In sfarsit o intrebare pe placul meu
Da, jos cu fitosul de Justin Bieber! \
Si cand ma duc sa ma uit la el cum sare, o sa zic "Oh baby baby baby ohhhhhhh, te rog sari!" Si chiar o sa pun melodia lui "faimoasa" in timp ce zboara el:*
Mda, era cu alt personaj.Nu am nimic cu el, mi-ar placea sa scapam de fanii obsedeati si insistenti si de intrebarile tampite despre Justin Bieber - cum e asta
Traficanta ti-e scarba de adevar? de realitate?
dhaa.sunt printre cele 10% fete realiste
Nu sunt in nici o categorie. Consider cinic un om care indeamna pe altul sa se sinucida doar pentru placerea sadica a lui! Ala are o maaaaare problema.Si nu cu JB, ci in general!
Salut.
Da, sunt printre acele fete 10%. Deoarece Justin Bieber nu merita pupat undeva. Nu are voce buna... cantecele sunt facute in lalaiala, mai se da si la alea mai mari ca el. .
Nu stiu de ce sunt unele obsedate de el. Parca era Hannah Montana in frunte, acum e Justin Biberon . Numai intrebari legate de el gasesti. Boring !
Nu eu nu sunt.Asta era cu Nicolae Guta, ti-a venit si tie o idee stralucita sa schimbi repede ci JB/Mi`e scarba de voi :-J
Nu.Niciun om nu merita sa moara. Mie chiar imi place cum canta si faza cu n-ai tupeu fraiere e chiar...
Dar ○● Ŀαώi ○● ai ce ai cu Justin Bieber dar cu Hannah Montana ce ai? Si in plus o cheama Miley Cyrus. Ce aveti aproape toti in potriva vedetelor(in general)? Sunteti invidiosi pe ei/ele? OOO si e 60% ar striga iuhuuuuuuu si 40% (nu ar plange)ar fi ingrijorate.
Nu sunt fana Justin Bieber, dar trebuie sa recunosc ca are voce baiatul si daca ar vrea sa se arunce, probabil nu l-ar lasa cele 90% din fete sa faca asta
Da, ce e cu mataitul ala dde Justin Biberon? un copchil care cred ca nici nu stie cum sa tina telecomanda de la televizor in mana
Cine?! Eu?! Ma sincer n-am nimic cu acest Justin si cum l-o mai chema dar nu mi se pare cine stie ce el asa ca "star rock" sau ce-o fi el.
Sincer as lua un scaun, popcorn, cola si camera de filmat si da, as exclama "n-ai tupeu fraiere!"
Da! Si nu ar strica sa isi i-a si fani aceia disperati ( care nu vad alceva in fata; cu restul fanilor nu am nimic) cu el la "lectia de zbor"
Era un mess exact la fel, doar ca era cu Guta parca, si manelistii, iar daca tu esti printre cei 10 % care ar lua un scaun, popcorn, o sticla de cola si ai striga " n'ai tupeu fraiere!" sa dai mai departe messul.
Sa revin la intrebarea ta, eu nu am nimic cu el. Mi-e egal de ce se intampla. Eu sunt printre cei 100% care nu au treba cu nimic din toate acestea.
Alissa :
Doamne tu copila ce te agiti asa ca un pepsi?
EU am zis ca as fi printre acei 10%?
Am zis eu ca nu`mi place de justin?
Mie mi tot una
Repede sari.
Nu avem de ce sa fim invidiosi pentru ca nici un om nu poate fi invidios pe un copil cu fite in cap care isi arata chiloti in fata camerelor de filmat [ care transmit in aproape toata lumea ] sperand ca asa e mai,, truuu ''
Lasate
In primul rand se scrie " fraiere". In al doilea rand nu sunt printre ei. Imi place. Nu am nimic cu el. Nu ar trebui sa judecati voi! El canta cu ce voce are si ce cantece are. Asta e.
Pa!
Fabianiba întreabă: