Eu am incercat pe mobila si au ramas urme de lipici [lipiciul acela de la stickere] si dupa s-a pus praful pe lipici si s-a innegrit acel loc.Mai bine nu pune Sper ca ti-am fost de ajutor.
Hei, deci depinde de stiker.Iti poti cumpara niste stikere super misto care se dezlipesc calumea. Dar intai probeaza un stik pe telefon, sau intr-un colt al biroului, vezi cum se dezlipeste dupa o perioada de timp (maxim 2 zile, cu sa se fixeze calumea). Eu una am stikere peste tot, si n-am probleme cu dezlipitul, deoarece folosesc stikere cat de cat bune, adica or fi ele putin mai scumpe da-s faine si tin
Pai da... eu am incercat pe laptopul meu dar ramane lipici si daca se pune praf se inegreste si pare urat. Eu l-am curatar cu cutitul. Noroc ca nu s-a zgariat laptopul. Si am facut aceeasi prostie si pe telefon. Eu te sfatuiesc sa nu o faci daca iti iubesti laptopul
Depinde de sticker. Sunt unele care se dezlipesc fără să lase urme.
Eu nu suport stickerele pe laptop-uri. Le dezlipesc și pe alea lipite din fabrică.
Genul acela de stickere le gasiti pe www.westick.ro
Nu lasa nici un fel de urme si se pot dezlipi foarte usor.
Super calitate.
Eu am incercat, sunt la al3lea pe laptop. Dupa ce il dezlipesc ramane foarte putin lipici, pe care il curat cu spirt. Ramane impecabil... oricum e bun pentru ca ofera un aspect placut dar si protejeaza de zgarieturi. Care e interesat de stickere la pretul de 25 lei(cele mai ieftine de pe piata) la comanda cu ce imagine vreti sau alegeti din galeria mea contact id: nikelino6@yahoo.com
http://www.okazii.ro/......manda.html
Eu mi-am schimbat 3 stickere pentru laptop pana acum si nu ramane nici o urma. Vezi ca sunt mai multe feluri, trebuie sa-ti iei d-alea cu adeziv care nu ataca plasticul. Eu le-am luat pe toate de la unii - www.ubox.ro. Bafta, daca vrei iti trimit poze sa vezi cum arata :)
Eu am cumparat de la www.greatidea.ro si dupa aprox 6 luni mi l-am dat jos si nu am avut urma de lipici. Se dezlipeste bine, recomand.
Exista stickere cu semiadeziv, acestea sunt mai usor de indepartat si nu lasa lipici. Dezavantajul este ca in timp e posibil sa se dezlipeasca mai ales la colturi. Este ok atata timp cat nu planuiesti sa-l pastrezi prea mult. Exista si stickere cu adeziv mai puternic care rezista pana la 2 ani fara sa se dezlipeasca. Daca te-ai saturat de el si vrei sa il dezlipesti fara sa lase urme de lipici o poti face daca il incalzesti putin cu uscatorul de par.
Daca iti ramane lipici, imediat dupa ce l-ai dezlipit incearca sa stergi cu putin spirt.
Http://stickerelaptop.blogspot.com/
Gasesti aici stickere de foarte buna calitate... daca le dezlipesti nu ramane deloc lipici;) :D
Eu mi-am luat un sticker pentru laptop super tare de pe okazii si se dezplipeste super usor si nu lasa deloc urme. Am experiente mai putin frumoase cu altele si intr-adevar, iti blestemi zilele ca l-ai pus. Daca vrei sa iti iei uite linkul: http://magazine.okazii.ro/westick
Salut, folia ce o folosim noi contine un adezicv poliacrilic pe baza de solvent, permanent, transparent. Nu o sa ai probleme dupa inlaturare cu urme. Te asteptam pe site.
andrefrancais întreabă: