Fostu meu pr a luat droguri)... si cand le lua era intr-o stare de euforie parca era imbatat... sti cand esti drogat tot ce faci ti se pare bine frumos iti da curaj da iti afecteaza inima ficatu o gramada
Iti afecteaza viata toata viata nu o sa scapi de ele pentru ca, creaza ce-a mai mare dependenta si la un bun sfarsit mori
U ai luat vreoadata droguri? casa vorbesti?
din cate vad eu si aicia ma iau dupa raspunsul tau
nu ai luat niciodata droguri
deci nu mai spune asta
eu fumez trag pe nas etc si n-am niciun pic de dependenta
Drogurile modifica senzatiile auditive, vizuale, olfactive, modifica personalitatea, afecteaza psihicul si treptat distrug sistemul nervos.
Nu recomand sa le folositi! am luat 4 tipuri de droguri, ultima era sa-mi fie fatala, aseara am luat ecstasy pentru 1 data acest fel, am avut halucinatii, am vrut sa ma sinucid, am vrut sa omor, simnteam nevoia de a vedea sange, il vedeam pe satana uitandu-se la mine, mangainu-ma pe picioare, vreau sa fiu langa cei dragi incontinuare, nu vreau sa le mai vad vreodata! nu va riscati viata! da reacti bune ai, simnti ca plutesti, ai chef de sex nebun, dar daca esti slab de inima si nimeni langa tine sa te ajute, poti muri, si de la drogurile legale poti avea halucinatii oribile, Spune nu DROGURILOR!
C3R1 întreabă: