| izuka a întrebat:

A murit Claire Holt voi ce credeti Da sau Nu? Explicati!

37 răspunsuri:
| radapusy a răspuns:

Nu a murit claire holt intr-un accident de masina si sunt doar comentari pentrua face bani cei din reclame si cei creduli cred ca este adevarat ca a murit claire holt.parerea mea ese ca este ireal.

| pisicutadulce a răspuns:

Nu, nu a murit deoarece a jucat in sezonul 3 din The Vampires Diares in rolul Rebekai si va juca si in sezonul 4 alaturi de Phoebe Tonkin care va fi o prietene vechie

| Perversitate a răspuns:

Nu a murit... Stai calma. Ea in 2012 joaca in Vampire Diaries. Si nu cred ca joaca moarta. Chiar daca personajul ei e mort. in concluzie Claire Holt nu e moarta. happy Funda?

| CatyCatu a răspuns:

Prietena mea mi-a spus ca a murit...dar nu mai stiu ce sa cred! DEci raspunsul meu este,, Nu''

| bogdan1 a răspuns:

Nu a murit.Sa plictisit banuiesc de h2o.

| fanzbanghy a răspuns:

Nu a murit...eu colectionam revista H2O si acolo scria ca Clarie Holt nu mai joaca in H2O seria a treia deoarece considera ca e porea matura pentru acest serial si ar vrea sa mai joace si in altele...happy

| XChocolateCuttieX a răspuns:

Inca se mai vb despre asta? Normal ca nu a murit! Doar ca nu mai joaca in H2O din 2008. In 2009 a jucat in Messengers 2 iar de curand in Mean Girls 2! Credeti-ma pe cuvant, CLAIRE NU E MOARTA!

Întrebări similare