| Alexandra_4047 a întrebat:

A meritat Adrian Tutu sa castige?

Răspuns Câştigător
| adriana_3818 a răspuns:

In niciun caz nu a meritat! in primul rand nu poate fi etichetat ca fiind CEL MAI TALENTAT ROMAN.ne-a impresionat pe toti cu povestea lui(din acest motiv a si fost votat).dar totusi...mai talentat decat el a fost Dinu Valentin.

14 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

După părerea mea, da.

| Lavy a răspuns:

Nu pentru ca mie mi se pare ca asta nu a fost un talent!sad bine ca vocea lui era buna pentru hip-hop dar..., nu stiu erau altii mai buni decat el! tongue

| adriana543768654567895334 a răspuns:

Nu. Pentru ca cei din juriu au cautat un talent care greu se obtine, multi altii pot compune melodii ca si el. Dar acum ca nu a contat parerea juriului ci parerea celor de acasa a fost altceva. ce m-a impresionat cel mai mult si care se gasesc ft greu au fost Narcis Iustin, Cosmin Agache, Ballance, si Valentin Luca. papa

| Vasilina a răspuns:

Eu imi spun parerea meabig grinA, DA, DA 3 de DA:d e si talentat...dar stiu ca publicul a votat mai mult dupa cazul lui:d si cred ca el chiar a meritat sa castigehappypentru ca TALENTAT!

| JustMeBăi a răspuns:

Adrian Tutu a impresionat lumea numai cu povestea lui si versurile, atat. Rebeca era o fiinta rara cu o asemenea voce, ea merita sa castige, dar avand in vedere ca Narcis deja a cantat in fata nu stiu carei regine, sunt sigura ca va face o cariera. La fel si Adrian. Balance au depus mult mult efort pentru prestatia lor, dar ei au viitorul in fata, sunt profesionisti (banuiesc). Si Cosmin cu beatbox'ul, asta e un talent, da' am impresia ca acest talent vine de la sine, trebuie sa-ti placa ce faci, nu toata lumea face beatbox. Rebeca Neacsu oricum, a fost un talent desavarsit, la o varsta atat de frageda, o voce asa minunata. Asta e parerea mea proprie. Bafta.

| bebetho a răspuns:

Nu, nu are un talent nativ.Cred că cei mai apropiați de un talent nativ erau Narcis, Rebeca si Cosmin (spun cred, pentru că nu cred că există talent nativ autentic).
Ceea ce face el e orice doar nu rap!

| Narcis2007 a răspuns:

Da...eu l-am votat ca imi plac melodiile lui

| ๔ღILoVeRaPღ๔ a răspuns:

Adrian Tutu RespecT!

| YllyLoveCrazy a răspuns:

Sigur ca a meritat(DA)

| D3utzaD3d3 a răspuns:

Eu cerd ca da...si cei care zic nu s3e oftica...ma roooog

parerea mea...

| caty870 a răspuns:

Eu zic ca a meritat! Oricum fiecare cu parerea noastra

| matuz a răspuns:

Nu mai imi pare rau ca a eliminat catelul vanda pentru medea eu cred ca vanda trebuia sa castige

| ramona_2982 a răspuns:

Eu cred ca mai bine castiga Narcis Iustin

| Andy001 a răspuns:

Eu cred ca a meritat.In Romania sunt putini ca el.Mesajele lui sunt pacifiste si frumoase.El este unul dintre adevaratele talente.Asta e parerea mea, atata tot.