| ALEXANDRA1356 a întrebat:

A trecut atata timp. atata timp de cand nu l-am mai vazut deloc, de cand nu ne mai vorbim, iar eu. eu inca traiesc in trecut!
Am fost prieteni foarte buni timp de 6 luni. Dupa care si-a facut curaj si mi-s spus ceea ce simte ( Sentimentele mele coincideau cu ale lui ). Dupa aproximativ o saptamana, i-a spus si eu.
Adevarul e ca eu tineam la el foarte mult, nu era doar o atractie fizica!
L-am simtit diferit de alt baiat. Stiu. Stiu ca a tinut la mine, nu m-am amagit singura!
Dupa o perioada ne-am certat fara motiv, sau poate a existat un motiv, dar nu stiu care e... Si cu durere in suflet spun ca mi-as dori foarte mult sa il aflu.
Vreau sa aflu motivul pentru. care noi doi astazi suntem ca si doi straini, poate chiar mai rau.
Partea proasta-i ca el este o persoana extrem de orgolioasa.
Am incercat sa ii vorbesc spunandu-i ca m-am atasat de el. iar tot ceea ce el mi-a spus a fost ca daca eram atasata de el, il cautam imediat, nu dupa cateva zile... :-J.Eh. mai multe ( am inteles ca aici a fost vina mea. ).
De cate ori am incercat sa ii vorbesc... mi-a raspuns cu orgoliul lui puternic, respingandu-ma.
Ce nu am inteles, e ca intr-o seara ne-am intalit intamplator pe strada. ma privea cu, coada ochiului, cu tremurandu-i vocea m-a salutat. Jur ca in acel moment, dupa ce am trecut de el, mi-a curs o lacrima.
Dupa o saptamana s-a bagat in seama spunandu-mi ca imi sta bine cu noua tunsoare chatterbox. Mi-am dorit sa exitind conversatia, dar nu am putut, pentru ca era pe mess, iar dupa ce mi-a spus si i-am multumit, a iesit.
Zilele trecute am incercat sa ii vorbesc, si iarasi m-a intrebat cu ce ocazie ma bag in seama cu el. Si alte lucruri de genul. Ma simteam foarte reu din cauza atitudinii. Cand am vrut sa il intreb ce s-a intamplat, de ce se comporta asa cu mine, era offline.
Eu i-as vorbi fata in fata. ca asa prefer, si ar fi mult mai bine. dar din cate am observat, el iese foarte rar din casa. pentru ca eu de cate ori ies, nu il intalnesc deloc sad.
Deci simt ca innebunesc!
Nu stiu ce sa ai fac. sa ii spun, pentru ca ma respinge de fiecare data. este mult prea orgolios. sad
Tin la el extrem de mult. Si el tinea la mine. Nu i-am dat niciun motiv de a se ajunge aici, dar totusi s-a ajuns! sad

1 răspuns:
| ღlexxyღ a răspuns:

Of draga mea..si eu am trecut prin asta..incearca sa il suni sa il intrebi care este motivul pentru care este suparat. spune-i ca iti lipseste si sa il iubesti iar daca nu iti raspunde si ramane cu orgoliul sau nu il mai cauta o vreme.iar cand iesi si este si el...nu-l privi, incearca sa pari fericita fara el, sa te distrezi, chiar sa iei in grup si alti baieti. si daca te iubeste va veni la tine.