Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Salutare TPU! Am mare nevoie de ajutorul vostru! Vedeți voi, eu am părinți stricți, foarte stricți! Ma acuza de o grămadă de lucruri deși eu sunt o persoana care nu are intenții rele( nu fumez,...? (mai mult)
Salut cum să cheamă în roblox sex?
Salut, am nevoie de niste pareri pentru o decizie pe care trebuie sa o iau, am luat bacul acum 2 ani, nu m- am dus la facultate, am vrut sa muncesc sa strang niste bani dar anul acesta am 2 optiuni,...? (mai mult)
Există profesională la liceul Asachi Botoșani dacă da cu ce notă se intră
Imi urasc viata sunt clasa a10a si nu am avut deloc prieteni nici la liceu si nici in gimnaziu nu inteleg ce au toti cu mine????????????m- am saturat sa ma simt tot timpul singura si sa nu am cu cine...? (mai mult)
Cati bani trebuie sa dai la notar atunci cand cumperi o casa?
Sunt clasa a 9 a, imi place destul de mult de un baiat de la mine din clasa care si el ma place foarte mult pentru ca mi- a mai dat niste mesaje in perioada asta de vacanta, a incercat sa se bage in seama...? (mai mult)
Buna,vreau sa stiu daca am vre o sansa sa trec la mate, este isnuarie si pana acum am 3 note de 4(toate notele la mate)am vre o sansa daca mai invat si scot note bune pe langa notele astea 3?
Salut, am nevoie de putin ajutor, am un prieten care de o vreme pare trist, nu mai vorbeste la scoala, sta mai mult in banca etc. L- am intrebat si mi- a spus ca ori nu are nimic, e obosit sau nu are ...? (mai mult)
Bună ziua am mare nevoie de ajutorul dumneavoastră..cum aș putea să-i explic copilului ca tatăl său are o altă familie și nu are nevoie de noi..mai ales ca copilul își iubește tatăl enorm.
E ok cand ai matreata sa te imbraci cu haine pe care se vede matreata sau nu prea e?
Îmi puteți spune vă rog cum pot și eu să mă îngraș, am luat serios mas, mutant mass extreme 500, și nu știu ce să mai fac. Apropo am 15 ani 52kg 174, 5 cm. Vreau un răspuns serios, fără...? (mai mult)
Salut TPU Eu am card de bursa la cec de adolescent, si voiam sa stiu daca il pot folosi sa cumpar jocuri de pe steam, sau de pe Microsoft store, epic games etc.Mi- e prima data mi au spus la banca ...? (mai mult)
Salut, eu lucrez in Germania, iar pe la sfârșitul lui februarie vreau sa plec, sa demisionez, cu preaviz. Insa nu stiu daca inainte de a imi pune preavizul, pot lua concediu fara a imi opri din ...? (mai mult)
A trecut 15 zile și nu pot urmări conturi. Pot rezolva acesta problema?
Credeti ca as lua la amanet pe un Iphone 12 Pro max 256 GB, fara zgarieturi, baterie 86% macar 1000 de lei?
Te poți transfera de la facultatea de kinetoterapie la educație fizica si sport in cadrul altei facultati? Va rog numai răspunsuri serioase
Salut, urmeaza sa imi faca mama analize de sange sa vada daca inca fumez, cat timp trebuie sa stau fara sa fumez sa iasa 0 nicotina
Urgent, vă rog! Vreau să demisionez cât mai repede și nu mai sunt în perioada de probă, deci preavizul îmi spune că am de efectuat 20 de zile lucrătoare. Dacă găsesc înlocuitor în preaviz...? (mai mult)
Are voi profa de muzică să îmi pună un patru pentru că nu pot să cânt?
Buna! Sunt in gimnaziu, clasa VI si am o intrebare, se poate asculta muzica inainte de ore sau chiar in pauze? Inca nu am incercat dar vreau sa ma asigur ca se poate asculta muzica la scoala inainte ...? (mai mult)
Buna vorbesc cu un baiat de cv timp am iesit la intalniri desi imi spune non stop ca sunt mult prea mica diferenta dinte noi find de 15 ani. Cu toate astea inca arata interes fata de mine. Mi a zis ca...? (mai mult)
Buna! Sunt in gimnaziu, clasa VI si am O mare dilema, se poate asculta muzica in pauza la scoala? Am mai citit postarile altor copii si unii zic ca da altii nu, iar eu Inca nu am incercat sa ascult ...? (mai mult)
Heyyy! Deci eu am crush pe cineva de mult timp(vreo 3 ani)dar in ultima perioada când mă întâlnesc cu grupul de prieteni și e și al acolo am mari emoții și nu pot sa le stăpânesc și chestia...? (mai mult)
Bună seara dacă mi-afost suspendat permisu pentru 90 de zile și amenda și n-am bani sa o plătesc pot să-mi ridic permisu după expirarea de 90 de zile
Cum renunt la scola ( clasa 11)? ( fara raspunsuri cu : nu e ok sau *** ) sincer cum sa actionez?
Daca iubita mea are 13 ani si eu 14, pot sa ii pun mana pe fund? Sau este ilegal?
Buna! Am nevoie de ajutor urgent, cred ca am o problema grava de mentala si de personalitate, e o poveste foarte cringe, numa sa stiti, ma descarc si va explic cum sunt eu:eu ca fire intodeauna voiam...? (mai mult)
Buna,ce sa fac ca sa nu mai am ganduri de sinucidere? Am 13 ani si m-am saturat sa am ganduri de genul.Am avut in ultima vreme multe probleme in familie, asa ca s-ar putea ca asta sa fie cauza.
Cum a fost întoarcerea la școală azi?
Salut, am 12 ani si am penisul de 15 cm este normal?
Cum pot fi mai eleganta la scoala?
Nu stiu ce sa fac cu viata mea, sincer nu am niciun țel in viata. Imediat termin liceul si nu stiu ce vreau sa fac mai departe. Nu vreau facultate si asa mai departe. Nu stiu ce sa fac, unii imi...? (mai mult)
Ce as putea face ca sa pot dormi? Nu ma ia somnul deloc de cateva zile stau in pat cu ochii inchisi incercand sa dorm chiar si cate doua ore si tot nu pot Doar pe la ore tarzii, 4-5 dimineata
Buna seara, ce parere aveti despre relatia facuta imediat dupa despartire? E vorba oare doar de un pansament?
Am 20 de ani și 177, 178 cm mai pot creste 1 cm 2?
Iubitul meu este foarte gelos daca eu as avea amici/tovarasi baieti, dar el are niste tovarase fete, cu care se cunoaste din copilarie, cică. Eu cand ii spun asta, că eu de ce sa nu am prieteni baieti,...? (mai mult)
Salut, Am 15 ani și 2, luni o înălțime de 1.73 seara, și 1.74, 5 dimineața.Cum este posibil așa ceva? Aș dori să știu dacă îmi va mai crește piciorul, dacă acum am 42.Am uitat să precizez...? (mai mult)
Ce poate atarna? Cand mi-am intrebat prietenii la ce se refera prin "vreau sa atarne" suna gresit, mi-au zis ca am mintea prea inocenta. Ajutor TPU!
Buna…as vrea sa ma duc la o fata de revelion.Ce as putea sa- i duc ..nu as vrea sa merg cu nimic …sunt fata …și poate va întrebați de ce fac revelionul acum, este pentru ca sunt pe stil vechi...? (mai mult)
Hey! Vreu sa ma apuc de sala și am 13 ani, am cupa 80A la sutien și sunt conștienta ca o sa mi se micsoreze sanii, dar e posibil sa nu îmi mai creasca deloc? Vr raspunsuri concrete va rog
Ce ati alege intre cupa A si B la sutien?
Bunaaa,deci am o intrebare, pot merge cu niste prieteni cu trenul neinsotiti de parinti, daca ei au peste 14 ani si eu am sub 14?(am 13) pentru ca am vrea sa mergem la vara la mare(parintii ne lasa)
Salut, am varicela de 14 zile, mi-au cazut toate cojile, vreau sa stiu daca mai am varicela sau nu ca sa pot iesi afara. Multumesc frumos!
Ați făcut abonament la sala de pe esx? Poți merge in fiecare zi la aceeasi sala? Sau la doua trei săli consecutive?
Exista fete care recunosc ca sunt cu r ve si isi mai pun si nick de "Cu r va" pe net? Dar asa ca sa spuna ca e curva, nu ca face sex cu mai multi baieti ca de astea stiu si eu ca exista, dar care spun...? (mai mult)
Salut TPU! Am si eu o dilema, sunt impreuna cu o fata impreuna de ceva timp si vreau sa stiu daca e ok din punct de vedere legal sa ii ating fundul.(suntem ambii minori) Dau funda!
Bună am o problemă m-am șters din greșeală cu șervețelul iubitului meu unde avea sperma pot să rămân însărcinată? nu mi-am dat seama când am făcut o eram prea obosita
Hey TPU! Cum aș putea face un băiat să mă placă?
Am blocat un prieten pe Fb, l am deblocat dar nu mi mai apare " adaugă" ci doar " mesaj". Cum pot să i trimit iarăși cerere? Va mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!