| Rebe97 a întrebat:

A un var vitreg care mie imi place putin. Dar nu de la prima vedere ci dupa ce am mai crescut amandoi, dupa ce neam mai maturizat, si are un conportament ciudat si poate si lui ii place de mine. Daca suntem la bunici si dormim in aceeasi camera el vine la mine in pat se pune langa mine si el zice ca vrea sa ma sperie, ma tot cheama cu el pe afara pe la prietenii lui ...Sau o data cand am mers la strand ma tot lua in bratze ma stropea si ma arunca in apa, sau o data am dormit in pat cu el si cu maicasa si mi-a zis ca sa stau eu la mijloc si na chestii de genu, eu nu stiu ce sa cred ca el zice tot timpu ca are prietena cand ma intalnesc cu el... oare ma place? sau nu?

3 răspunsuri:
| DeeVee a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asta. Daca vrei s afi cu el, gandeste'te mai intai la ce vor spune parintii tai, dar si ai lui. o relatie de genul nu ar putea fi bine venita de cele mai multe ori intr'o familie! Din ce spui tu mai sus asta este doar un comportament intre veri happy... Poate iti spune ca are prietena din simplul motiv ca stie ca il placi si ar vrea sa iti dea de inteles ca nu puteti fi impreuna! Depinde si de varsta pe care o are happy de asemenea si de varsta ta :p! Intreaba'l happy

Baby.ShiNe

| Kidd a răspuns:

Pai dahappy. Cred ca da. Are un comportament de tip ' baiatuu' timid'.

Am patit ceva de genu' numai ca era doar un simplu baiat si nu aveam vreo legatura cu el. Cica eram doar amici rolling eyes.
Whatever! oh go on

Good Luck!:*

Cya :]

| Rebe97 explică:

Chestiai ca tot asa mai am o verisoara cu care se intalneste mai des dacu ea nu face asa