| scump3tea a întrebat:

A-ti simtit vreodata cum e cind iti pierzi iubitul.Kind va moare iubitul, si simti ca esti singura pe lume, si ati simtit acel gol in suflet? A-ti simtit atunci cand ramineti doar cu amintirea, durerea, pozele facute impreuna, si mesajele pe mess de la el.Si...ca nu il veti vedea niciodata, si ca nu mai poti de dorul lui.Eu da...si simt si acum, pentru ca au trecut numai 3 zile.Nu pot sa zimbesc, nu mai pot. Aveam atitea planuri, desi era prea devreme. Dar cu toate astea.il iubeam. A murit, incercind sa il salveze pe un copil de la moarte, se inneca.Si cu speranta de al salva au murit amindoi.Pentru mine e murit un erou. A fost un cosmar, sa ill vad cum plin de sperante a sarit in apa, si nu a mai iesit, Of, si il iubeam asa de mult, atit de mult.Nu mai am niciun rost fara el.Ati simtit asa ceva?

Răspuns Câştigător
| friday a răspuns:

Sincer,imi pare rau pentru tine.
Pari destul de matura pentru varsta ta happy.
Chiar daca e greu, o sa treci peste asta. Nu stii ce iti rezerva viitorul.
Apreciaza-i gestul. pana la urma toti murim, exista un sfarsit pentru toti, si al lui a fost unul eroic.

2 răspunsuri:
| andreeeeea a răspuns:

Nuhappy

| DyDy_3450 a răspuns:

Sincer nu...dar macar stii ca a murit incercand sa salveze un copil>> amitirea asta te intareste.succes in viatakiss