Salut. Tocmai am cumparat un telefon replica Iphone4 capacitiv de la el, si: in primul rind, promite ca primesti in pachet garantie si card de memorie de 2 gb.insa nu am primit nimic, in afara de o panarama de telefon care, atunci cind sun s-au ma suna cineva dupa citeva secunde se intrerupe convorbirea. Ecranul s-a spart dupa doua zile in buzunar, fara sa fie lovit s-au scapat pe jos, pur si simplu s-a crapat. Setari pentru. internet nici o sansa, s-au aici poate nu m-am descurcat eu... In al doilea rind, cind l-am sunat sa-l intreb unde este garantia si cardul, foarte politicos mi-a promis ca mi le trimite prin posta, insa nici acum nu le-am primit. In cloncuzie este o mare teapa si sfatul meu este sa nu luati nimic niciodata de pe vertumagazin.com s-au bestduall.ro este nunul si aceeasi persoana!
Salut.eu am luat o replica de iphone.m-am intalnit personal cu cineva.ft amabil.l-am probat, mi-a dat garantie, vorbea frumos.a fost ok.telefonul il am devreo 2 luni.e ok.merge bine.probleme n-am avut.pot sa zic ca sunt seriosi.
anonim_4396 întreabă: