In revista bravo cineva a intrebat acelasi lucru :nu nu a murit, isi vede in continuare de cariera sa infloritoare.Toate zvonurile cum ca ar fi murit din cauza uni accident sau a drogurilor sunt false, asa ca stai linistita, e inca in viata.
In niciun caz...am auzit de jumatate de an aceasta veste si am ramas socata crezand ca e adevarat. dar e bine sanatoasa...pe wikipedia e trecuta numai data nasterii si cand moare cineva la cateva ore e trecuta si ziua mortii.stai linistita ca nu a murit, e vie, sanatoasa si asta e tot ce conteaza
Nu! paparatzii vorbesc doar ca sa nu adoarma! nu mai credeti toate avioanele ce le vorbesc aia.
by daii
Pai nu cred dar s-a auzit ca soferul de la limuzina a omorat-o cariba haine cica era cu ea si cariba a cazut in apa si pe ia a omorat-o nu stiu ce sa zic dar imi pare rau oricum dar va spun nu a murit!
Si mie mi-au spus multi ca Phoebe Tonkin a murit da nu e adevarat, daca vreti va dau id-ul ei de mess ca il am am vb cu ea.Id-ul ei este:phoebe_tonkin52_eliz53.O sa va convingeti ca ea este si nu a murit, care zic ca a murit sunt niste idioti.Pa!