Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! De ce baiatul care mi- a spus ca n- are treaba cu mine, atunci cand face glume cu prietenii lui se uita la mine sa vada daca râd sau atunci cand ma vede i se înseninează fața? El mi- a ...? (mai mult)
In ultinul timp si timp foarte lung m- am simtit ca un robot, nu ma simteam eu, nu simteam ca traiesc, parca nu aveam nicio stare, nicio emotie. Acum ma gandesc ca poate este de fapt un mecanism deoarece,...? (mai mult)
Salut… Marti e ziua scolii si nu stiu cum sa ma imbrac. mi-am cumparat un tricou ca camasa de catifea frumos si nu stiu ce sa iau pe langa…
Bună! Cu toții știm ca pe 24 decembrie este Crăciunul. Eu atunci vreau sa ii fac un cadou iubitului meu, însă nu știu dacă are aceeași intenție, și îmi este un pic asa, sa îl întreb, ...? (mai mult)
Cum se poate proceda cu o geaca care nu are chestie de aia de se agata in cuier si nu se poate pune nici pe umeras? Sau sunt si umerase mai lungi? Cum sa procedez?
De ce toate fetele cu care am vorbit si m- am "împrietenit", m- au vazut ca pe o concurență? De fiecare dată cand mi- am facut o prietena, la un moment dat cand am inceput sa ne cunoastem si...? (mai mult)
Dacă în anul 2000 copilul avea voie să fie bătut, urlat la el zi de zi de zi să stea să învețe, să nu comenteze, să poarte aceleași haine până se rup, să muncească de la 12 ani iar mulțumirea...? (mai mult)
Salut, pun o intrebare referitoare la drugtest ul pe care politia romana il au in dotare, eu sunt consumator ocazional de canabis, si vreau sa stiu ce as putea sa iau a doua zi, ca sa fiu sigur ca ...? (mai mult)
Dacă îmi rup cartela ce se poate întâmpla? N-o să mai am nr de tel sau ce?
Sal,de mult timp mai patesc uneori sa am ochii roșii,mai ales după ce vin de afara din frig, care credeți ca sunt cauzele(fumez și am 16 ani jumate)
Salut, mâine mă duc să mă spovedesc și împărtășesc dar mi- e frică să spun toate păcatele mele la spovedanie, deoarece părintele este nanul meu și suntem foarte apropiați, mi e frica ...? (mai mult)
Unde as putea vedea anumite seriale cum ar fi the vampire diaries culpa mia destinity etc Stiu ca pe Netflix nu sunt
Prietenii lui mereu vorbesc cu mine si se baga in seama dar el nu a spus niciodata nimic, daca incerc sa tin contact vizual cu el isi ia ochi repede, cativa prieteni mi au spus ca il intimidez alti spun...? (mai mult)
Buna,stie cineva ultima media la OSP, la Academia de politie Alexandru Ioan cuza de anul acesta? Dar mediile la Jandarmerie si Politia de frontiera?
Salut, stie cineva daca iubita mea care are 17 ani si 8 luni ar putea intra in căminul studențesc? menționez ca eu am 18 ani si 6 luni, așa că nu săriți;)))) dau funda
Hey TPU, uite ma confrunt cu o problema, mai ales ca sunt recent intrat intr- o relatie ce pare serioasa (doar pare). Ideea este ca pe langa discutii pe baza unor fantezii, uneori mentioneaza, diverse...? (mai mult)
Bună TPU, tocmai ce mi- am dat seama ca am greșit la test la fizică și ca o sa iau o nota mica si nu ma pot opri din plâns de 15 minute. Ma tot gândesc la ce greșeală stupida am făcut și nu ...? (mai mult)
Patesc de o vreme sa atipesc cand stau in pat la telefon, ce trebuie sa fac sa nu se intample? Ca si acum am atipit si am scapat telefonul dar bine ca nu a patit nimic...
Salut, o persoana cu sindromul ochiului uscat are voie sa fumeze dacă nu da fumul spre ochi?
Buna seara! Are cineva live-ul cu Selly si Magda de la el din camera? Sau stie cineva unde sa-l gasesc? Multumesc mult! Dau funda :3
Am fost invitat la un majorat si nu stiu cum sa formulez confirmarea prezentei si cam cati bani se dau cadou?
Buna seara! Mâine de dimineata mă duc la giurgiu cu un coleg de la scoala, pentru a lua ceva de secret santa. Stiti de la ce magazin as putea achiziționa lucruri de crăciun? Si sa fie de buget. (Daca...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si sunt foarte timid, nu prea vorbesc cand sunt cu mai multi băieți, nu am tupeu, spre exemplu cand cineva face misto de mine eu nu prea zic nimic, stiu ar trebui sa il bat sau...? (mai mult)
Cam cati bani se dau cadou la un majorat?
E mult în 6 ani de zile sa-ti cumperi 10 perechi de adidasi adunați împreună să coste 5000 de lei? Sunt unii copii in ziua de azi care dau atât doar pe o pereche.
Daca vrei sa returnezi un produs trebuie neaparat sa pui produsul in pachetul de la curier sau e ok si in altceva sa pui? Daca de exemplu pachetul e cam rupt sau ceva ca asa l ai facut tu cand ai deschis...? (mai mult)
Bună TPU! Eu sunt la liceu în clasa a9a și stau in cămin acolo. Deci mă simt atât de obosită, nu prea dorm noaptea fiind 6 fete in cameră vă dați seama... Am dat azi test la matematica, și...? (mai mult)
Am fost invitat la un majorat si nu stiu cum sa formulez confirmarea prezentei si cati bani se dau cadou?
Se poate ca un profesor sa-mi scada un punct la lucrare pentru ca n-am lasat pixul jos cand s-a sunat de iesire in pauza?
Salut… Vreau un sfat Nota la purtare se face la sfarsit de an scolar sau?
Dacă termin anul la materiile de bac cu media 5, ma mai pot înscrie la bac?
Ce porecle știți pentru numele Ioana?
Salut guyz, cate calorii are o shaorma mare cu de toate?
Îmi fac griji pentru sora mea, ea are 12 ani și vorbește prea mult cu "prietenul" ei. Adică, ea vorbește ca și cum ar avea 16- 17 ani. Sunt foarte îngrijorat pentru că sunt fratele ei, de 22...? (mai mult)
Salut, se poate primi bursa de tip sportiva pentru rugby juniori u16? si daca da in ce condiții. Dau funda
Salut Ce meserie poti ajunge daca urmezi un liceu comercial?
Am nevoie de o scuza buna pentru doctorul de la caminul liceului pentru a-mi da o scutire pe o săptămână.
Cum mi- as putea schimba personalitatea? Vreau sa devin putin mai "baddie", dar nu in sensul ala, ci sa nu mai fiu fata aia soft, girly si prea delicata. Ma simt ca apartin stilului tomboy, desi ai mei...? (mai mult)
Doresc o uratură de râs care se începe așa:Sara lu Vasile sfântu nio luat căciula vântu
Am 15 ani am făcut-o şi eu eat îmi pare foarte rău dar asta by mai contează bread coat să ştiu dacă mai sunt virgină sau nu
Ce sa fac atunci cand dau sa platesc la o aplicatia gen cum e si Netflix si asa dar nu merge? Ca am dat sa platesc la disney plus dar nu merge si am bani destui pe card. Trebuie sa bag din nou datele cardului...? (mai mult)
Salut! Am o mare problema si nu stiu cum s- o rezolv. Intr- o seara am copiat un ex la tema la mate si a doua zi m- am dus la scoala. Profa m- a scos la tabla si ce am rezolvat bine 2 exercitii mi- a dictat...? (mai mult)
Ce ar trebui sa ii iau unei fete de 13 ani la secret santa? Sora mea se gandea la o bratara sau un ursulet cu un trandafir. Dau funda
Salut, de ceva timp aproximativ 7- 8 luni nu ma mai inteleg deloc cu parintii, eu am 16 ani, eu ii ajut foarte mult cu toate prin casa, sunt un copil cuminte, nu fac rele, foarte rar ies pe afară,...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o problema deci sunt singura din clasa care mereu ramane pe din afara si nu are prieteni. Toata lumea imi da bullying, mi- as fi dorit sa fiu ca fetele de la mine din clasa care sunt...? (mai mult)
Salut TPU, o duc foarte prost cu scoala, ma simte extenuat...sunt clasa a- X- a si simt ca plesnesc. Oricat as vrea sa invat uit totul peste cateva ore...simt ca nu imi intra nimic in cap. Ceva ...? (mai mult)
Hey… Vreau un sfat. S- a certat prietena mea cu fostul ei iubit si mna s- au certat intre ei, eu m- am luat si m- am dus de acolo doar ca am o stare naspa, cand s- o luat de ea mi- o zis ca nu mai...? (mai mult)
Salut, am facut si eu o prostiuara pe la scoala si mi- a facut proces- verbal. Imi recunosc vina si problemele pe care le- am facut, dar intrebare e: Are voie profesorul care mi- a facut procesul verbal...? (mai mult)
Sunt în clasa a 9a la profesională pe profilul de lucrător hotelier... problema nu este ca am întrat la profesională dar practica. Sunt operat la ambele picioare și am probleme medicale și la coloană....? (mai mult)
Ajutor! Am facut o mare prostie. Pe aplicația de notițe am editat o poza cu un profesor si am scris alte glume si chestii care nu s- au intamplat intre profesori. I- am trimis glumele la o prietena din...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!