Fa-te frate cu dracu pana treci puntea.
Trebuie sa ai ideile clare si sa lupti pentru ele.
Pentru inceput clarifica-ti ideile.
Am trecut si eu prin asa ceva si știu cum e sa nu fii înțeles si judecat si multe alte chestii. Daca vrei iti pot lăsa nr de tel in privat si vb pe whats.
Buna. Inteleg prin ce treci. Este greu sa iei niste decizii cand sunt toti impotriva ta. Foarte frumos ca ai vrut sa te faci psiholog dar ai zis ca nu prea merge si ca nu se cauta dar sa stii cartile acelea de psihologie si cartile despre personalitate te pot ajuta foarte mult. Daca nu poti face cariera din asta macar sa te cunosti si sa te vindeci.
Daca nu vrei sa dai la facultate nu este nici o problema. Nimeni nu poate sa.ti spuna sa dai daca tu nu vrei. De exemplu eu nu am dat si deocamdata fac ce ti.am zis mai sus incerc sa ma vindec, daca nu-ti place sa citesti uita-te la ceva, fa ceva ce-ti place si ai incredere ca daca iti va placea vei face si bani. Fii tare si daca tu crezi in tine si in Dumnezeu este destul sa te ridici si sa ai o motivatie. Cateodata nici eu nu am motivatie pentru ca vad ca trebuie sa fii dupa un anumit tipar ca sa fii acceptat si nu suport asta. Lumea judeca foarte mult. Si ca sa nu-ti mai pese de lume si de etichete si de tipare este nevoie sa te iubesti. Si un alt ''medicament" ca sa zic asa este sa razi. Si fara motiv zambeste, zambeste oamenilor care te critica. Sper sa fii bine.
Numai bine. pup?
Mersi, ma bucur ca ma intelegi, totul o sa fie bine, o sa incerc sa ma auto vindec.
Diorrus întreabă: