| izuka a întrebat:

A murit Claire Holt voi ce credeti Da sau Nu? Explicati!

37 răspunsuri:
| Didw a răspuns:

Hi big hug
Multi ziaristi spun ca vai de mine " au murit ". Nu este adevarat, deoarece au filmat si sezonul 3 din h2o. Chiar daca Emma [Claire Holt] nu apare, nu inseamna ca a murit. Parca zicea pe undeva ca s-a mutat din oras si ca filmeaza pentru alt film.
O zi buna, ceau! kiss

| Stefii needs somebody to looooove. xD a răspuns:

Nu, nu a murit.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Claire_Holt
Daca pe wikipedia nu zice, atunci nu e adevarat. :)

| VoiceWithin a răspuns:

Nu laughing doamne fereste asa s-a spus si cu Pheobe Tokin ca a murit laughing dar nu este adevarat happy

| UnCorazonLocoooo a răspuns:

laughing, anul trecut la mine in scoala ziceau ca a murit cleo ( numai stiu sigur numele ei adevarat ), cea ce nu e adevarat, acu a murit claire holt, da' ce e asta, mor toate sirenele?

| silver19 a răspuns:

Poate'n serial :lol: ca in realitate e 100% vie.

| mefree2fly a răspuns:

Nu a murit. Joaca in filmul Mean girls 2

| Traveler12 a răspuns:

Nu a murit. pentru ca acum filmeaza in "The Vampire Diaries". acum o aparut in sezonu 3... si inca mai filmeaza. deni.nu: ))

| sweetioana a răspuns:

Nu a murit, nu este casatorita, nu are copii ...cititi si voi...
Biografie:
Claire Holt, pe numele său complet Claire Rhaiannon Holt (n. 1 ianuarie 1988, Brisbane, Australia) este o actriţă australiană.
Claire Holt este o actriţă care ştie sa fie un star, jucând în rolul Emmei Gilbert din serialul H2O - Just Add Water, difuzat pe canalele Network Ten şi Disney Channel TV (în Australia) şi pe canalul Jetix (în România).
În anul 2005 Claire a fost premiată pentru Stuartholme School.
Când a fost întrebată despre planurile sale, Claire a spus că vrea să îşi ia licenţa la Universitate, dar că în prezent nu poate, pentru că are prea mult de lucrat la rolul Emmei din H2O Just Add Water. Ea este plecata la L. A pentru alte proiecte.

| Ellie325 a răspuns:

Nu a murit. Nu mai era in h20 pentru ca a jucat intr-un film horror(messenger 2:the scarecrow)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, deoarece ar fi dat la ziare sau ceva de genu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cica a murit innecata sau intr-un accident de masina?
eu cred ca accidentul de masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu eshe adhevharhat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. poate ma insel.
verisoara mea mi-a spus ca a murit.
Nu stiu ce sa cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit cica a murit intr-un accident de masina in care erau prezente si Phoebe Tonkin si Cariba Heine.De la alti am auzit ca a murit inecata la filmari. Dar de fapt eu cred ca a murit din cauza accidentului de masina. Daca a murit Dumnezeu s-o ierte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit happyDoar nu mai joaca in h20

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit, s-a mutat in LA pentru alte proiecte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma-i fartilor a murit phoebe tonkin si claire hold si cariba heine si basescu si eu si toti de pe facebook, toti in afara de mincimosi ce spun ca h2o cine a murit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu bai ce e in capul vostru nu a murit daca era adv scria si la ea si la cleo ca a murit in wekepedia gen nascut in anul. si decedat in anul. doamne frate ea nu mai apare in noul sezon pentru ca are un copil si este casatorita da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa mai cred...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu multi spun ca a murit dar eu spun ca nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea as crede pentru ca am auzit ca o sa mai zoace in ultimul sezon...sau al 4-lea deci raspunsul meu e nu.si o pr de-a mea sta langa ea si a auzit ca a venit ambulata la ea de cateva ori dar.nu cred ca a murit si nu cred in ce spune internetul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A murit deoarece a avut cancer la sân

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma doare in cur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu cred ca Claire Holt a murit nu ma face nimic sa cred acest lucru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu
poate dar exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da pentru ca : in primul rand nu mai apar episoade cu cleo noi, si mi-a spus o fata.

| AnduuSweetyCandy a răspuns:

Draga mea`, pe net mor toti

Întrebări similare