anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

9 Noiembrie 2014

Buna TPU, din clasa a 5- a imi place sau credeam ca il plac mereu cand mergeam cu el spre scoala vorbea despre orice chiar daca altminteri ma plictisea cu filozofile lui.Si mereu ma enerva incerca sa ma supere mereu dar mereu stia cand sa ma inveseleasca, acum sunt clasa a 9 a si am intrat la acelasi liceu dar in clase diferite.Si defapt incerc sa l uit nu il inteleg de ce incearca sa indeparteze de mine chiar si cand vb da doar din cap si nu inteleg intr un fel ma intreb de ce se indeparteaza nu mai este la fel de vorbaret si cand ma intalnesc cu el in statie la fel intr un fel ma supara si cand il vad cu alti vorbeste mult dar si cu colege dale mele dar pe mine ma evita.De ce? Nui am spus niciodata ca il placea ca stiam ca nu ma placea ii placea alta fata din clasa si cand ea s a despartit de elL am consolat.Nu l inteleg de ce se comporta diferit si mereu cand ma intalnesc pe hol cu el nu spune nimic ne comportam ca 2 straini.

3 răspunsuri:
| gir861 a răspuns:

Bună,
E greu de spus, băieții la vârsta voastră sunt foarte orgolioși. Dacă te afectează așa de mult, ar trebui să afli motivul comportamentului său fie direct, fie prin intermediul unei colege sau prietene comune.

| luce20022 a răspuns:

Probabil ca incearca sa se indeparteze de tine ca sa nu suferiti...ma rog sunteti in clase diferite. Poate crede ca nu puteti fi impreuna si asta il doare si incearca sa te uite...nu stiu..parerea mea.

| baosiaiinteles a răspuns:

Poate are un motiv anume incearca sa afli care e motivu si intreaba-l dc sa indepaertat dee tine