| Punct a întrebat:

A fost odata un caine...
[ continuati laughing ] oare ce pov. va iesi?
laughing

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Un caine rosu care petrecea prin cluburi day`n`night pana cand intr-o zi si-a dat seama ca nu mai stie decat sa latre dupa catelusele de plastic si a decis sa pareseasca in mod onorabil haita si sa plece pe melagurile ros-albastre insoritedevil

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cu un covrig in coada...

| Vizitiul a răspuns:

A fost odata un user, care se afla intr-o stare de anosteala continua. Ce si-a zis? Hai sa postez si eu ceva ...si a postat ceva puerilbig grin

| Ana a răspuns:

A fost odata un caine care era, din pacate, o javra big grin

| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

Pe nume Zara.

| want2bMajestic a răspuns:

A fost odata un caine cret si plin de purici.rolling on the floor cauta el ce cauta prin toata tara un antidot pentru afurisitii lui de purici cand, intr. o zi, dadu.se peste un copac pe care scria: scarpina. te de tulpina mea si puricii vor disparea garantat 100%tongue. in schimb vreau ca tu sa ma aperi la noapte de hotii care imi tot dau tarcoale fructelor mele.)) in aceea noapte si.au facut aparitia 2 hoti cu un sac mare si o scara. cainele nostru viteaz vazandu. i ca se apropie scoate masca de extraterestru si se napusteste asupra lorlaughing... acestia coplesiti de spaima si.au luat talpasita intr. a "7" viteza si s.au facut nevazuti. catelul nostru s. a scarpinat in voie iar puricii au disparut ca din seninbig grine bine?batting eyelashes

| want2bMajestic a răspuns:

Si fundita cine o primestewhistling?

| ady2607 a răspuns:

Si care dadea entuziasmat din coada...

| Punct explică:

DaNy, ca sa-ti spun, continuare ta nu are logicawinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un caine frumos si dragalas, care se atasa foarte repede de oameni.

| PeRicoL.de.eXploZie6 a răspuns:

Miaunator.

Întrebări similare