anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A trecut deja un an de liceu si nu am reusi sa ma imprietenesc cu colegii sad Cum sa ma imprietenesc cu ei? Ce sa discut cu ei sa nu mai par plictisitoare? crying( Sunt intr-o cl buna si ma simn inferioara lor pentru ca sunt singura de la sat crying(

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cui ii este dor de tine, te cautawinking
Cine vrea sa discute cu tine, o va face.
Esti femeie, nu e datoria ta sa faci primul pas. Baietii trebuie sa o faca.
Ce daca esti de la sat? Probabil ca esti mai speciala decat toate orasencele. Nu lasa sa te demoralizeze acest detaliu.

| awsaasasaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot sta nici chiar muta :/...dar nu am idei ce sa discut cu ei

| nic3rr a răspuns:

Nu trebuie sa te simti inferioara happy. Du-te si tu langa ei in pauze, intreaba-i daca poti sa stai si sa asculti si tu, nu cred ca te vor refuza. Ai incredere in tine! Dreams come true! Pace!

| gingergirl1 a răspuns:

Asa sunt si eu...la anul' ma duc si eu la liceu (in sfarsittt big grin Deabia astept sa fiu boboacahee hee dar ma gandesc ca o sa fie mai greu pentru ca sunt mai timida asa de felul' meu cu oamnenii in care nu am incredere, gen scoala stau doar cu 3-5 fete cu restul' ...nu prea am ce sa discut pentru ca au 10000 de fete straight face Acum vorbeste cu tine si peste 5 minute DESPRE tinewinking Si nu am nevoie de prietenia persoanelor acelea, am prieteni de nota 11 si pot sa zic ca am si o cea mai buna prietena de pe pamant happy Suntem prietene de 4 ani si nu stiu ce m-as fi facut fara ea
Sfatul meu pentru tine e sa te imprietenesti doar cu persoanele care iti inspira incredere si aveti chestii in comun. Dar pana la urma incearca sa comunici intr-un fel cu ei, macar ca si colegi, nu ca amici. Intreaba de teme sau profi, ore, note sau baga-te pur si simplu in discutia lor laughing