Salut TPU! Fratele meu îmi spune întotdeauna cât de mult își dorește să mor călcată de mașină, deși eu nu i- am făcut nimic rău. Am discutat cu părinții despre comportamentul fratelui ...? (mai mult)
Buna! Am avut contact sexual de doua ori, prima data si a dat drumul in prezervativ iar a doua oara nu si a dat sau cel putin n am vazut sa fi fost sperma in prezervativ( TOTUL A FOST PROTEJAT!) este ...? (mai mult)
In ce loc din oradea pot sa schimb monezile in bancnote?
Am și eu o întrebare, pot ajunge Trapper dacă nu am voce gen ca Petre Stefan etc. Ei la studio folosesc doar mix Master sau au nevoie și de puțină voce muzicală. Și este o metodă cum poți avea...? (mai mult)
Am o întrebare cum poți ajunge Trapper dacă nu ai voce, asta e visul meu de la vârsta de 13 ani, în prezent mă 14 ani și nu știu dacă îmi trebuie puțină voce muzicală, în studio există...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Am 14 ani si ma relaxeaza foarte mult sa ma machiez. Efectiv ascult muzica si ma machiez, stau cateva minute cu machiajul pe urma ma demachiez. Intrebarea mea este ca daca fac ...? (mai mult)
Ajutorrrr... Mi-am tăiat monospranceana bine mi-am tăiato nu mi-am tăiato am dat cu crema depilatoare la monospranceana și acum mi-e frica sa ies din casa ce sa fac?!?
Imi place de un baiat il urmaresc pe insta,el inca nu. Vreau sa vb dar nu stiu ce sa fac daca sa astept sau sa ii scriu, dar cred ca nu va primi mesajul ca nu ma are la back…Sugestii?
Buna ziua. trebuia sa- mi vina ciclul. nu îl am regulat. am simptome, ma doare spatele, s au umflat ovarele. acum 2 seri când m- am sters cu hârtia era ceva rosu. eu am zis ca mi- a venit. a doua ...? (mai mult)
Bună ziua! As vrea sa ma interesez pentru ca sunt doritoare sa merg la liceul militar campulung moldovenesc, am văzut și am auzit pareri pro și contra. As vrea sa știu, pentru ca am auzit ca studenții...? (mai mult)
Auziți,e ok sa meargă fata și băiat cu piesa de anul nou?
Ce simți când iubesti pe cineva?
Dacă am cunoscut o fată foarte foarte frumoasă, perfectă pentru mine din punct de vedere estetic, cum m- aș putea băga în seamă și să am o șansă? Sunt a 9- a, când zic șansă mă refer...? (mai mult)
Dacă am 16 ani și am făcut accident cu mașina,și și m-a prins poliția, și am dosar penal, exista vreo poibiltate sa scap de restricția de permis?
Sunt clasa a 8-a si imi este greu sa aleg la ce liceu voi merge. Imi puteti spune cate ore, din fiecare materie, sunt pe saptamana la mate-info intensiv?
Care sunt semnele că un băiat place o fată?:)) "Bună TPU! Vreau să îmi spuneți dacă aceste bănuieli sunt adevărate))) Deci, un băiat de la mine din școală, oriunde îl văd se tot uită...? (mai mult)
Am plans dupa verisora mea dulce cand ne-am despartit de la cluj
Salutare am 23 de ani, si de cateva luni obisnuiesc sa merg la vreo 2 zile cand e pe tura ca vanzatoare o tipa care pare de varsta mea la o cafenea. Faza e ca e mereu zambitoare si prietenoasa ce- i drept...? (mai mult)
Bună ziua! De curând am trimis o scrisoare unui arest preventiv și as vrea sa știu dacă politia îți face ceva dacă trimiți scrisori într-un arest?
Salut! imi puteti spune si mie care sunt procedurile pentru un transfer la alt liceu in vara? si in ce consta aceste examene de diferenta adica materiile?
Buna. Ce inseamna sa bagi praf (cocaina) la masele? Am tot auzit dar nu stiu la ce se refera, cum se face sau pentru ce.
Ajutor! cred ca am un început de depresie și vreau să ma sinucid pentru că am prea multe probleme și unele dintre ele le pot considera grave și nu găsesc alte modalități alternative.cea mai ușoară...? (mai mult)
Credeți ca corpuririle noastre simt cand cineva ne priveste?! De ex: sunt intr- un grup de mai multe persoane, si simt ca o anume persoana se uita la mine. Cand imi duc ochii in directia respectiva,...? (mai mult)
Cineva din România care asculta Gorillaz, Kali Uchis, TV Girl? Sau cineva care știe Resident Evil lore?
De ce unii oameni dupa ce le spui de unde esti nu te mai baga in seama dupa ce i intrebi si tu pe ei de unde sunt? Care e faza totusi? Nu raspund pentru ca ei sunt mai departe si se gandesc ca atunci nu...? (mai mult)
Dacă în ianuarie am jumătate de licență redactată e puțin? Până- n martie sunt sigură că o finalizez, dar parcă tot simt o presiune asupra mea că ar fi prea târziu. Cum pot liniști gândurile...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau să îmi spuneți dacă aceste bănuieli sunt adevărate))) Deci, un băiat de la mine din școală, oriunde îl văd se tot uită lung da lung la mine și nu- și ia ochii, o dată m-...? (mai mult)
Salut, TPU! Am auzit zvonuri referitoare la continuarea grevei de către profesori, care ar urma să se redeclanșeze la începutul anului următor. Voi ce credeți? Așa se va întâmpla? Și dacă ...? (mai mult)
Cum e sa fii student la oxford
Buna, vin aici cu o dilema. De ce lumea spune ca aceasta generatie este stricata. Nu stiu de ce oamenii astia 30, 40, 50 chiar 60 de ani spun asta. Nu vi se pare ciudat ca tot oamenii astia care spun...? (mai mult)
Salut, credeți ca este normal sa cer numărul unui băiat de pe strada pe care nu îl cunosc?
Bună de la o vreme am început sa folosesc mask acnee gel după 2 zile după folosirea ei a început sa mii se decojeasca pielea ce ar trebui sa folosesc în privința asta?
Mai exista cineva pe aplicatia asta? ????
Hey TPU, eu am ajuns la concluzia că genul, frumusețea, culoarea pielii, aspectul fizic, naționalitatea contează, iar cine v- a spus ca ele nu contează, înseamnă că v- a mințit. Dar voi...? (mai mult)
Salut, TPU. am 15 ani, baiat in clasa a 8-a. cum pot sa o conving pe mama sa ma lase sa ma vopsesc? am vb cu ea si nu pare prea incantata. nici tata de fel. cateva idei pls
Ce tactică folosiți la colindat?
O tactică de a face mai multi bani cu colindul?
Cum pot cunoaste oameni online? (pe ce platforme? dar de calitate ok, nu oameni gen Ome care sunt cocalari si fac misto)
Am o prietena care este activa pe rețelele de socializare și cumva este foarte obsedata de Nr de like- urilor primite! Contează asta? Presupun că dacă nu avem multe like urî asta nu ne face mai puțin...? (mai mult)
Cum procedez daca taica- miu m- a facut homosexual, desi eu nu sunt de acord cu comunitatea? ma simt aiurea, e prima data cand imi zice asta, fix cand ii cer si eu ceva. sunt baiat, 15 ani, cls a ...? (mai mult)
Salut TPU,Sunt din judetul Constanta si dau examenul de capacitate din clasa VIII-a Daca sunt din judetul Constanta, pot sa ma inscriu la un liceu din Cluj Napoca?
Buna searaaa lume, vreau sa merg cu un prieten cu piesa de anul nou dar faza e ca am 14 ani si am 1, 70 si oamenii cred ca sunt mai mare si el e înalt, având 13 ani …. credeți ca e ok sa mergem...? (mai mult)
Pe Disney Plus sunt serialele copilăriei? Adică Violeta, Soy Luna?
Daca era virgina si in ziua aia trebuia sa ii vina ciclu si a intrat doar un pic d tot si a curs sange inseamna ca sa dizvirginat?
Buna, puteți sa ma ajutați cu niște replici la o piesa de anul nou cu rolurile țiganul și Țiganca. ceva care sa rimeze.
Am 12 ani, și penisul nu mi se decalotează complet și vreau să stiu dacă este normal sau sufăr de un anumit stadiu de fimoză.
Se poate avansa intr-o functie de conducere fara a avea masterat? (Nu neaparat la stat)
Buna de Anul Nou vreau sa ma duc cu piesa cu un băiat, problema e ca nu prea am idei de replici … ceva sa rimeze. puteți sa ma ajutați?
Unde pot ieși și eu sa îmi fac mai mulți prieteni și o iubită?
Salut TPU, Am o intrebare care as avea nevoie de o parere altora Cu mai multa intelegre sau Experienta de vieata dar inate am nevoie sa va dau un pic Context inainte, Am tot Incercat timp de 3 anii Sa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!