Bună.
De viaţa ta nu poţi să ai grijă fără să te mai uiţi în trecut?
Pa, pa.
Pf...asa e si la mine, stau ca fraiera si sufar pentru el, ca tot imi zic fetele" da baieti nu sunt?"
El mi-a pus capac, pentru mine el e singuru baiat pe care il plac , dar asta e... el acum are preocupari mai "importante" si nu vad daca ne vom mai impaca, il vad din ce in ce mai rar.asta e, trece si asta!*
Bafta si tie
Daca v-ati iubit mult e posibil sa mai fie ceva, dc nu...incearca sa vorbesti cu el, asa ca amici, si da-i de inteles ca ink te mai gandesti la el, amintindu-i ceva de voi doi...trimite-i melodia care va placea, si vezi cz el
''Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu… doar ma uit…''
Poate l-ai ranit prea tare acum un an si d'aia nu mai face el pasu'.
Incearca tu daca tot vrei.
Pai i-ati inima in dinti si spune-i. daca nu vrei incepeti sa vorbiti intreaba-l ce face si gasiti un subiect de discutie [un film.scoala]si pana la urma o sa vezi daca mai vrea s-ar putea sa ii fie frica sa nu il respingi si de asta nu vrea sa faca el pasul.eu i-as trimite un mail sau i-as spune direcat cand e online
bafta! 0. 0 *__*
Sigur cred ca te iubeste, dar ii e frica de un refuz. Incearca sa vorbesti cu el pe tema asta si spune-i ce simti tu. Daca nu mai simte la fel sigur dupa ce ii spui tu o sa ii retrezesti unele din sentimente BAFTA!
bibi99p3ty întreabă:
Geo2969686 întreabă: