Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Am facut ceva cu pretenul meu si a intrat doar foarte putin si a inceput sa curga sange nu exagerat destul de a fi sters cu un servetel
O intrebare urgenta...am 18 ani iar acum cu sarbatorile nu ma pot prezenta la ginecolog, dar am o infectie in zona intima si din ce citesc pe internet din simptome am candidoza...care pot fi cauzele? ...? (mai mult)
Voi ce accesorii dragute/utile aveti in masina voastra? ce recomandati?
Buna! cine stie cum pot trimite email fara sa se vada adresa de email pe pinterest? s-au cum pot face alt cont pe pinterest cu email fals eventual?
Avand 15 ani (mi-am pierdut buletinul) (sunt de acord sa platesc) se poate prin a plati sa merg fara niciun act de identitate?
Cine mai stie steaua pe roluri
Am 2 intrebari si numai pentru cunoscatori va fi: 1.Care este cel mai bun site de petarde fie ca e din Romania fie ca e din toata Europa, ca pret si calitatea produselor? 2.Ce remize la metrou sunt ...? (mai mult)
Credeti ca merita sa tragi de o relatie cu un baiat/ o fata daca v- ti vazut doar la inceput de foarte putine ori si in rest deloc avand in vedere urmatoarele aspecte: - vorbiti toata ziua - nu va ...? (mai mult)
Imi place de un baiat, si el nu ma cunoaste dar eu il cunosc, ne- am intalnit la un meci si de atunci imi place de el, l am gasit pe Instagram si nu stiu daca sa ii dau follow daca crede ca sunt disperata...? (mai mult)
Bună, vă rog frumos ajutați- mă, am șanse sa ajung la 1, 80? Mama are 162, Tata 175 iar eu acum am 173 la 16 ani dar vreau să mai cresc.Mă ocup în fiecare zi cu exerciții pentru creștere ...? (mai mult)
Cum se numeste acel aparat care iti purifica aerul din masina si miroase frumos inauntru?
De ce dmn iartă ma, au mai făcut ăștia oglinda dacă noi nu arătam ca in ea și ne arată inversați? De exemplu eu îmi văd dinții drepți și când ma uit la poza ii văd strâmbi mai ceva ca...? (mai mult)
Cum pot şterge contul TPU? Vă rog răspundeţi...
Poate cineva să îmi răspundă la această întrebare vă rog? Dacă un băiat te place, cum se comportă??
Cum pot să adorm mai repede noaptea? ????????
Bună,am nevoie de ajutor! Nu am pus unghii vreodată, dar vreau să încep să pun.Am comandat de început Kit ul 56 de unghii de la SensoPro, cu lampa și sabloane tot de acolo.Sunt materiale ok?
Salut, cine vrea sa fim prieteni si sa putem vorbi deschis? is baiat si am 16 ani
Îmi poate spune cineva la ce facultati de medicină se da examenul din corint sau barron's
Bună seara TPU, bună seara la toată lumea. După cum vă spuneam și zilele trecute despre iubita mea care s- a schimbat radical și a devenit foarte rece și seacă, azi mi- a zis ca nu mai vrea ...? (mai mult)
Salut! Nu stiu ce sa fac in legatura cu o dilema pe care o am cu o amica. Fata de care vb a fost o pers abuzata de catre singurul parinte si cred ca asta a schimbat o mult ca si persoana. Totul incepe ...? (mai mult)
Salut băieți, am doua întrebări, am 17 ani si de vreo 2 ani cam asa imi creste barba dar eu o dădeam jos odată la 2 săptămâni si acum vreau sa o las sa crească si am observat ca in partea bărbiei...? (mai mult)
Salut! Sunt din Iași și în curând mă duc la liceu. Vreau să- mi dați niște idei de licee. Știu că este Ștefănescu și Holban, care sunt clar pe acest profil dar vreau ceva mai bun, un liceu...? (mai mult)
Buna, vi se intampla si voua pe Insta sa nu mai vedeti conturile private ale altora ca se uita la story-urile voastre daca nu va urmaresc? nu stiu, de 3 zile imi face asa si imi e sa nu fie un update
Salut, ma pot transfera la alt liceu in vacanța aceasta de iarna fara Foaia de lichidare deoarece la am fost la liceul la care vreau sa ma transfer si mi au dat o lista cu acte necesare dar de foaia ...? (mai mult)
Am tot auzit de multe ori ca alcoolul îngrașă, dar eu mereu când consum o cantitate mare de alcool slăbesc și 1 kg, credeți ca este o problema?
In generatia asta credeti ca mai este bine sa fi impreuna cu o colega de clasa? Cred ca toti de aici am auzit macar o data de un cuplu format din colegi de clasa. Personal va intreb daca voi credeti ca...? (mai mult)
Bună.De curând am aflat că sunt o persoană narcisistă, cu parare de rău o spun. Comportamentul si gandirea mea mi- a dezvăluit acest lucru de curând. Uneori încerc sa- mi ascund acest defect ...? (mai mult)
Pana la urma care e faza cu Tandarei si Gojira?
Salut TPU Eu unul ma tot chinui sa iau bacul e deza a 3 oară și tot l- am picat la matematică îmi vine sa scot steagul alb să renunț. Eu cu matematică nu prea mă înțeleg sunt tufă de ...? (mai mult)
Buna, dacă am 17 ani și vreau sa merg de sărbători in Romania împreuna cu iubitul meu, este nevoie obligatorie de o procura din partea părinților? (Mergem cu masina personală, zic sa nu fie ...? (mai mult)
Hey! Anul urmator dau bacul si ma gandesc sa dau la Facultatea de horticultura din Craiova, specializare biologie, dupa cei 3 ani voi putea lucra ca si Bacteriolog? Sau trebuie neaparat si master-ul?
Am 18 ani, si sunt impreuna cu iubitul meu mai mult de un an jumatate. Nu am facut niciodata nimic, dar nici nu vreau, sincer, nu imi sta capul la relatii sexuale. El de vreo 5 luni incoace, tot ...? (mai mult)
Caut și eu un liceu cu internat/cămin din Județul Prahova și Constanța
Salut TPU Nu stiu ce ai dar de cate ori ies afara, am stari de rau si ma ia si ameteala, si chiar nu stiu ce am, si cand trebuie sa merg la mall sau la cumparaturi am starile astea, si nu stiu ce am...? (mai mult)
Hey,mai am 6 luni si voi da bac-ul! Bacalaureat-ul este important sa il am?
Unde poti sa organizezi ziua unei fete de 13-14 ani la un pret acceptabil in Bucuresti?
Pute cineva sa imi dea si mie 3 idei pentru unde as putea sa organizez ziua unei fete de 13-14 ani si sa fie intr-un pret acceptabil in Bucuresti?
Bună! Fac engleza din clasa întâi și în momentul de față sunt clasa a 7a. Aș dori să o învăț, regret ca nu am învățat - o pana în momentul de fata! Sfaturi! A mai fost cineva ca mine, ...? (mai mult)
Fac engleză din clasa întâi și sunt clasa a 7a, regret ca nu am învățat- o pana in momentul de față și vreau sa o învăț! Sfaturi! A mai fost cineva ca mine, a reușit sa o învețe!? Credeți...? (mai mult)
Cred ca ma indragostesc de prietenul meu cel mai bun ne am visat amandoi in aceeasi seara cam acelasi vis l am avut si de atunci am devenit mai apropiati stam mereu impreuna nicaieri nu mergem unul fara...? (mai mult)
Salutare oameni dragi, ce boli prin transmitere sexuala se pot transmite prin sarut? Cred ca niciuna daca de la cuvant vine ‘ sexuala ‘ Astept raspunsul vostru
Buna deci va rog frumos sa mi Spune-ți, oamenii ma văd ca in oglinda sau ca in poze? Ca îmi vine sa nu mai ies din casa dacă ma văd invers
Sunt geci care se strica daca stau pe spatarul de la scaun? Ca si eu parca mi am stricat o putin... Oare mi se pare sau?
Buna ziua, as vrea sa știu dacă în zilele noastre, este necesar că băieți sa lucreze fundul, e o întrebare cam ciudată, știu, dar tot aud că fetelor le place băieți cu fundul lucrat, ...? (mai mult)
Cum pot face card Metro persoana fizica?
Pai sa va zic sincer mi s- a luat sa stau cu părinții mei și astăzi seara mama ma scuipat în fata pentru ca bine recunosc și eu am greșit Și situația sta în felul următor: Eram în alta camera...? (mai mult)
Salut TPU am 15 ani si fumez de 1 an, nu chiar mereu, fumez 5- 6 pe zi si uneori chiar deloc.astazi am scuipat de doua ori sange, dar acum nu mai scuip, oricum vreau sa ma las.stie cineva ce sa fac?...? (mai mult)
Salutare,Ați auzit de Florin Stan(hadad jafar) agentul imobiliar, ce părere aveți? Gen cred că e numai pe Iași parcă
Urmeaza sa-mi iau o masina noua, asa ca vreau sa aud niste sfaturi ca sunt incepator. gen la cati km trebuie schimbat uleiul si etc. Multumesc Frumos.
Pot să fiu model de la 13 ani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!