Nu pot sta nici chiar muta :/...dar nu am idei ce sa discut cu ei
Nu trebuie sa te simti inferioara . Du-te si tu langa ei in pauze, intreaba-i daca poti sa stai si sa asculti si tu, nu cred ca te vor refuza. Ai incredere in tine! Dreams come true! Pace!
Asa sunt si eu...la anul' ma duc si eu la liceu (in sfarsittt Deabia astept sa fiu boboaca dar ma gandesc ca o sa fie mai greu pentru ca sunt mai timida asa de felul' meu cu oamnenii in care nu am incredere, gen scoala stau doar cu 3-5 fete cu restul' ...nu prea am ce sa discut pentru ca au 10000 de fete Acum vorbeste cu tine si peste 5 minute DESPRE tine Si nu am nevoie de prietenia persoanelor acelea, am prieteni de nota 11 si pot sa zic ca am si o cea mai buna prietena de pe pamant Suntem prietene de 4 ani si nu stiu ce m-as fi facut fara ea
Sfatul meu pentru tine e sa te imprietenesti doar cu persoanele care iti inspira incredere si aveti chestii in comun. Dar pana la urma incearca sa comunici intr-un fel cu ei, macar ca si colegi, nu ca amici. Intreaba de teme sau profi, ore, note sau baga-te pur si simplu in discutia lor
anonim_4396 întreabă:
0x0BiSkUiTzEiCuLaPtik0x0 întreabă: