De ce sa arunce? E retardat? Are fete, are bani are totul.Si cand zic tot ma refer la sensul originar al cuvantului tot din DEX.Si ar fi cel mai idiot copil al lumii dar ar incepe sa suspine ca nu are prietena.Mai Biber, puiule fetele astea sunt bune numai sa strice totul ala de care vorbiram.Intelegi?(monolog)
Exact ca cei 0, 1%, dar asi lua si camera de filmat Am primit asa ceva pe mess, dar era cu guta si toti manelistii.Se potriveste de minune si cu Justin Biberon.As si striga ceva gen SUUUKKKKEERRR! ca sa ma inteleaga
Pai suntem mai multi astia cu 0, 1 al dracul 0, 1 nu mai creste odata)
din partea mea poa'sa sara da nu mai sare odata?!
Da ce sunt taran? Sa strig "N-ai tupeu, baaa. O sa il privesc ca pe orice alta persoana.Nu il cunosc pe baiatul asta. Dar nu cred ca e in stare sa se arunce.Nu are de ce.Doar ca vreti voi.ca nu il suporti. Mai vedeti-va in p.de lungu nasului.
Pai daca mas duce acolo, nu ar mai apuca sa sara...sau ar sari de frica sa nu fie injosit s-au batut![intelegiti voi!]
Buna mie sincer nu imi place Justin Bieber.Nu spun ca il detest, dar nu imi place. Daca ar fi sa se suie in varful unei cladiri si sa fie gata sa sara, sincer i-as spune ca nu are rost, ca nu merita sa sara ca e prea tanar
Eu as lua popcorn si suc, dar nu as zice "nu ai tupeu" as zice :sari odataaaaaaaaaaa! huooooo!
Nu imi place de el dar nu i mi place sa aud ca o persoana se sinucide orcine ar fi
Fabianiba întreabă: