Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 8 Februarie 2025 sunt:
Avantaje sala Fitness, as fi vrut sa m-a apuc de Fitness, se tonifiaza corpul, se văd diferențe, merita sa te apuci de Fitness, eu sunt cam slabuta, am 48 kg, 1, 61 m și un fund foarte micuț:)))
As vrea sa ma ingras, cum pot face asta? Am 44 de kg la 1, 65 si nu e deloc ok..de mancat mananc doar ca nu ma ingras mai deloc..nu mai suport sa nu stea nimic bine pe mine si sa nu ma simt deloc bine...? (mai mult)
Mama mea e o proasta. Nu vreau sa fiu nesimtita si sa imi numesc mama asa, dar asta e un mare adevar. Problema mea de fata este matematica. I- am spus mamei mele ca la romana am note foarte bune si m-...? (mai mult)
E normal sa-mi intarzie daca am avut contact sexual protejat(nu s-a spart, l-am verificat)?
Buna, cred ca imi place de o fata(si eu sunt fata) dar nu sunt sigura ce simt. Ce sa fac ca sa petrec mai mult timp cu ea ca sa ne cunoastem si cum sa ma comport ca sa ma placa?
Buna tuturor! Cum sa vizualizez postarile unui cont tik tok, fara sa fiu vazut chiar daca respectiva persoana are activat pașii? Ms pentru orice raspuns
Care e diferenta dintre o fata si un baiat in a-ti lasa parul in zona intima?
Am și eu o întrebare pentru voi.Vi se pare normal ca la 16 ani să mă pună maica- mea să mă culc la 10 juma în timp ce toți prietenii mei îs afară sau stau pe calc.Mai nou mă pune să îl pun...? (mai mult)
Salut tpu.Stie cineva cum sa fac cand fumez sa nu mai pută in camera? Dau funda! Fara răspunsuri de genul ca sunt prst ca fumez etc. Urgent.Dau funda!
Dacă când am făcut baie am făcut masaj la penis și de abia m-am spovedit mai este pacat dacă a fost involuntar?
Ce inseamna daca am visat ca toată lumea ma striga pe numele prietenei mele care a murit? aveam o legatura foarte stransa cu ea
Daca ai lasat telefonul sa se descarce complet doar o singura data e ok sau cam e o problema si daca ai lasat doar o data?
Cand aveam 5- 6 ani am fost abuzat sexual de un baiat mai mare ca mine cu 4 ani. Daca ma duc sa- l caut si sa- i sparg mufa o sa am probleme cu legea? Nu mai stiu varsta exacta sa fiu sincer, dar oricum...? (mai mult)
Buna! Am comandat doua parfumuri, iar atunci când m-a sunat curierul eram la școală, si n am putut răspunde, știți cumva daca as putea merge la sediu sameday sa l i au?
Se poate intampla la iphone daca te joci prea mult cand nu este la incarcat sa iti strici bateria si sa se descarce mai repede? Daca nu, cum se strica? Ca sa stiu si eu acum cum sa fac ca sa nu mai stric...? (mai mult)
Nu e asa puternica lanterna de la telefon, de ce oare? Am iphone 14, oare asa e lanterna la telefonul asta sau de ce e asa? Deci pentru mine nu e slaba ca vad bine dar cineva asa a spus ca ce e cu lumina...? (mai mult)
Buna, are cineva exemple de rezolvare a exercitilor 7, 8, 9 pentru evaluare nationala? si la ex 9 la asociere niste rezumate? pentru ca am citit nici o carte care sa fie in romana si nu prea am cu...? (mai mult)
Salut! Sa îmi spuna și mie cineva ce sa fac! Am încheiat o relație de aproape 2 luni poate pentru unii este puțin dar eu m- am atașat ca fraierul! Cum sa va zic a început totul bine o sunam numai...? (mai mult)
Pot consuma alcool daca iau paracetamol?
Ideei de joburi online de acasă pentru 16 ani? gen support la o firma etc, ceva online care sa se câștige ok și să pot fi angajat daca am 16 ani
Heeey, îmi puteți spune niște idei de cadou pentru baieti, secret santa, sa fie cu tematica de craciun Mulțumesc
Am o prietena care se vopseste la 3 saptamani, nu doar radacina, tot parul. Este normal? Ea zice că da, dar eu nu sunt de aceeasi parere. Cum pot sa o conving ca nu e deloc normal?
Heiii Cam cat credeți ca ar trebuie sa fie alocatia unui copil nascut din 2005 daca nu a fost deloc luata pana in prezent?
Buna ziua? care sunt sansele sa fiu gravida, am avut primul contact sexual (19 ani am), a fost protejat, nu s- a spart sau ceva, l am verificat, ideea e ca maine ar trebui sa- mi vina si mi e cam ...? (mai mult)
Buna ziua! as dori sa fac o excursie de 2 nopti, cu clasa, in zona Mamaia, imi puteti recomanda o pensiune sau un complex care sa fie potrivit pentru o astfel de excursie?
Salut! Am vârstă de 14 ani și înălțimea 1, 80, 60- 65kg și as vrea sa iau suplimente de acum, ca să fiu puternic la vară. Mă gândeam să i- au vitamine, omega 3, calciu magneziu zing...? (mai mult)
Caut un telefon care să facă poze bine! In momentul de față am un Xiaomi Redmi note 9 pro însă are camera sparta... Ce îmi recomandați?
Buna! Deci am 175, 66 de kg si 16 ani. Si atunci cand stau jos dar si in picioare am putina burta, adica nu vin plat tot? e ceva normal? sa ai burta care nu e la nivel cu pieptul?
Salut, niște sfaturi pentru un tânăr, de 18 ani, care habar n are ce vrea sa facă după bac, care fiind pasionat de muzică și sport, a ales profilul chimie- biologie? Precizez ca vreau sa continui...? (mai mult)
Se poate afla codu pin daca am trimis poza cu un paysafe fara sa se vada codu pin? ca am incercat sa il introduc la mine si imi aparea ca a fost folosit
Salut, fumez de ceva timp (și țigări și vape disposeble)și am observat ca atunci când fumez din vape a doua treia zi ma ustura gâtul(de la țigări nu am nimic) Am citit pe net ca este posibil ...? (mai mult)
Bună! Știe cineva cum aș putea să iau legatura cu un psiholog/psihoterapeut online pe gratis? Simt ca o sa cedez gândurilor negre.
Este posibil ca un cadru didactic adică profesor/profesoara sa fie îndrăgostit/ă in secret de un elev/o elevă?
Sunt în clasa a IX-a. Îmi doresc să mă transfer la un alt liceu. Oare ce trebuie să fac pentru a mă putea transfera?
Buna! Am 66 de kg si 175 inaltime, si cand stau jos am burta? E ceva normal sa ai burta mai umflata cand stai jos?
Bună îmi poate spune și mie cineva ce înseamnă sigma
Îmi poate spune cineva site-uri tip omegle?
Am facut o greseala incredibila, am jucat 600 de lei din propria alocatie la jocuri de noroc, eu ar trebui sa justific banii acestia parintilor. as dori sa stiu daca pot sa imi repar greseala cumva in...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac ca sa nu mai primesc mail uri de la linkedin cum ca am aparut intr o cautare? Ca na, imi tot apare... De ce? Si se poate intampla ceva sau nu se poate? Care i faza? Ca eu nici nu am ...? (mai mult)
Nu ma mai conectez automat aici pe TPU, de ce? Pentru ca bifez acolo ca sa nu ma deconecteze, ce trebuie sa fac atunci?
Buna știe cineva unde m-aș putea angaja la 13 ani înafara de Avon va rog in resita
Buna! Sunt clasa a 10 a, merita sa ma transfer la pedagogic?(sunt la mate info acum) sunt fata. Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Salut… Vreau un raspuns Am facut azi un tiktok cu colega mea si o pus tel drept catre perete si cum am facut tiktok o cazut si so spart folia si nu inteleg cine e de vina ea sau eu?
Salut, am o intrebare, eu am avut o acnee hormonala anul trecut, adica si acum inca mai am semne si mai ies cateva cosuri pe fata pe ici pe colo dar doar cateva, insa nu mai am acel ' breakout ' de...? (mai mult)
Ce înseamnă "tranzacția a fost trimisă spre autorizare"? Cont/card la OTP bank Card/cont
Iubitul meu m- a mintit in legatura cu o fata si placutul in trecut adica cand i- am pus intrebarea daca i- a placut de ea a spus ca nu si s- au intamplat mai multe. M- am despartit de el. Am procedat ...? (mai mult)
Cum vise pare noul trailer GTA VI?
Ce mi se intampla daca am dat poze dezbracat pe telegram si sunt minor si un om a zis ca va veni politia ca are poze cu fata mea si stie unde stau ce se intampla va rog sunt speriat
Am fost câteva zile la verișoarele mele și am ieșit cu ele în oraș și cu o prietenă de a lor. Prietena asta a lor e mai mare decât mine cu aproape 5 ani dar a dat impresia ca și ea m- a plăcea....? (mai mult)
Buna.Stiu ca un fost coleg din generala ma place, fiindca am aflat asta de la varul lui si acel coleg era langa noi cand mi- a spus si nu a spus nimic.I- am dat fallow pe ig si el nu- mi da inapoi.De ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Nesssyy4444 întreabă:
MountainRiver întreabă:
Effy35 întreabă:
AresGns1 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!