| sweet_girl_carmen a întrebat:

A mai folosit cineva www.ghinionist.ro? cum se descarca un film de pe acest site? am gasit filmele pe care le cautam, m-am nregstrat dar nu stiu cum sa le descarc. help me! tnx

7 răspunsuri:
| ionut1980 a răspuns:

Eu il mai folosesc. Dai click pe poza filmului iar linkul te va directiona catre situl de unde sa descarci filmul.La seriale dai click pe numele episodului.

| Marii a răspuns:

Eu il folosesc. Filmele se descarca destul de bine. Ca sa le iei da click pe poza filmului, iti intra pe un site si dai download. happy

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Eu il folosesc mereu si nici nu sunt inregistrat. Poi apas pe pozele filmelor si o sa intri pe un site (de obicei filebox), astepti cateva secunde ( cam 40 sec.) si dupacare apesi unde scrie download, o sa iti apara o fereastra si apesi pe save sau salveaza si selectezi unde vrei sa il salvezi dupa aia asteapta sa se decarce si dupacare : vizionare placuta!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte multa lume foloseste acest site

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai clik pe poza apoi apare o pagina acolo scrie; download, dai clik si astepti cateva secunde.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa iti raspund exact dar stiu ca dureaza o perioada de timp pana ti se descarca. ce fel de windousai?

| munteanu600 a răspuns:

Nici eu nu-s