Ia uiteo! )))) si eu am intrebat asta, amandoua vrem bai deci daca am intrebat si eu, inseamna k nu stiu
1. Intre 10 si 30 de lei folia.
2. nu exista o varsta exacta, le poti lua numai cand iti indica medicul.
3. vei primi reteta dupa consultatie si le vei putea cum[ara fara probleme. Unele cabinete de planning familial ofera contraceptive contra cost fara sa fie nevoie sa mergi la farmacie. Dar NUMAI cu indicatia medicului.
4. daca le iei la recomandarea medicului nu-ti modifica corpul. Daca le iei aiurea pot sa dea cancer de san, infertilitate, tumori de ovar, tromboze cardiace sau cerebrala urmate de moarte subita.
Vrei sani mai mari decat ai deja? hmmm, ciudat... anticonceptionalele nu sunt ca fructele, sa iti dea vitamine, ci mai degraba sunt otrava pentru organism, nu le recomand..., mai bine gasesti alta metoda contraceptiva. De costat nu costa mult, si orice metoda contraceptiva are un pret f mic daca mergi la o policlinica de stat, la cabinetul de planning familial.
De fapt pentru ce vrei tu sa iei anticonceptionale? sa te protejezi sau doar ca sa iti maresti sanii? nu le poti lua dupa ureche du-te la un goinecolog si iti vor recomanda cele potrivite pentru tine, cat despre pret nu sunt f scumpe depinde de la un model la altul
MARVELON COSTA 12 LEI CRECA SUNTBCELE MAI EFTIE SI BUNE EU AM LUAT 4 ANI SI DACA MG LA PLENING LE PRIMESTI GRATIS
Uite aici despre preturi http://www.efarma.ro/category.php?parent=247 si le poti lua de cand incepi viata sexuala chiar si de la 15-16 ani.depinde de organism daca se maresc sanii oricum nu foarte mult si atunci cand le opresti sanii ajung la dimensiunea care era inainte.
Http://www.efarma.ro/category.php?parent=247 aici le gasesti pe toate dar cele care iti maresc sanii sunt mercilon, sa nu te sperii o sa te doara pun sanii cand incep sa mareasca, dar nu e bine sa le iei dupa ureche, sa vb cu farmacista daca nu mergi la ginocolog, sa-ti eplice cum sa le iei.
Bună.
Da, este adevărat.
Prețul diferă de la un produs la altul. Întreabă la farmacie ce contraceptive au și prețul acestora.
Contraceptivele se iau numai la recomandarea medicului ginecolog și se ține cont de vârstă, starea de sănătate, greutatea corporală, etc.
Nu măresc sânii.
Pa, pa.