Poate esti mai timid de felul tau.Nu trebuia sa stai intr-un colt era ziua ta tu erai gazda trebuia sa stai cu cei invitati.Petrece si tu mai mult timp cu baietii afla discutiile lor si unde isi petrec timpul liber, asa poate te simti atras de locurile pe care ei le viziteaza sau de actiunile pe care le fac.
Acesta e felul tau de a fii
dar nu trebuie' sa fii asa, si era ziua ta trebuia sa fii happy doar erai sarbatoritul
dar ceilaltzi din jurul tau? deci invitatzzii dansau si tu stateai intr-un colt, chiar nimeni nu s-a interesat de tine?
incearca sa te integrezi mai bine si sa te bagi mai mult in seama .nu ai nimic de pierdut doar de kashtygat
Haide mai nici chiar asa...si de ziua ta.pe cei care i-ai chimat inseamna ca sunt prietenii tai eu una imi permit sa fac multe in fata prietenilor mei...sa ma distrez bine.ar fi bine sa treci peste timiditate si sa nu mai fii asa retras pentru ca o sa pierzi
numai bine!
La multi ani in primul rand!
Esti fecioara (zodia fecioara, as ce ma enerveaza glumele pe seama zodiei)-si eu sunt tot in zodia fecioara.
Tu esti un suflet minunat, numai ca trebuie sa te descopere, asa-s si eu. Crede-ma, dar aici ai fost cam timid. Era ziua ta, trebuia sa profiti mai mult. (Noi cam avem de suferit, de multe ori am suferit eu din cauza asta ), dar daca gasim pe cineva cu care sa ne completam... atunci suntem de neoprit
Lasa, bun venit in clubul fecioarelor
Mancai un dormitor?.bine scuze..pai daca asta este felul tau de a fi.nu ai ce sa faci.
In primul rand "La multi ani!" si in al doilea rand vreau sa iti zic ca nu e bine sa fii retras fii tu insuti si ai sa reusesti sa nu mai fi retras! Succes!
Poate ca nu iti place sa dansezi si nici nu iti place sa mananci in bucatarie sau o bucatarie!
Da frate is fecioara nu sunt leu varmea e leu marog toate verisoarele mele sunt leu :I
Doamne!
E ziua ta, e sansa ta sa stralucesti si tu ai dat cu picioru`?!
Pacat...
Am impresia ca iti va trece in curand, dupa cum ai lansat discutia despre Felix
ziceam si eu asa, acum serios: imprieteneste-te cu timizi si atunci ati rezolvat o problema cu totii
da un anunt "sunt putin timid, de aceea vreau sa intru intr-un Club deschis tuturor timizilor", sau deschide tu un Club din acesta la tine in oras
Scrabble joci? eu cand joc Scrabble uit de toate si uit si sa mananc, cand mi-e foame totusi mananc chiar si daca e cineva la mine si chiar asa cum ziceai tu, te inteleg perfect nu e nici o problema sa mananci in dormitor
totusi de ziua ta nu merita sa mananci singur
ce ai mancat?
p. s. la multi ani
Asta e cumva ghicitoare? sorry dar asa suna... daca e pe bune ce spui, atunci ai probleme de comunicare; Fii mai tupeist nu strica sa stii.
Daca erau prietenii tai, nu trebuia sa stai ascuns, eu cu my boys de ziua mea a fost chef de chef, deci nu fi asa mai ales daca sunt prietenii tai, pai sa faci ce vrei ca doar ii cunosti si te cunosc, lasa timiditatea deoparte cand esti cu ei, BAFTA!