Bună.
Timpul este dușmanul meu și nu mai am timp să mă plictisesc. Bucură-te acum la maxim de liniștea anilor copilăriei și adolescenței.
O vacanță frumoasă cu multe amintiri să ai!
Pa, pa.
Diferite jocuri, iesirile cu prietenii sunt cele mai distractive... mie imi place f mult sa ii fac surprize mameimai rar ca sunt cam lenesadar cand am chef mai caut pe net retete de prajituri si gatesc imi place cand ma lauda mama hmm o iesire intr-o discoteca, la un suc etc... pc-ul discutiile la telefon cu prietena mea cea mai buna cred ca imi ocupa cea mai mare partea a timpului cam asta fac eu sper sa te ajute exemplele mele:*
Cred ca faza cu citeste o carte s-a perimat . Oricum, daca nu-ti place sa citesti, mai sunt filmele, prietenii, cate un hobby mic (un sport, o pasiune, un joc online - sau raspunsul la niste intrebari pe TPU). De fapt tu stii ce te-ar face fericita. Intrebarea este retorica. Fa ceea ce ti-ar place sa faci. Gandeste-te ca noua ne pot placea lucruri diferite si ne pot amuza sau plictisi altele. Tu esti desigur singura care stii ce iti place, ce ai mai facut si te-a bucurat. Este greu sa mergi pe role sau cu bicicleta - pentru ca ploua, dar poti merge sa povestesti cu o prietena, sa iti inviti prietenele la o petrecere in pijama... Fii creativa. Se spune ca numai oamenii lipsiti de imaginatie se plictisesc
Mai un fotbal cu baietii (cand nu ploua), mai un ping-pong cu tata(mi-am luat masa), TPU, mess, HI5, cu prietenii, voi pleca la mare ...cam atat
Pff.sincer si eu ma plictisesc foarte tare, avand in vedere ca vremea din ultimul timp este ORIBILA pentru "vacanta de vara" nu prea am nici eu ce sa fac...imi petrec foarte mult timp in afta calculatorului chiar daca stiu ca nu e foarte bine.Incerc sa-mi ocpup timpul cu diferite ocupatii...cum ar fi: vizionarea unui film, sa fac poze ) . nu stiu, incerc sa gasesc ceva subiecte de dezbatut pe mess, sau chestii in genu'. in rest.mai nimic :p
spidermannaruto123 întreabă: