Incearca sa fi prietena lui si dupa ce reusesti asta, apropiete si mai mult, pana poate va incepe sa te placa.Nu e greu, vezi doar sa nu ii arati prea mult ca il placi.Fi tu insati si daca te place, asta il ava atrage.
Succes.
Pai si eu am placut un baiat si nu-l cunosteam.si ca sa intru in vorba cu dansu`...prima oara i-am facut din ochi... a doua oara... i-am facut din mana... a treia oara am dat peste dansu` intentionat... dar la randul lui mi-a facut din ochi... dupa ce am dat peste el i-am spus " opsi...scuza`ma...n-am vrut..."(ii intinzi mana si spui numele tau si zice sh el). daca nu zice e nesimtit:d sau timid... si asa tot va mai salutati pe sala...si daca pe place si are tupeu iti poate cere un id ceva... daca nare tupeu cere`i tu... iar daca vezi ca nu te place .fiti doar amici.vei gasi altu`
Nu ii zici.trebuie sa fii mai insistenta cu el, sa te porti frumos, sa te uiti la el si o sasi dea singur seama. dupa o sa intre el in vorba cu tine si asa mai departe
Incearca sa stai cat mai mult langa el, el sa va imprieteni cu tine si la un moment dat i-l vei intreba daca vrea sa fie cu tine