As ajuta cu mare placere cu tot ceea ce pot pentru copii. Eu ma gandesc ca eu am avut prilejiul sa ma nasc intr-o familie normala inconjurat de iubire si de lucruri bune, iar ei s-au nascut dezbinati si fara speranta.
Eu cred ca orice actiune exercitam responsabil, are si un rol indefinit de voluntariat! Actiuni, in care diverse organizatii guvernamentale sau neguvernamentale, organizate, nu-mi inspira incredere si pot dovedi ca sunt o forma de fariseism.Chiar daca -ti dai sufletul sa -ti faci treaba, rezultaul este derizoriu in ansamblu! Nu dau exemple. Decat la insistenta!
E ca si cu POMANA crestin-ortodoxa!
Daca o faci, nu stie nimeni, tu ai si uitat! Nu intrebi la ce foloseste, altfel (pomana) nu mai e voluntariat.
Faci voluntariat la Crucea Rosie? Poti sa-mi spui cum e? Vreau si eu sa ma inscriu, insa din august-septembrie.
Daca faci referire, exclusiv la voluntariatul in cadrul unei organizatii, cum ai zis chiar tu in intrebare, si nu un ajutor voluntar pe care l-as da cu placere oricarei persoane, atunci nu, nu am facut asta in cadrul acelei organizatii.
M-am inscris la voluntariatul ligii facultatii, dar nu am putut sa merg
βσσblėėŝ_3748 întreabă:
EmiliaSd88 întreabă: