| Bucur_Bogdan_1998_4nKY a întrebat:

A trecut aproape un an de cand noi nu mai vorbim, de cand noi nu stim ce sa mai vorbim pentru ca noi nu ne mai cunoastem deloc, regret complet acea zii de miercuri 1 aprilie cand am incercat sa ma eliberez dar te-am jignit cu ceva cu un repros, Daca ai stii cat as avea sa iti spun, ca si azi, dar nu pot e prea mult pentru mine. Erai cea mai buna prietena a mea, gasem in tine un picior de sprijin, cred ca erai singura persoana care ma asculta si ma intelegea dar acum cred ca ti se pare o prostie ceea ce spun, dar eu ma descarc, destul de rar, as vrea sa fiu din nou clasa a 8a in ziua in care am fost la pregatire la romana in aceea seara cand te-am vazut prima oara, aveai niste blugi verzi, nu stiam cine esti eram curios sa te cunosc cautam sa te vad,,,, atunci a fost doar momentul in care te-am cunoscut... As sterge zilele in care am gresit mult si as lasa zilele in care eram macar prieteni... dar asta nu pot sa o fac, scriu foarte greu asta, stiu ca poate crezi ca fac asta dintr-o prostie, poate crezi ca sunt un prost, sau te intrebi de ce iti zic asta, Crede-ma nu stiu, stiu doar ca as vrea sa sterg acest an cu un burete si as vrea sa fim macar prieteni, dar acum daca trimit un mesaj cu " Buna ce faci? " o sa primes altu "bine tu " si o sa raspund "bine" nu stiu altceva, nu mai stiu acest an ma indepartat de realitate si m-a dus spre nimic. Aceasta este greseala mea TPU ce pot face

2 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Hey frumoasa compunere, dar nu e cazul sa te dezamagesti, daca fata te iubeste te va ierta.Fa-i o surpriza, ceva mai special si arata-i zi de zi cat de mult tii la ea, nu te da batut, lupta.Bafta!

| paulpaul25 a răspuns:

Am inteles intregul mesaj, insa nu am inteles intrebarea. Practic tu regreti ce s-a intamplat si vrei sa stii ce poti sa faci sa te opresti din a mai regreta? Regreti ca gandesti asa si vrei sa schimbi ceva?

Oricum, indiferent care ar fi intrebare iti spun niste lucruri pe care eu le-am invatat din viata.
Mereu, in fiecare zi, in fiecare ora si in fiecare minut, oamenii vin si pleaca. Gandeste-te ca treci zilnic pe langa oameni pe care nu-i cunosti, te uiti la ei probabil doua secunde si nu o sa-i mai vezi niciodata. Fiecare om in spatele chipului sau comercial ascunde o poveste si de cele mai multe ori ascunde o drama.
Asa a fost si in cazul tau, ai intalnit pe cineva, acel cineva a ajuns sa insemne din ce in ce mai mult pentru tine. In tot acest timp s-au intamplat lucruri, ai aflat lucruri si ai impartasit lucruri, ai ras, ai fost nervos si probabil ai avut momente de ezitare. Toate astea, odata cu timpul pe parcursul acelui an, au facut ca acestea sa devina o monotonie, practic te-ai obisnuit cu ele toate, si acum sau maine sau peste o luna lucrurile astea o sa se stinga, deci automat in viata ta o sa aiba loc o schimbare, o schimbare fata de prezent si o schimbare fata de trecut, de ultimul an, de acea perioada.
Nu stiu care este motivul, nu stiu care este povestea voastra, dar din nou pot sa-ti zic ca este foarte greu sa dai de cineva de la care poti sa ai asteptari, si de obicei nu sti lucrul asta, asa ca o sa ai asteptari de la oricine simti asta, dar de multe ori simturile nu sunt rationale, sunt influentate de alte 100 de chestii, si de aceea riscam sa fim dezamagiti de toata lumea, la fiecare pas.
A sterge cu buretele este un cliseu super gresit, nu exista sa stergi ceva cu buretele, chiar si o tabla cand o stergi cu buretele, chiar daca acuma e curata nu inseamna odata nu a fost ceva acolo. La fel si cu viata, gandeste-te ca aceasta perioada, cu bune si cu rele intr-un final te-a ajutat, a fost si este o experienta, a fost o etapa prin care a trebuit sa treci tocmai pentru ca vor urma si alte etape mai grele.
Daca tu simti ca s-a sfarsit, dar totusi nu vrei asta esti confuz, dar nu trebuie sa te amagesti niciodata, incearca sa vezi realitate, sa o infrunti ca sa poti trece repede mai departe. Nu poti sa spui ca nu a insemnat nimic pentru tine, ca nu te-a dus spre nimic, pana si o privire a unui om de pe strada, omul de care iti vorbeam ca nu-l vei mai vedea probabil niciodata inseamna ceva, mai mult sau mai putin direct.

Mult succes! Poate daca imi explici putin mai bine situatia, o sa pot sa dezvolt oarecum problema.