| amOre) a întrebat:

A trecut un an de cind nu mai suntem impreuna... zilele acestea imi aduc aminte de el din ce in ce mai des. tare rar schimbam cu el o vorba, iar acum foarte des il vad online, a intrat la mine in profil, m'a vizitat, in genere am impresia ca parca si'ar dori sa fim iarasi impreuna.
Stau si suspin, vreau sa intorc tot ce a fost frumos innapoi.
Spuneti'mi va rog vreun sfat, vreo idee. poate chiar si vreun status ca sa pun sa'si dea seama ca este vorba de el si ca mii dor. dar sa nu fie chiar direct.
poate sa'i scriu, sa mai vad ce mai face?
si daca el totusi si'ar dori ceva din nou cu mine, de ce nu ar face el pasul acesta?((
nu stiu ce sa fac. poate sunt doar iluzii, dar mi'l doresc innapoi din tot sufletul. e mai posibil ca dupa un an de zile sa mai fie ceva intre 2 pers?
Ajutati'ma(sper ca ati inteles ceva. din micul rezumat >facut

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De viaţa ta nu poţi să ai grijă fără să te mai uiţi în trecut?
Pa, pa.

| OanaG a răspuns:

Pf...asa e si la mine, stau ca fraiera si sufar pentru el, ca tot imi zic fetele" da baieti nu sunt?"

El mi-a pus capac, pentru mine el e singuru baiat pe care il plac sad, dar asta e... el acum are preocupari mai "importante" si nu vad daca ne vom mai impaca, il vad din ce in ce mai rar.asta e, trece si asta!*

Bafta si tiehappy

| paramore a răspuns:

Daca v-ati iubit mult e posibil sa mai fie ceva, dc nu...incearca sa vorbesti cu el, asa ca amici, si da-i de inteles ca ink te mai gandesti la el, amintindu-i ceva de voi doi...trimite-i melodia care va placea, si vezi cz el
''Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…''

| vlaaddd a răspuns:

Poate l-ai ranit prea tare acum un an si d'aia nu mai face el pasu'.
Incearca tu daca tot vrei.

| miha<3 a răspuns:

Pai i-ati inima in dinti si spune-i. daca nu vrei incepeti sa vorbiti intreaba-l ce face si gasiti un subiect de discutie [un film.scoala]si pana la urma o sa vezi daca mai vrea s-ar putea sa ii fie frica sa nu il respingi si de asta nu vrea sa faca el pasul.eu i-as trimite un mail sau i-as spune direcat cand e online
bafta! 0. 0 *__*

| crazygamer a răspuns:

Sigur cred ca te iubeste, dar ii e frica de un refuz. Incearca sa vorbesti cu el pe tema asta si spune-i ce simti tu. Daca nu mai simte la fel sigur dupa ce ii spui tu o sa ii retrezesti unele din sentimentetongue BAFTA!