Un caine rosu care petrecea prin cluburi day`n`night pana cand intr-o zi si-a dat seama ca nu mai stie decat sa latre dupa catelusele de plastic si a decis sa pareseasca in mod onorabil haita si sa plece pe melagurile ros-albastre insorite
A fost odata un user, care se afla intr-o stare de anosteala continua. Ce si-a zis? Hai sa postez si eu ceva ...si a postat ceva pueril
A fost odata un caine cret si plin de purici. cauta el ce cauta prin toata tara un antidot pentru afurisitii lui de purici cand, intr. o zi, dadu.se peste un copac pe care scria: scarpina. te de tulpina mea si puricii vor disparea garantat 100%. in schimb vreau ca tu sa ma aperi la noapte de hotii care imi tot dau tarcoale fructelor mele.)) in aceea noapte si.au facut aparitia 2 hoti cu un sac mare si o scara. cainele nostru viteaz vazandu. i ca se apropie scoate masca de extraterestru si se napusteste asupra lor... acestia coplesiti de spaima si.au luat talpasita intr. a "7" viteza si s.au facut nevazuti. catelul nostru s. a scarpinat in voie iar puricii au disparut ca din senine bine?
Sweet111 întreabă: