| unknow a întrebat:

A ars vreodata inima in tine de dorul cuiva crying... ai simtit vreodata ca innebunestidin cauza astasad? imi vine sa ma dau ca kapu` de peretzi:-|crying

Răspuns Câştigător
| bebesweet a răspuns:

Daaaa...din pacate mi s-a intamplat...sad si partea proasta e ca inca mi se intamplacrying
te inteleg, iti inteleg starea si stiu cum este

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa dar am trecut peste tot cu ajutorul prietenilor si familiei care m-au sustinut.Incearca sa te calmezi si considera ca viata merge mai departe.

| Tweetymrrr a răspuns:

.Cu toţii avem faze de genul, dar trebuie să trecem peste.
Poţi încerca să te acomodezi cu altcineva sau să+ţi ocupii timpul liber astfel încât să nu te mai gândeşti la X, chiar dacă simţi nevoia.
Mult succes!

| Gabitsaaa a răspuns:

Da am simtit asa ceva, iubitul mew nu este de unde sunt eu, sh se muta tocmai la vara. Iar noi vorbim doar la telefon. si ne vedem in unele vacante sh sambata sh duminica... sh e greu... crying. Abia astept sa vina vara. Si stiu km te simti sad.

| Andruska_4790 a răspuns:

Da sincer mi s-a intamplat de doua ori.prima oara am zis ca mor, ca nu pot sa traiesc fara el, stateam numai in casa, nu mancam nimic, mi se facea rau des, deoarece nu dormeam noptile, plangeam.ma gandeam la el.dar am reusit sa trec peste asta cu ajutorul prietenei mele.care intru.un fel a fost alaturi de mine mereu.si ma indruma sa fac lucruri bune.nu rele cum vroiam eu sa fac atunci...incet incet am trecut peste asta.iar a doua oara cand sa intamplat.prietena mea mi-a spus. ceva de genu."niciodata sa nu pui sentimentele pentru persoana iubita impotriva vietii".si asa am facut.sincer la a doua intamplare de genu.eram groaznic de afectata.si credeam ca eu sunt facuta pentru a nu avea noroc in dragoste.dar nu a fost asa...acum am gasit o persoana care cu adev tine la mine.si sunt super fericita.

pss. daca ai si tu o prietena foarte buna.incearca sa vb cu ea. daca nu ai incredere in prietene.atunci o sora, o verisoara mai mare...sau daca nu chiar mamei tale poti sa ii spui tot ce ai pe suflet.te va intelege.cred.nu te lasa infranta de inima.incearca sa te gandesti la viitorul tau.si mai ales la familia ta.va fi distrusa daca tu vei pati ceva.ai grija de tine.te pup dulcehappy

| BrunetzykaTha a răspuns:

Da.credema ca si mie mi s-a intamplat...sadeste foarte najpa dar...trebuie s aincerci sa treci peste astabig grin.stiu ca o sa zici acum c anul poti sa faci asta si sa uiti persoana aceea; pentru. ca asa am zis si eu.dar viata merge inaintebig grin

| kiufuliki a răspuns:

Mi s-a intamplat e un trilion de ori la acelasi baiat dar e bine ca acum sunt impreuna cu el si totul s-a sfarsit cu bine! kiss