle imi recomandati sa folosesc?
Stie cineva CODUL DE ACCES de la control parental in momentul acesta? Vreau sa raspunda cei cu control parental. Va rog dau funda
Buna TPU, am 17 ani si ma confrunt cu o problemă legată de vocea mea. Deseori am o problemă ca poate fi răgușită si sa se ridica tonul de la subtire inspre groasă si mereu am un fel de mucus lipicios...? (mai mult)
Cum sa scapam odata de griji si probleme? Mereu in familie am avut numai probleme, cele mai mari legate de anxietate si stari de rau. In momentul asta sora mea are un atac de panica, pentru ca simte ca...? (mai mult)
Astăzi este ziua colegei mele de bancă și i-am cumpărat un cadou mic, dar am uitat să îl aduc la școală ca să ii dau ei. Ce să fac? Să îl duc mâine sau să nu ii mai dau cadou?
Salut! Am 149 la 14 ani și sunt fată. Aș vrea tare mult să mai cresc în înălțime deși nu am posibilitatea de a face basket, înot, volei sau alte sporturi. Părinți mei au 143 și 168. N- ...? (mai mult)
Pot profesorii sa minta despre ce ne dau in test? Adica sa ne zica ca dam din o lectie, dar ea/el da din alta lectie?
Ne-am batut cu mancare in scoala, ce se poate intampla? Se poate sa mi se scada nota la purtare?
Pana la ce varsta se ia laptele praf? Fratele meu de 14 ani zice ca are pofta i-am spus ca e de bebelusi.
Bună tuturor, vreau o părere sinceră de la voi. Prietenul meu îmi spune să nu- mi fac speranțe și așteptări că mă rănesc singură. ( Eu ii spuneam că- mi doresc căsătorie, copii, etc) ...? (mai mult)
Și-a revenit cineva din atacuri de panica puternice?
Se face la sport gimnastica si in clasa a8a?
Am și eu o intrebare, dacă la liceu m- aș duce pe filo, trebuie să aleg o limbă străină? Sau la toate profilurile trebuie să îți alegi o limbă? De exemplu, dacă merg pe filo și aleg franceza...? (mai mult)
Am 15 ani impliniti in decembrie, 1, 68 cm si 54 kg si ma simt pitica si grasa. Vreau sa ajung la 46- 47 kg. Incep scoala la 8, stau 6- 7 ore si nu mananc nimic. Cand ma intorc de la scoala, mananc...? (mai mult)
Ziceți-mi repede un banc cu nițu. De exemplu: stii bancul cu milka. Milkam sugi. Ca asta
De la ce vârstă nu mai cresc fetele în înălțime? Dacă a trecut acea perioadă, este imposibil a mai pune câțiva centimetri?
Mama vrea sa imi scot parola de la telefon, am un prieten cu care mai vorbesc seara, doar prieten pentru ca nu am de gand sa imi fac relatie la 13 ani. Ea se enerveaza încontinuu pe mine ca ma uit pe...? (mai mult)
Buna, astăzi am mers la medic si a zis ca mâine îmi face o clisma, da eu nu știu ce este aceea. Îmi puteți spune va rog?
Salut, am o prietena de ceva timp și ne înțelegem bine, am fost pe punctul de a face... Și nu am avut protecție și m- am gândit că o punga ar ajuta. Am încercat dar iubita mea când a văzut...? (mai mult)
Bună, pot sa port sosete pana la glezna dacă sunt baiat prin casa?
Buna,am 13 ani și folosesc obb uri (tampoane interne ) este adevărat ca ma dizvirgineaza si este normal sa fie inconfortabile sa simți tot timpul ceva nașpa când îl porți pe parcursul zilei?
Cum pot pune punct unei relații? Tot am încercat dar nu înțelege, îmi zice ca nu o sa scap de el ca ma iubește și chestii de genul. L- am blocat de multe ori și oriunde mergeam eu apărea și ...? (mai mult)
Credeti ca e un lucru rau sa fii mai sensibil/a? Sunt foarte sensibila pun cam absolut orice la suflet, si ma gandesc chiar zile intregi la lucrurile urate spuse de altii, care bineinteles ma dor. ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra, e un lucru rau sa empatizezi foarte mult cu cineva? Un baiat cu care am fost impreuna a patit un necaz si sufera foarte mult si pe mine ma doare enorm de mult doar ca eu nu mai...? (mai mult)
Puteți da idei cum să nu merg la școală? Am timp până mâine când încep. Nu vreau să aud că "trebuie să merg să învăț" am nevoie urgent ori iau 2 la franceză fiindcă trebuie să scriem...? (mai mult)
Salut,TPU! Ce inaltime credeti ca voi avea pe viitor? Am 14 ani si 7 luni, iar inaltimea mea este de 1.73 cm.Multumesc,anticipat!
Oare e ok sa te speli pe cap cu sampon pe care scrie ca e pentru stralucirea parului vopsit daca nu ai par vopsit? Nu de alta dar acum cred ca nu am de alt sampon, si nici bani nu am acum.. Deci pot sa...? (mai mult)
Mâine se merge la liceu? Fiind 15 ianuarie ziua Domnului Mihai Eminescu.
Bună, astăzi am mers la medic și mi-a dat niște supozitoare. Și astăzi îmi vrea mama sa îmi pună unul și eu nu vreau ca ma doare, ce pot sa fac?
Salut, am 19 ani si toata lumea si cand spun toata lumea ma refer la TOATA LUMEA, mi- a spus, toata viata mea ca nu sunt bun de nimic, si ideea e ca chiar au dreptate, sunt foarte neindemanatic si...? (mai mult)
CE INSEAMNA DACA UN BAIAT IMI ZICE GYAT? Tin sa menționez ca băiatul este cel mai bun prieten al crushului meu
Salut… vreau un sfat. Am vb cu un baiat desi si eu sunt baiat, am vb etc etc si o zis ca ne vedem cand vine si am zis ok, dupa am obs ca nu mai raspunde desi lucra si nu avea timp si eu ma suparam...? (mai mult)
Salutare TpU! De ceva vreme, nu știu exact de când mă confrunt cu o problemă destul de "importantă " în viața mea aș putea spune. Am 17 ani și mă stresez din orice lucru, cat ar fi el de...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o întrebare.Am o prietenă care are 14ani ( în mai face 15 ) iar eu am 17 (fac 18 in iulie) diferența dintre noi e cam 2ani si 8luni. Este legală relația? Am citit pe internet...? (mai mult)
Buna seara! Deci problema stă în felul următor :m- am înscris la facultate sub presiunea familiei mele, doar că în acest semestru nu am fost aproape deloc, daca am fost de maxim 2 sau 3 ori, mai...? (mai mult)
Doare sa iti faci cariile? Tot aman procedura asta din cauza fricii ????
Bună, ce as putea purta pe sub pantaloni acum iarna?
Buna soțul a sudat și la prins flama pe și i sa roșit fata oare cu ce să îl dau pe fata
Ce cărți și texte trebuie să citesc pentru EN? Și cam de la ce autori/poeți trebuie să citesc cel mai mult? Sunt a 7 a și nu am citit nimic până acum care m- ar ajuta la EN, dar vreau să mă...? (mai mult)
Cum pot să mă împrietenesc cu colegii mei de la școală? Sunt a 7 a și nici acum nu am colege sau colegi apropiați. Am o colegă care stă în spatele meu și se joaca cu parul meu, mai vb uneori,...? (mai mult)
Cati robux primesc din 10 lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!