Stai departe de prostiile astea experimentale.Ai pus o intrebare de om prost.Din intrebarea pe care ai pus-o,banuiesc ca drogurile iti sunt cunoscute destul de bine. Daca nu, te rog sa ma ierti. Oricum, stai departe de astfel de tampenii pentru ruinati mintal.Nasul are legaturi stranse cu creierul, poate faci vreo surpriza parintilor cu o excursie la spital.Nici macar sa nu incerci absolut nici un fel de drog,etno, house-made, nimic! Chiar eu stiu o persoana care din cauza etnobotanicilor a ajuns sa-sa dea mama afara din casa.Si acea persoana mi-a fost prieten.Inca e, dar nici ai lui nu mai vor sa aauda de el.Nu te juca cu prostiile astea,sunt pentru oameni fara demnitate, jegos de prosti, si care nu au dreptul de a trai intr-o societate umana.Un drogat are valoarea sociala a unei ciori moarte.Societatea normala respinge drogatii.Ii dispretuieste, ii evita, ii uita.Singurele solutii pentru drogati ar fi lagare de reeducare. Daca nu ma crezi, cauta pe google drogul krokodil, si da pe imagini.Aceasta este extrema cea mai extrema a prostiei omului.Si e exprimata(prostia) printr-un drog care iti topeste carnea.Iti repet:fereste-te ca de lepra de droguri si drogati, chiar daca iti sunt prieteni.Stai departe de ei, nu merge cu ei, pastreaza doar o relatie formala.Nu uita, toti au inceput cu curiozitati ca ale tale.Acum sunt scuipati si de propriile mame.La revedere!
Draga,eu doar am intrebat ce efect are daca'l tragi pe nas...Si sincer chiar nu'mi pasa tot ce ai enumerat tu acolo despre drogati...
Daca ai intrebat asa ceva, inseamna ca ori planuiai ceva, ori ai auzit de la cineva.Si din moment ce intrebi de efecte, inseamna ca te-ai gandit sa-l incerci. Poate nu o vei face, dar te-ai gandit.Si ar trebui sa-ti pese, sa nu ajungi asa.