Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Bună! Deci sunt din Galați si vreau să dau la Colegiul Economic Virgil Madgearu Galați și vreau să aflu cu ce medie se intră pe profilul Turism și alimentație ospătar(chelner). Vreau să aflu?...? (mai mult)
Tocmai am primit mesaj de la o prietenă și colegă de liceu cu un link cu decomytree. Știți care e treaba/faza cu acestă, că l- am mai văzut la mulți alții? Ce se scrie de obicei, sau ce i- ...? (mai mult)
Hey. Am și eu o întrebare. Înainte de toate am sa ma prezint. Ma numesc Cătălina și am un băiețel care are 1 an și 7 luni. Eram curioasa dacă eu as putea face cumva sa îi iau indemnizație...? (mai mult)
Am o chestie care ma macina, am văzut un tik tok cu o tipa în care spunea ca lumea ne vede invers, adică nu suntem ca in oglinda, sau in poze, fata noastră este invers și e oribil. Adică fata...? (mai mult)
Am o dilema, iubitului meu ii plac fetele cu parul scurt (bob), iar eu am parul foarte lung, pana la fund. El vrea sa îl las pe el sa ma tundă. Eu vreau ca relatia sa mearga bine si as vrea sa i fac...? (mai mult)
Am o problema, ma mananca tare intre testicul si picior pe ambele parti mai ales dupa o zi de scoala sau un antrenament de fotbal cand ma scarpin se simte atat de bine incat am erectie, e normal?
Salut, sunt o eleva in clasa a 10 a si de cand am inceput anul si pana acum, am un total de 70 de absente ( toate sunt motivate). Intrebarea mea este, daca la romana am 3 ore pe saptamana, si am lipsit...? (mai mult)
Bună seara, mă poate ajuta cineva cu rezolvarea unui ex la fizică?(mulțumesc)! Facultate
Am inceput sa intru in depresie deoarece de o vreme tot stau inchisa in camera mea. Pur si simplu nu am cu cine sa ies, am incercat de cateva ori sa ma plimb si singura insa nu ma simt bine sa ma plimb...? (mai mult)
Se merită sa imi fac prieteni?
De la un timp nu ma mai simt eu insami si nu ma pot concentra pe nimic. Nici pe invatat, nici cand ies afara, pur si simplu, nu pot explica, ma simt dezorientata si ciudat
Salut la toată lumea, am și eu o întrebare dacă se poate, și fără răspunsuri răutăcioase:)) Ceva ciudat se întâmpla cu iubita mea de o săptămână și puțin încoace, nu știu ce a pățit,...? (mai mult)
Salutare, prieteni! :) Am o întrebare: Pot fi trimise scrisori secrete în străinătate, fără ca expeditorul să fie afișat? In interiorul Uniunii Europene cel puțin. Și dacă da, cum, ce ar...? (mai mult)
Am comandat un vape pen online avand in vedere ca nu am 18 ani, coletul este in tranzit de ceva vreme, il voi mai primi sau nu?
Bunaaa, am și eu doua întrebari pentru băieți. Va plac fetele cu parul lung ( mai lung de sani) sau scurt ( mai jos de sâni sau și mai scurt)? Aveți vreo lungime ideala?
Salut dragilor! Vreau raspunsuri corecte, nu la misto! Cum poti lesina foarte usor?
Buna TPU De vreo saptamana trec prin ceva. Eram prietena foarte buna cu un baiat si vorbeam foarte mult, insa el s- a indragostit de mine si eu de el.Ne am recunoscut si m- a intrebat daca vreau sa ...? (mai mult)
Crema depilatosre poate afecta alunitele? am folosit crema depilatoare de barbati si pe abdomen am o alunita si am dat pe ea netinand cont si pe langa s-a iritat, ce pot face?
Salut tpu.Sunt destul de scund pentru vârsta mea(12 ani/145 cm)și nu știu cum să mă înalt.Stie cineva niste metode?(înafara de baschet deoarece deja fac)
Am 14 ani si doresc sa imi cumpar un minican. Stie cineva de unde pot cumpăra?
Poate un minor să călătorească singur cu trenul?
Bună! Am 13 ani si de o zi văd pe lenjeria intima niste pete de culoare roșie-maroniu. Mentionez ca nu mi-a venit ciclul pana acum si nu am avut dureri de niciun fel.
NU AM TL; DR, sunt prea multe chestii ce le as omite. Postarea e la persoana a 2- a fiindcă i- am scris cuiva povestea asta in privat si am luat- o direct de acolo. Treaba e destul de lunga si complexa,...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti. Daca voua initial nu va place de o fata si vi se pare ciudat, exista vreo sansa ca in viitor sa va razgabditi fie ca e vorba de multi ani. Sau daca initial nu va atrage o fata...? (mai mult)
Buna TPU! Lui sora mea de 10 ani are secreții vaginale maro închis. Nu are ciclu. Ce indică asta? e ceva anormal? Mulțumesc!
Salut... Prietena mea are un fost si ala tot ma suna si ma intreaba de ea si i- am zis sa nu mai ma bata la cap cu ea ca tot ma suna...si mai inainte i- am zis la ea sa stearga msj ala de pe watap cand...? (mai mult)
Buna, am un coleg care nu e de etnie *NU E NIMIC RASIST AICI VREAU DOAR O EXPLICATIE* Deci el nu e de etnie, nu e tigan, nu e indian, e roman, si totusi iarna e negru si vreau sa inteleg de ce. Nu vreau...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. Nu ma simt bine deloc de pe la inceputul lui noiembrie si nu stiu ce as putea face. Nu ma mai bucura nimic si simt mereu nevoia de a dormi, dar cand incerc sa dorm nu sunt linistita,...? (mai mult)
Bună, mă tot gândesc să mă sinucid. Simt că nu mai am niciun rol pe lumea aceasta, nu mai pot vedea luminița de la capătul tunelului, sunt nefericită. Când mă gândesc la moarte, mă simt mai...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru chiar e important pentru mine Deci eu inainte acum un an ma spalam zilnic pe par da stiu ca nu era bine in fine am incercat sa ma spal mai rar cam la 3 zile si am reusit ...? (mai mult)
Ce poți face cu 12 clase fără bac Ca la română, biologie, istoria, geografie sunt bun dar din păcate la mine e obligatorie matematica și la mate sunt tufa de Veneția ma chinui sa învăț...? (mai mult)
Bună, am 14 ani și am o întrebare de curiozitate, tata în tinerețe avea 1.82m și mama 1.75m și eu cel mai mult am crescut prin clasa a 5 a de la 1.64 pana la 1.69 într un an, apoi după, pana...? (mai mult)
Nu-mi mai vine ciclul de ceva timp. Tin sa spun ca am ciclul neregulat, dar am scurgeri gabinale verzui si ma doare burta doarte tare exact unde ma doare si cand imi vine ciclul. Nu stiu ce sa fac.
Pentru a trece de o facultate îți trebuie limba engleză? Poți trece de bac fără competente?
Cum să fac o fată să mă placă?
Bunica a murit alaltaieri la 81 ani, a fost intotdeauna o persoana blanda si buna, a stat cu mine cand eram mic si se juca mereu cu mine. Deja imi e foarte dor de ea si regret ca in ultimii ani nu i-...? (mai mult)
Salut… Vreau un sfat. Tineti minte ca v- am zis de punctul scazut la purtare la fizica cu creionul…nu am apucat sa ma intalnesc cu doamna si stiu ca am un trei la ea si am auzit ca cica din ianuarie...? (mai mult)
Cum ar trebui baietii sa își dea seama că o fată e cuminte și la locul ei (doar prin aspectul fizic să își dea seama, fara să o cunoasca)? La modul că, o fată cuminte cum ar trebui sa arate...? (mai mult)
Salut… Vreau un sfat…sunt intr- o dilema Sa intamplat cand am fost cu prietena mea sa se vada cu FOSTUL EI si sau certat si nu m- am bagat si el de acolo mi- a zis ‘DE AZI INCOLO NU MAI AI CE ...? (mai mult)
Menstruatia mea nu a fost prea regulata niciodata, de multe ori absenta, dar anul acesta cat de cat s- a mai reglat, la modul ca in ultimele luni mi- a venit, cantitatea difera bineinteles, iar in...? (mai mult)
Salut! Eu cu prietenul meu cel mai bun vrem sa dam la acelasi liceu, dar sa și fim în aceeasi clasa. Cum am putea face asta? Trebuie sa ne înscriem "în același timp" sau cum am putea proceda?
Spun și eu această problemă aici cred că cu toți trecem, am o perioadă ghinionistă la propriu, nu îmi merg toate cum vreau eu, chiar dacă pun pasiune în (ceea)ce fac. Toate dar toate în merg...? (mai mult)
Salut TPU, întrebare ciudata.Imi place de o fata doar că noaptea când mă gândesc la ea, nu mai știu cum arată la fata.Inseamna ceva sau sunt eu mai prost?
Eu urasc Craciunul de ce sa dau la altul daca eu nu primesc nimic in schimb! :(
Ce trebuie sa faci ca sa nu mai stai teapan tot timpul?
E acceptabil să ai 70 kg la 1, 70 înălțime, fiind fata? Cum aș putea să slăbesc 3-5 kg într-o sapt, maxim două?
S ar schimba un baiat pentru o fata?
Cum se numeste episodul din lectii de viata in care sunt doi batrani aiuristici si divorteaza, isi gasesc iubiti iar apoi devin iar impreuna. Au si doua fete si una are iubit si este insarcinata la final,...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva, am descoperit recent un Facebook cu numele și pozele mele, oare reușesc ceva dacă merg la politie pentru o plângere, sau sa dau ...? (mai mult)
Buna seara tuturor! Ati patit sa va de- a cineva in carti si sa fie adevarat ceva din ce zice? sora mea acum vreo luna a mers la o femeie de etnie si ia ghicit. Ia zis ca băiatul ei va veni cu familia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!