Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Salut, am 17 ani si 8 luni. Am inalțime 161, mama are 158, iar tata 172 si fratele meu 170 cum pot sa ajung si eu la 170, exista ceva tratament?
Buna, am aproape 18 ani si de- a lungul timpului am vorbit cu mai multe fete dar nu s- a legat niciodata nimic, fie ca n- a fost sa fie, fie din vina vreunuia. Si am trecut prin multe am invatat(credeam)...? (mai mult)
Salut! Ce porecle știți pentru numele Ioana? Nu găsesc niciunul care sa i se potrivească. dar daca ajuta, poate știți niste porecle care să aibă legătură cu caracterul. Spre exemplu : Ioana,...? (mai mult)
Salut, se poate face astm de la țigări?(am 15 ani) Dacă da cât de mare este riscul dacă fumez un pachet la 2/3 zile maxim? Și care ar fi simptomele?(ceva fara copy paste de pe net ca nu înțeleg...? (mai mult)
Bună,îmi poate oferi cineva niste idei de cadouri pentru secret santa? Țin să mentionez că îi fac unui coleg(băiat), iar bugetul este de maxim 100 lei.
Salut TPU, sunt curioasă cum se procedează dacă vreau să studiez la o universitate din străinătate, nu ştiu absolut nimic despre asta, ştiu doar că după clasa a 12 a aş lua şi aceasta variantă...? (mai mult)
Salut TPU! Astăzi am obținut nota 2 la matematica din cauza faptului ca nu am știut o singura formula. Li s- a mai întâmplat și celorlalți colegi asa, dar eu am fost foarte atent la orele profesorului...? (mai mult)
Bună, o sa încep cu începutul nu știu ce sa fac pentru ca tatăl meu bea și îmi face scandal zilnic ma înjura și alte chestii...la un moment dat mi- am făcut o relație cu un baiat care după...? (mai mult)
Heyyy un sfat urgent… Miercurea trecuta mi- a scazut doamna de fizica la purtare un punct scazut la purtare cu creionul si chestia e ca azi nu a venit la ora si nu stiu ce sa fac…. Cat e cu creionul...? (mai mult)
Buna. Sunt a 8 a si as dori sa stiu pareri despre licee din Bucuresti, cu profil stiinte sociale/filo, biling engleza de preferat. La simulari iau note mari gen 9, 20 asa ca optez pentru licee care...? (mai mult)
Sunt pedofilă dacă sunt clasa a 8-a și plac un băiat de clasa a 7-a?
Bună! Ce balsam recomandați dintre Garnier Fructis și Kallos? Doar acestea două mă interesează fiindcă mi le- au recomandat mai multe persoane, însă sunt între acestea două și nu știu pe ...? (mai mult)
Care era viteza maxima cu care se deplasa omul pe timpul faraonilor? Dar în timpul cuceririi Daciei de către romani? Dar în timpul războaielor lui Napoleon? Dar la jumătatea sec XIX-lea
E ok daca iti speli barba zi de zi cu sampon pentru barba? Daca nu atunci cum ar trebui spalata? Daca vrei sa o speli zilnic
Hei TPU! Am 17, sunt baiat si sunt gay. De câteva luni îmi place de un băiat de la mine din clasă. El cred ca știe acest fapt, insa nu cred ca sentimentul este reciproc. El mă vede ca pe un prieten...? (mai mult)
Salut TPU, as dori sa va spun pe scurt povestea relației mele și as avea nevoie de niște sfaturi. În urma cu un an am început sa vorbesc cu o fata, ea nu ma lua în serios atunci și când am văzut...? (mai mult)
Salut TPU, ce inseamna atunci cand vezi o persoana dar aceasta persoana iti pare cunoscuta dar nu ai mai vazut- o niciodata? am vazut acum cateva saptamani o fata cam de varsta mea si mi s- a parut...? (mai mult)
Care e cauza atunci cand unele procente de la bateria telefonului se duc cam repede? Ca si la telefonul meu pe care l- am cumparat recent se intampla asa, e iphone 14, si mi se duc si mie prea repede...? (mai mult)
Salut, dacă am făcut-o și doar mi-am dat drumul pe buzele **** și nu sunt sigur dacă a intrat sau nu ce să fac?
Buna.Deci am vorbit cu un baiat pe snapchat si el a salvat conversatia.am intrebat de ce si a spus "asa". Conversatia a inceput ca am intrebat daca ma place si el a spus nu dar ce vrea sa faca? De ce salvat...? (mai mult)
Salut as dori si eu sa ma transfer in vacanta dintre module, sunt la un liceul privat si doresc la liceul de stat colegiul national Elena Cuza din Bucuresti. Care este procedure de a ma transfera intre...? (mai mult)
Buna, am o intrebare e normal daca inainte menstruatia ma tinea 8 zile iar dupa o lunga perioada a scazut la 5 zile iar dupa alta lunga perioada pentru prima data mi- a scazut la 3 zile atat m- a tinut...? (mai mult)
Unde arata la iphone ce capacitate are bateria?
Considerati ca un om care are Samsung este sarac?
Am nevoie de cadou pentru un baiat de 13 ani, pasionat de baschet, insa vreau sa ii iau si ceva mai amuzant pe langa ceva de baschet. Am nevoie pana in data de 15.12. 2023. Multumesc
Salut, sunt major si urmez cursuri de zi, la liceu am facut 18 ani in martie, am specificat si la liceu pentru dosarul de alocatie, de 2 sau 3 ori, am sunat si la ei, dar in zadar nu am primit nimic,...? (mai mult)
Buna TPU, Recent am primit un proiect la mate in care trebuie cumva sa multiplicam niste bani. Suntem 5 grupe in total si fiecare grupa a primit de la profesoara 10 lei. Pana in 2 saptamani dupa vacanta...? (mai mult)
Buna.Deci am aflat de la varu unui baiat ca el ma place si i- am scris dupa un timp fiindca varu lui spunea ca lui ii e rusine si asteapta mesaj de la mine.Asa ca am intrebat daca e adevarat ca ma place...? (mai mult)
Buna. De la un timp prezint cam zilnic momente de ameteala, uneori, rar simt ca as lesina alteori sunt doar ametita, probabil m- am si obisnuit cu asta, insa cel mai grav, am stari de apatie, efectiv...? (mai mult)
Salut... Vreau un sfat simt ca sunt la capătul puterilor deci nu mai pot Clasa mea i foarte enervanta, astăzi sau tras niște fete de par, prietena mea am pierdut- o din cauza unei certe și na, simt...? (mai mult)
Salut! A 2 a zi dupa ce i-a trecut stopul iubitei mele am facut sex neprotejat si nu mi-am dat drumu in ea, sunt sanse sa ramana insarcinata?
Bună ziua! Dacă ești campion județean la fotbal poți beneficia la scoala de bursa de merit sau performanta? Dacă da, cum procedez?
Mai credeți ca se mai poate face relație o serioasă în 2023? Adică am 19 ani și nu am avut niciodată o relație, aștept răspunsuri
Buna! Am si eu o problema. Am injurat 2 colege destul de grav, iar ele m-au spus dirigintei. Ce se poate intampla grav?
Stie cineva cum se pune un story la reper pe insta fara sa-l postezi? Gen sa-l pui in reper?
Sunt ffff stresata cu scoala, simt ca nu mai fac fata. Am o gramada de teme, de lectii si stau chiar si pana la 12 ca sa termin. Am un program foarte incarcat inclusiv in weekend si nu dorm mai mult de...? (mai mult)
Un coleg care statea in drept cu mine, a fost scuipat de alt coleg pe geacă fara sa îl deranjeze cu ceva.Cand l- a scuipat, puțin mi- a ajuns si mie in păr.El daca il spune la Dirigintă. Sunt implicat...? (mai mult)
Bună! Sunt într- o situație foarte ciudată, cu băiatul de care îmi place. Noi doi vorbim des și pe snap sau whatsapp conversații ca între prieteni ca să zic așa, și de mult timp bănuiesc...? (mai mult)
Bună, cum pot să scap de frică când ies la tablă la liceu? Mă simt așa aiurea și îmi dă o stare proasta toată ziua, plus ca nu știu nimic..sunt la profesională și la anul vreau sa fac seral...? (mai mult)
E mult să investești într-un copil pana la vârsta de 16 ani, 12.000€?
Ce pot sa fac daca parintii mei ma bat cu cureaua doar pentru ca am gresit cu ceva? E normal? Ce ma sfatuiti sa fac? Tatal meu este foarte abuziv, mereu ma bate cu cureaua daca gresesc ceva si urla la...? (mai mult)
E o problema daca se misca putin mai usor degetul ala care vine dupa degetul mare de la piciorul stang si il mai simt si atunci cand scutur piciorul? Ce inseamna asta?... Oare sa fie de la durerea aia ...? (mai mult)
Buna! Cam ce greutate e normal sa ai ca baiat la 175? eu am 65. Sunt putin skinny
Buna. Sunt Max, am 15 ani si va intreb si eu asa. Cum e generația asta. Am avut 1 relatie si a 2 a fost doar la misto. Am mers la un concert si a venit o la mine. Am vb, am intreb la ce liceu e etc. ...? (mai mult)
Ce înseamnă,,ong,, și,, asf,, ca prescurtări în engleză?
O întrebare mai delicata. În urma cu aproximativ 2 luni jumate, am început sa vorbesc cu o fata, prima fata pe care eu am iubit- o cu adevărat, însă nu știu dacă sentimentul a fost reciproc....? (mai mult)
Cam cat timp ar mai trebui sa stea la incarcat telefonul dupa ce a ajuns la 100% ca sa se strice bateria? Ca sa stiu sa nu il las prea mult timp la incarcat dupa ce a ajuns la 100% bateria
Dacă mă foiesc mult când stau sau sunt iritat înseamnă că am adhd?
Daca ai fost pupat de cineva pe gura se considera ca a fost primul sarut? Asta inseamna ca nu mai esti copil/fecioara?
Bună! Am 1.68, 62 de kg și 14 ani(fac 15 în două luni) Ideea e că sunt slabă în zona burții gen nu am burtă deloc iar în zona coapselor sunt mai plină și m- am săturat ca toată lumea (familia,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
AresGns1 întreabă:
Effy35 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!