Se poate face l34n cu Robitussin?
Bunaaa,as avea nevoie de comunitate,cum pot sa fac un băiat sa mă placa?(este de la mine din școală de aceași vârstă și blond, poate va ajuta)
Are cineva un Folder cu muzica? (Manele si trap),daca da sa imi lase si mie un link, vreau sa il descarc
E ok azi sa suni pe cineva care vinde ceva de care esti interesat? De exemplu un apartament. E ok acum sa sun sau mai bine dupa anul nou?
Salut, am o problema legat de greutatea mea am 186 ca băiat și am 72 de kilograme, și as vrea sa ma îngraș dar problema mea este ca nu sunt o persoana mâncătoare, mănânc putin, cum as putea...? (mai mult)
Bună, ce inseamna sa se joace un baiat cu parul tau, sa îl împletească; sa îl facă în coadă; sa se joace cu el, etc. Ca mie mi s- a întâmplat. Ora trecuta la istorie, el era in spatele meu...? (mai mult)
Buna! am si eu o intrebare! sunt destul de slab, am 176 si 64 de kg si am putina burta! adica dupa ce mananc nu am abdomen plat si imi tin burta supta ca sa fie plat... e ceva normal? sau ar trebui sa...? (mai mult)
Unde pot sa îmi fac ziua de naștere în condițiile în care nu am loc in casă și este iarna și fac 14 ani?
Buna seara, am nevoie urgent de un răspuns.Ce colinde se canta de revelion, daca va rog sa îmi dați unele pentru copii mai mari 13-14.Inca o întrebare, cu "o ce veste minunata" se poate merge?
Salut, ce tigari bune imi recomandati de la winston? Dau funda! :)
Salut! Îmi place foarte mult fotbalul și as vrea sa ma reapuc de el în vara, cum ma jucam când eram mai mic. Dar am talpile mari, port la ghetele de fotbal 45 și asta nu știu sigur dacă m- ar ...? (mai mult)
Stiu ca se repeta intrebarea, desi mai am nevoie de cateva sfaturi. Cred ca sufar de disforie de gen, deoarece nu prea ma mai simt bine cu stilul meu si cu personalitatea. In dulap am numai haine din...? (mai mult)
Buna TPU, chiar am nevoie de ajutor am mai multe lucruri de spus dar hai să începem cu faptul că îmi place de un băiat de 5 ani. El mi- a zis că mă place dar eu eram un copil prost și l- am respins,...? (mai mult)
Salut TPU, Ce vârstă trebuie să am ca să pot trimite colete printr-o firma de curierat?( ex:Fan Curier), am 15 ani, ar fi asta vreo problemă?
București- Tulcea, ce taxe ar fi?
Bună. Sunt la vârsta în care ar trebui să ies, însă n am cu cine. Nu m- am acomodat deloc la liceu, prieteni nu am reusit sa imi fac, note bune nu prea mai am și, din aceste motive ma simt singură....? (mai mult)
Ce înseamnă sâni mari? Cam de ce dimensiune ar trebui să fie?
Mi am descarcat bitdefender si am dat la scanare conturi si la un cont de mail yahoo imi apar si mie chestiile astea care sunt si in link ul asta https://community.bitdefender.com/en/discussion/91714/iphone-...? (mai mult)
Bună seara, mă puteți ajuta am o problemă unele mărimi sunt mai mari decât ar trebui să fie, as fi interesat mărimea pentru blugi 30 respectiv 31, ar fi buna dacă am 167 și 63 de kg? Va...? (mai mult)
Salut! Sunt a 8- a si nu stiu pe ce profil sa ma duc, poate sa ma ajute cineva? Imi place engleza, desenul si matematica, dar urasc fizica, biologia, geografia, iar la informatica nu ma pricep absolut...? (mai mult)
Dragi oameni de pe TPU! Am o mica mare problema.Un băiat ma place foarte mult și vrea sa fim împreună dar eu nu îl plac ca nu e genul meu și sunt îndrăgostită pana peste cap de alt băiat. Problema...? (mai mult)
Poți ca și elev al unui liceu să stai la un cămin al altui liceu? Eu vreau să dau la Colegiil Național Mihai Eminescu din Iasi dar am auzit că nu sunt condiții favorabile. As putea să mă mut ...? (mai mult)
Cum treceți peste depresie, de sărbători?
Am o problema relativ mare, sunt băiat și am o boala numita ginecomastie am sânii foarte mari, mai mari chiar decât ar fi normal bolii, și se văd foarte mult, la recomandarea medicului și a ...? (mai mult)
Hey,tot aud expresia„mi să face"și nu-mi dau seama la ce se referă. Mă gândesc că e ceva legat de sex sau nu știu????
Bună seara, TPU! Normal nu mi- aș face cont ca să pun întrebări aici, însă sunt speriată și disperată. Acum o lună am făcut infecție urinară și am luat URINAL AKUT. Aceeași problemă...? (mai mult)
Locuri abandonate Slatina va rog?
Pot ajunge trapper dacă nu am voce, și poți câștiga bani din trap?
Ce sa faci cand te plictisesti vrei sa iesi afara ca te ai plictisit in casa, dar n ai cu cine. Va rog, fara raspunsuri poti iesi si singura, uneori ies cand chiar n am ce face, insa nu poti iesi mai...? (mai mult)
Buna TPU, am o problema și aș vrea să mă ajutați cu un sfat cei care treceți sau ați trecut prin ceea ce trec eu ..Deci am 20 de ani, sunt studentă și am o problemă cu jocurile de noroc.De ...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a 7a și nu știu engleza, aplicația duolingo nu ma ajuta. Aveți sfaturi cum aș putea să o învăț, voi cum ați învățat-o? Meditațiile ar fi o soluție?
Pot retrage bani dați pentru taxa de postliceală dacă mă retrag din ea
De obicei curierii de la Bringo cer buletinul minorului în caz de o comandă de la un magazin destinat adulților sau nu? Plus de asta, doresc să știu dacă sunt rapizi. (Dacă aduc comanda rapid.) ...? (mai mult)
Am nevoie de sfaturi pentru cum se face gratarul si ce feluri de carne ar trebui sa cumpar.Fac gratar de revelion cu prietenii mei si nu prea ne descurcam, ce ar trebui sa cumpar de la condimente pana...? (mai mult)
De obicei, dacă un minor comandă prin Bringo de la un magazin destinat adulților un produs, curierii îi vor cere să își arate buletinul?
Bună, pot să intru la un liceu sportiv dacă nu practic niciun sport? Proba sunt sigur că o pot lua Din ce am înțeles pot să intru și fără să fac vreun sport și pot lua și o adeverință...? (mai mult)
Salut TPU stie cineva unde dau tigari la bucata in slatina?
Folosesc browserul brave si am bifat ca sa blocheze site urile periculoase, sau s- a bifat automat nu stiu, inseamna ca asa pot sa dau click pe absolut orice link periculos ca nu patesc nimic sau nu...? (mai mult)
Am intrat pe un chat si am apasat pe un link de pe site ul asta http://ic- ph- lm.xhcdn.com/ din greseala ca l a trimis cineva acolo unde pot vedea toti, adica pe main se zice ca l a trimis si am apasat...? (mai mult)
Hey. Am vârsta de 14 Ani și vreau să știu dacă pot face un card cu un părinte ( card de care pot face plăți online adică să i bag pe jocuri să dau anumite comenzi) și care este cea mai accesibilă...? (mai mult)
Bună TPU, ca să o iau cu începutul, recent am intrat la liceu, am reușit să îmi fac prieteni și credeam ca de acum totul va fi bine. spun asta pentru ca înainte părinții mei erau destul de...? (mai mult)
Salut, mă interesează să știu ce înseamnă 1/2 la un cot de calorifer sau orice cot în general, știu ca înseamnă jumătate de țol ( inch ), și asta înseamnă 12.7 mm, dar nu îmi dau seama...? (mai mult)
Buna. Alta intrebare stupida. Stie cineva cum poti sa intrii in, , Boarding School" ca un student internațional sa va explic, boarding school este o scoala care include si cazare pe plata. As vrea sa...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor! Sunt clasa a 9a, profil tehnologic (industrie alimentară) și as dori sa ma transfer pe filologie.Stie cineva pe ce voi da diferențe sau dacă se poate face un transfer cât mai...? (mai mult)
Bună! Am 16 ani și cred ca sunt gay și a început dorința nebuneasca de a face sex și îmi place de cineva care are aceeași vârstă, dar nu știu dacă e gay.Cum sa îl abordez?
De ce când citesc in gând citesc repede iar când rostesc cu voce tare mă încurc în cuvinte de zici că nu știu să citesc
Bă am o problemă gravă, am fost la magazin și vânzătoarei mia adresat întrebarea 3, 50 cu 3, 50 am rămas mască și a zis căs prost că nu știu să adun și mia mai adresat o întrebare ...? (mai mult)
Știți clădiri abandonate din Iasi?
Buna …fetelor v ar conveni ca băiatul cu care sunteți intr o relație sa va ceara bani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?