Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Buna! Care este materialul alb folosit pentru ochii lui Spider man sau omul paianjen
Cum a fost la inceput cand ati inceput sa studiați engleza?
Cum pot adormi? Ma culc abia la 4-5 dimineata
Salut! Sunt din Timiș și aș vrea să fac o facultate de regie, dar nu știu dacă este vreuna in zonă in afară de cea de la Cluj. Mă poate ajuta cineva?
Salut, deci am 14 ani și am început să beau hell de 2/3 săptămâni, dar m-am lăsat și acum m-am reapucat, ce se întâmplă dacă beau hell?
Știu că n-ar trebui să caut așa ceva aici, dar am nevoie de cineva cu care să comunic. Nu am cu cine vorbi și simt nevoia să comunic cu o ființă umană. Pot găsi pe cineva aici?
O tehnică de-a face mai multi bani cu capra?
Știu că n-ar trebui să caut așa ceva aici, dar am nevoie de cineva cu care să comunic. Pot găsi pe cineva aici?
Mai merită în ziua de azi să mai crezi în iubirea adevărată?
Bună! Am o problema și nu vreau sa fiu luata în ras, pentru mine este un subiect important. Menstruația mi- a venit la vârsta de 11 ani, aproape 12. Eu dintotdeauna am fost slaba și nu am avut...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de cateva sfaturi. Îmi puteti spune daca este normal ca iubitul meu sa aiba la follow anumite fete necunoscute pe Instagram și tik tok, care dansează din fund (twerk) și se pozează...? (mai mult)
Salut,in general, la toate facultatile(si din afara) conteaza la ce materii dau bacul sau nu?
Există vreo limită de vârstă pentru a-ți face tatuaje sau piercing-uri?
Bună! Sunt în clasa a X- a și m- am transferat de la mate- info la filologie intensiv engleză. Pe orarul clasei unde m- am transferat am văzut că în coloana de engleză este împărțită în două...? (mai mult)
Cum as putea incepe o schimbare a vietii mele? Precizez ca sala fac, dar vreau o schimbare in viata mea, am inceput de azi dimineata cu o curatenie generala in toata casa in special in camera mea am...? (mai mult)
Simt nevoia incontinuu de ceva dulce. Mananc mancare si chiar si daca sunt plina si nu mai pot manca nimic, simt nevoia si pofta de ceva dulce. Eu nu sunt grasa chiar am kg perfecte pentru varsta mea,...? (mai mult)
Hey TPU, am devenit foarte atrasă de violență, deoarece de când am descoperit violență mă simt mult mai fericita și nu îmi mai este frica de nimic, de exemplu înainte îmi era frica sa fac...? (mai mult)
Am umblat imbracata subtire cand era frig afara, am zis ca pana la magazin nu e mult si nu mai stau sa ma mai imbrac gros. Si acum ma doare foarte tare in spate in partea de jos cred ca sunt rinichii...? (mai mult)
Salut eu sunt Denis am 14 ani nu de mult timp împliniți și aș vrea să știu că la varsă mea este normal sa am o înălțime de 168cm.
La mulți ani binecuvântați! Apreciez orice părere constructivă și sinceră la următorul context. Am o relație "bună" cu mama, din punctul meu de vedere. Dacă o întrebați pe ea, ar răspunde...? (mai mult)
Pe chatul pe care intru eu de o vreme sunt niste oameni care efectiv vorbesc singuri si nici nu prea baga in seama pe nimeni care intra in vorba cu ei, ce parere aveti voi de treaba asta? Eu nu stiu ce...? (mai mult)
Sunt noua pe platoforma, am 15 ani o greutate de 70 de kg(foarte mult pentru mine) si o inaltime de 1 53 aveti sfaturi cum as putea slabi si creste in inaltime cu tot cu alimentatie ce trebuie sa mananc...? (mai mult)
Am 15 ani, 1 52 inaltime si 70 de kg,nu mi se pare normal) daca m ati putea ajuta cu niste sfaturi de cum as putea slabi si creste in inaltime,cu sfaturi, linkuri sau altele as fi recunoscatoare!
Dacă ma duc la psiholog cu bani îmi trebuie programare?
Salut am o întrebare pentru băieți care sunt mai mari de cat mine, eu avand 17 ani.A inceput sa imi crească par pe spate, înainte se vedea doar un fel de puf scurt si moale, iar acum de cateva săptămâni...? (mai mult)
Cum pot sterge pe cineva blocat de pe whats App daca nu il mai am la contacte
Salut TPU, am si eu o problema mai ciudata..Am 16 ani si vin cu o problema aiurea, din cauza la stress am albit in cap, tocmai am aflat ca am un fir de par alb pana si in barba si se vede urat si nu...? (mai mult)
Daca atunci cand speli haine la masina pui pe programul mixt si colorate nu mai e nevoie sa stai sa alegi hainele, nu? Pui ce iti pica, daca e mixt si colorate. Sau gresesc? Ca ma gandesc ca asta inseamna...? (mai mult)
Bună! Mi- am făcut acum 1 luna jum aproape 2 cercel și mi se pare ca la o ureche cercelul este mai infundat(înăuntru) în gaură și mă doare și acum am infect să apăs și curge un lichid ca ...? (mai mult)
Bună! Ma scuzați dacă va tot enervez cu întrebările legate de limba engleză, vreau sa știu dacă a mai fost cineva ca mine care nu a știut limba engleză pana în clasa a 7a și a reușit sa o...? (mai mult)
Salut, sunt alergic la lapte, " Contine gluten. Poate contine: lapte, arahide si alte varietati de nuci. " Dar pe lista ingredientelor nu e nici lapte praf. Ma refer la cererearele Cookie Crisp, ...? (mai mult)
Buna, pe data de 19 decembrie mi- a venit prima oara menstruatia (am 13 ani) insa sunt in a 15 a zi iar aceasta inca se prezinta, nu as vrea sa merg la ginecolog:))daca ati avea idee ce ar putea fi si...? (mai mult)
Mi se fac tamplele si nasul cu grasime de asta, de ce? Ce problema am si cum se poate rezolva?
Ce poate sa imi faca profesoara de matematica daca ma prinde ca nu am facut nicio tema?
De cate ori credeti ca este normal sa se intanleasca un cuplu intr-o saptamana?
Bună, am o prietenă care vrea să facă o farsă cuiva, dar problema e ca nu are o voce destul de groasă sa pară ca este de băiat, cum ar putea sa își facă vocea mai de băiat?
Buna si un an nou fericit, am 2 saptmani de cand am venit din uk, de cand sunt in Romania, toti au fete, gen se uita napsa la tine sau te face sa te simti incofortabil, si gen in uk toti te intreaba...? (mai mult)
Ce trebuie sa spui la medicul de familie cand te duci la el pentru prima oara si asta fara card de sanatate desi ti s-a emis? Ca am si eu, dar l am pierdut. Atunci daca ma duc ce sa spun?
Nu sunt decisă între profilele mate- info și chimie- biologie, eu am 2 întrebări: 1. Cei care ați intrat în aceste clase care au fost criteriile pe care v- au determinat să alegeți profilul ...? (mai mult)
Buna! Deci, am o problema cu fostul meu și nu știu ce să mai fac.De când ne- am despărțit mă vorbește îngrozitor de urat la toată lumea și spune niste chestii care nici macar nu sunt adevărate,...? (mai mult)
Daca iubitul meu era dezbracat si se freca de mine eu avans chilotii si fiind virgina iar el nu isi daduse drumul nici langa mine nici pe mine sunt sanse de a ramane insarcinata?
Aș vrea să știu notele de admitere în clasa a IX- a ale Liceului Teoretic "William Shakespeare" din Timișoara. Ce note ar trebui să obțin la EN pentru a putea urma acest liceu? Matematica nu este...? (mai mult)
Daca ai comandat ceva si cand ti a ajuns ai refuzat dintr un motiv anume si dupa te pune dupa nu stiu cat timp sa platesti transportul si tu nu vrei sa il platesti pentru ca ai refuzat comanda ti se poate...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor fetelor! Voi despre ce vorbiti in mesaje cu baietii, am nevoie de idei pentru ca de ceva timp vorbesc cu un baiat si vreau in continuare sa vorbesc cu el, e din clasa si vreau sa fim...? (mai mult)
De ce imi merge greu netul pe wifi cand am activata protectia web pe bitdefender?
Știți vreo soluție pentru a putea cunoaște mai mulți oameni noi?
Stateam pe tiktok si am dat de un tip care avea cancer limfom hodking Eu de prost sa ma interesez am cautat pe net si am vazut ca mononucleoza infectioasa provoaca acest tip de cancer, eu am avut odata...? (mai mult)
Salut, Am 19 ani și a- și vrea să îmi cumpăr o mașină nouă, și voiam să îmi dea cineva o părere care ar fi suma maximă pe care a- și putea să o iau de la bancă adică un împrumut în...? (mai mult)
Acum inainte sa vina an nou, am dat cu o petarda de 3 focuri in veceu,am inchis capacul si s-a spart chestia aia de jos si acum curge apa, am inchis apa sa nu mai curga, ce fac?
Ba ce parere aveti daca mi as pune la un joc(brawl stars) numele asta:✨Nemesís????. Dati mi voi sugestii de nume/emoji uri, orice.Pwp
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
Mindfulness întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Klandestinu întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?