Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Hei, de ceva vreme am probleme foarte mari cu nervii, acum ceva timp am avut un șoc și de atunci mă sperii și enervez incredibil de repede de la orice chestie simplă. Incep să respir foarte greu,...? (mai mult)
Cum pot sa am venele vizibile la 13 ani pe antrebrat in 30 de zile? Dau funda
Am luat 3 la chimie si imi e frica ca raman corigent, ce ar trebui sa fac?
Băieți, am o întrebare pentru voi, de ce dați like -uri la stori dar nu și mesaj dacă ne cunoaștem și personal? Și în mod clar mi-a subliniat ca mă place?
Buna TPU! Am si eu nevoie de un sfat. Am probleme cu anxietatea sociala si cu atacurile de panica si, in fine, sunt mult mai bine fata de anul trecut spre exemplu. Dar tot am probleme cu overthinkingul....? (mai mult)
Buna! Particip la balul bobocilor si am o proba pe perechi, perechea mea este baiat si trebuie sa facem ceva impreuna ca si proba de pereche. Ce am putea face in afara de dans si sceneta? Va rog mult,...? (mai mult)
Salut, am 17 ani și am o problema..de vreo 3 luni simt ca mi se scoala penisul la baieti fără sa vreau sau sa- mi placa, pana acum nu am avut nicio problema.dar acum sunt disperat îmi este foarte ...? (mai mult)
Hey! Este ok dacă i-as spune unui băiat ca îl plac, prin mesaje?(sunt introvertita și nici prin mesaje nu am curajul sa o fac). Voi ce ziceți?
Bună, ajutor, am cazierul pătat de la vârsta de 17 ani și acum sunt viitoare studentă! Cazierul este pătat ca fiind complice la un furt mic de acum 9- 10 luni :) bazaconii biscuiți, chipsuri ...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt anul 1 la facultate și nu știu cum se procedează, trebuie să mi cumpăr eu carnet de student sau îl voi primi de la facultate? Dacă îl voi primi de la facultate în ce...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a 10- a, profil filologie si as vrea sa urmez o cariera in jandarmerie, stiu ca pot sa dau la academia militara dupa ce iau bacul, as vrea sa stiu ce probe trebuie sa dau pentru academie...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat. Am o prietena 2 ani de ceva timp s- a schimbat:ma injura, trage de mine, ma face in toate felurile…si daca nu vb cu ea i- e ciuda… Deja mi- a ajuns mai ales ca mi- s baiat...? (mai mult)
Jordan 1 se pot purta si iarna?
Salut, masturbarea cauzeaza acneea?
Bună. Sunt clasa a 12 a la bio chimie și nu îmi place deloc nici de proful de mate de absolut nimeni..Mama este profesoară de f mulți ani la un liceu tehnologic destul de slăbuț și mi- as dori ...? (mai mult)
Buna,am 19ani și sunt băiat sunt șanse sa mai cresc?
Cum gasesc o fata cu care sa fac sex?
Pot muri daca am înghițit ate de la tricou?
Salut baieti, sfaturi cum as putea sa rezist fara masturbare o luna?(am 16 ani si mi-o dau o data la 2 zile, uneori in fiecare zi).
Ajutor, nu iese capul de la penis. Nu vreau sa afle mami si nici operatie nu vreau.
Buna ziua, sunt adolescent varsta 18 ani si ma masturbam foarte rar, adica de 2 ori pe zi la 2 zile sau chiar zile incontinuu, iar acum am inceput sa deduc chestia asta si sa o fac 1 data la 2 saptamani....? (mai mult)
Salut…vreau sa stiu daca nu numai eu intampin problema aceasta… Noi cum avem consilul elevilor si stiu ca avem o sedinta ca sa mergem sa discutam intre noi…simt asa o stare aiurea..simt ca sunt ...? (mai mult)
Voua vi se pare normal sa primesti de la parinti intrebarea,, Cand iti faci si tu o gagica?'' Am 16 ani si de ceva timp mama si tata (dar mai putin tata) ma tot intreaba.
Baieti voi cum preferati sa aveti parul la penis? Epilat, cu par sau un anumit model?
Bună lume. Cum scap de o fată care are o relație cu o altă fată? Vorbesc cu părinții ei să le despartă?
Păreri Cămin 14 Hașdeu Cluj?:) Voi ce experienta ati avut acolo? E fain caminul?
Vreau să devin controloare de trafic aerian, vă rog din suflet! Recomandați- mi niște profile sau licee din Iași dacă se poate ( știu că nu există anume pentru meseria asta, dar habar nu am ...? (mai mult)
Cum isi gasesc elevii job pe vara? Ma gandesc prin a9a sa muncesc pe fara dar chiar nu as vrea la Mc Donald's sau locuri de genul pentru ca am auzit doar chestii rele despre ele, mai ales pe vara. Stii...? (mai mult)
Care este diferenta dintre materia "Istorie" de la Tehnologic si cea de la Filologie (Liceu)? Se fac aceleași lecții, este aceeași dificultate sau e diferit? De asemenea, vreau sa stiu si pentru...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o întrebare pentru fetele care au coapsele și zona abdomenului foarte groase, ce folosiți pentru a nu ieși în evidență coapsele, mă gândesc să- mi cumpăr niște pantaloni...? (mai mult)
Cineva din Bacau?
Bună ziua. Cum poti indeparta gandurile si grijile negative?
Bună! Am 14 ani și 161cm, în ultimele luni m- am înfometat ca să slăbesc și acum am ajuns la 49kg, de o săptămână am încetat sa ma mai înfometez dar acum sunt bulimica și nu știu ce sa...? (mai mult)
Sunt băiat si am trecut in clasa VII ce sfaturi aveti pentru mine?
Buna. Dacă o fată a rămas însărcinată de la băiatul cu care se întâlnea dar cu care nu sunt nici logodiți și nici căsătoriți, după părerea voastră e grav sau e ceva normal? Spuneți...? (mai mult)
Buna, exista camin pentu Liceul de Arte Plastice Timisoara. Mentionez ca nu me refer la Ion Vidu, ci la Liceul de Arte Plastice, de pe strada lorena nr 35, multumesc!
Sunt la o scoala din Italia in clasa a 12- a si aici se fac 13 clase (Asta insemnand ca, daca ar fi sa ma mut in Romania, as intra in clasa a 11- a). As vrea sa ma mut singur in Romania si as vrea ca,...? (mai mult)
Salut, știe cineva un club deschis în cursul săptămânii în pitesti?
E adevarat ca dupa ce o fata cu care esti prieten chiar si ca fratii sa fiti trebuie sa nu mai iesi cu ea dupa ce si- a facut iubit? Deci daca era singura cand te- ai imprietenit cu ea si si- a facut intre...? (mai mult)
Iubitul meu este francez, iar eu sunt româncă, nu mă înțeleg bine cu mama lui, dânsa mă critică mereu, nu este de acord cu mine, pentru că sunt româncă, ea are o părere negativa despre...? (mai mult)
De ce trebuie să ai răbdare până ai o relație? M- am săturat să aștept, cred ca să am o relație, nu e pentru mine, pe toți îi văd cu relații și mă gândesc ce am cu mine, am 3 capete,...? (mai mult)
Bună! Vreau sa ii cumpăr un cadou unui adolescent dar nu știu ce. Împlinește 19 ani și am nevoie de ajutor, niște sugestii?
Bună seara, ati încercat vreodată post negru timp de 40 de zile in care să consumați doar lichide, apa, ceai? Este dăunătoare?
Hei TPU, aveți idee ce se intampla cu MINE? Am 16 ani si fumez de 1 an.Acum sunt racit îmi curge nasul am nasul infundat și respir greu si ma doare in gat.De 5 zile eu respir greu si ieri au apărut...? (mai mult)
Sunt la o scoala din Italia in clasa a 12-a si aici se fac 13 clase. Eu vreau sa fac facultatea in Romania si ma intrebam daca merita sau nu, sa termin liceul in Romania.
Dacă dau tag unei persoane într-un snap și nu îl trimit și respectivei pers. îi va apărea ceva în legătură cu faptul că eu am etichetat-o?
Salut toti studentii, sunt in primul an si nu stiu cu ce sa meeg la cursuri sti am nevoie de caiet ori foi cu pix. Dar nu as merge cu un ghiozdan. Puteti sa imi recomandati cu ce as putea sa merg la ...? (mai mult)
Hei tu. Aveti vreo idee de ce de 2 3 ani nu mai simt deloc pofta de mâncare? Adica mă scol la 8 și îmi e foame d-abia la 11 îmi vine așa o durere de burtă și foame.Pareri?
Hei tpu.De 5 zile eu respir greu.Acum de 2 zile m- a durut în gat și stranut imi curge nasul si după ce curge nasul se infunda.Am luat fel și fel de pastile tantum verde spray pentru gat si biseptol...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de chestia asta, e ok sau ar fi mai bine sa nu se intample niciodata? Adica ma refer ca esti prin oras si asa si na, ai chef sa o faci cu cineva si deci sa ii dai bani ca sa o faceti,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!