Bună.
Pentru clasa a8a este o medie bună.
Ar trebuii să fii mulțumită.
Crede-mă.
Dacă e media generală o să poți intra la un liceu bun.
Sunt multe persoane care au medie mai mică de 9, și au intrat la un liceu foarte bun.
Când eram eu în generală, avem colegi care aveau media 8, 20-8, 30 și au intrat la cel mai bun liceu din oraș.
Admiterea s-a făcut pe baza tezelor unice, și pe baza mediei generale din clasele 5-8.
Depinde și unde te-a admis calculatorul respectiv.
Toate cele bune!
Nu, nu e o medie mica deloc. Daca te referi la semestrul 1 e foarte buna:*. Incearca in al doilea semestru sa tragi tare pentru ca sunt sigura ca vrei sa ajungi la un liceu bun.Nici mie nu mi-a iesit media asa cum ma asteptam. Mi-a iesit 9, 50 . O sa ma straduiesc in al doilea semestru sa invat mai bine si sa-mi ridic media:*.
Succes:* si stai linistita! Daca o tii tot asa cu siguranta vei ajunge la un liceu bun:*!
Chiar deloc,e o medie ff buna nu-ti mai fa atatea griji, cu media asta intrii aproape la ce liceu vrei, ma rog mai sunt cateva exceptii dar sunt putine.
Nu.
Nu e medie mica, mai ales ca in zilele noastre pe majoritatea tinerilor nu ii mai preocupa scoala, au alte activitati, iar scolii ii dedica foarte putin timp sau chiar deloc.
9. 38 nu e medie mica, dar poti si mai bine, iar tu stii asta. Grija mai departe!
Media aproximativa doar pentru clasa a VIII-a sau media generala a celor patru ani? Dar sa stii ca in genera nu este mica este chiar o medie buna acum depinde la ce liceu vrei sa mergi... daca vrei sa mergi la un liceu unde in anii trecuti se intra de la 9. 50 in sus atunci este mica
Media nu este mica. liceul la care vrei conteaza.cu ce medie s-a intrat anul trecut si sa incerci sa ai mai mult de 10 sutimi peste pentru a fi sigura ca intri .[tot a 8a sunt si eu. si am emotii:-ss]
Nu, este o medie foarte buna. Dar depinde si de ce liceu doresti sa urmezi. 9, 38 (in Bucuresti cel putin) iti ingreuneaza intrarea in primele 3 licee, dar este totusi o medie mare care iti lasa multe optiuni. Dar mereu e loc de mai bine.
Felicitari si incearca mereu sa te autodepasesti.
Pai depinde si cam la ce liceu ai vrea sa intri ca daca ii liceu bun trebuie medie mare ...deci cred ca te-ai lamurit in leg. cu media(mediile dupa 9 sunt bune)
Nu este mica.
Acum depinde si la ce liceu vrei sa intri
Dar mai este un semestru, nu ai de ce sa iti faci griji. Poti sa iti cresti media
Meli2314 întreabă: