Da au existat. si nu am iertat doar pe cei care si-au cerut iertare... iar pe cei care nu au facut-o nu pentru ca insemna k nuau vrut sa ii iert ...sunt genu de persoana care tace si inghite pana cand nu se mai poate si atunci nimic nu se mai poate face... cand sunt suparata prefer sa fiu singura ca sa nu fac rau nimanui
Mi-o zicea si mie mama
au fost...am iertat daca s-aputut, dar pe unii....sa-i ierte Dumnezeu
Adevarata povestea. Si eu am iertat pe multi. Chiar daca meritau sau nu, daca si-au cerut iertare sau nu... Caci daca ma razbun sau pastrez resentimente nu rezolv nimic. Si cum se spune in " Tatal nostru " - " Si iarta`ne noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitsilor nostri " -. Deci trebuie sa iertam.
Da au fost... da oricine merita o a doua sansa... poate regreta ceea ce a facut... dar stii vorba aia... oricine iarta... da nu uita... deci nimic nu va mai fi ca inainte... sau poate o sa fie dar dupa o lunga perioada...
@little_angel ...eu iert, dar nu pot uita.Au existat si persoane ce m-au facut sa sufar, insa poate datorita lor sunt mai matura acum.
Mie mi a zis cineva odata... mai la baza mai in serios...ca eu niciodata nu pot ierta o persoana care mi a facut rau. prima oara am zis ca nu e adevarat... dar cu timpul am realizat ca chiar asa sunt. iert, dar nu uit. iar partea proasta sau poate buna este ca de fiecare data cand o persoana ma supara... dar grav de tot...imi vin in minte toate momentele in care persoana aia mi a facut rau intelegi?
Mie, unii oameni imi lasa si acum rani din care curge mut sange, eu as ierta prsoana pentru ca uneori imi face si bine, dar alteori imi adanceste rana