| obarbiebruneta a întrebat:

A Fost ziua lui[a unui baiat de care imi place si cu care am fost impreuna] dar nu mia- spus nimic de ziua lui si nici nu mi-a dat bomboane[stiu ca pare absurd dar la scoala mea cand e ziua cuiva face cinste cu bomboane, prajituri, suc etc]. Ma evita mereu parca ar fugi de mine. si peste cateva zile este ziua mea... eu ce sa fac? si suntem in clase diferite si nu pot sa ma duc la prietenele mele din clasa lui sa le servesc si pe el nucrying...Si nu stiu daca mai tine la mine ca de fapt ne-am despartit dintr-o prostie[ ca el mi-a dat un sms cu te iubesc sau ceva de genu` si eu nu i-am dat inapoi]...Cum pot sa fac sa fim din nou impreuna sau sa ma bage in seama?

3 răspunsuri:
| PauLa.M a răspuns:

Tu il poti servi cu bomboane suc etc. si ii poti arata ca esti diferita fata de el.si din anumite puncte de vedere ai mai mult bun simt.
poate atunci se va simti prost si isi va da seama ca a gresit.
sa auzim de bine :*

| Crs a răspuns:

Serveste-l tu, asa isi va da seama ca a gresit cand nu ti-a spus nimic despre ziua lui si te-a evitat cand a venit vorba sa te serveasca. Du-te la el in clasa serveste-le pe prietenele tale de acolo si serveste-l si pe el si o sa-i pice urat... Fi un pic indiferenta si atunci o sa-l faci pe el sa te vrea iar. iar pentru impacare. vorbiti pe mes sau trimite-i un mesaj. baga-te tu in seama cu el. :*

| simoSTAR a răspuns:

Pai fii mai desteapta decat el si serveste-l tu...si ca sa fiti din nou impreuna...eu cred ca ar trebui sa dechizi tu subiectul, sa incerci sa vb cu el daca tot v-ati dat msg cu te iubesc. fetelor, luati initiativa, nu ast numai de la baieti ca nu este asta o regula!